Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجم صادرات انبه پاکستان امسال به دلیل موانع صادرات به ایران و هزینه بالاتر حمل هوایی به بازارهای اروپایی نسبت به سال گذشته احتمالا ۷۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، وحید احمد، سرپرست انجمن صادرکنندگان، واردکنندگان و بازرگانان میوه و صیفی‌جات پاکستان اظهار کرد: مسائل لجستیکی به همراه مشکلاتی که در دسترسی به بازارهای بین‌المللی وجود دارد، چالشهای جدی برای صادرات انبه به وجود آورده و مشکلات صادرکنندگان انبه را هر روز تشدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاشهای رسانه‌ای بی‌وقفه این گروه توجه اعضای مجلس ملی پاکستان را جلب کرده و قرار است کمیته ویژه امور کشاورزی مجلس ملی در نشستی در روز جاری به دو موضوع مربوط به مشکلات صادرات به ایران و مسائل مربوط به صادرات به بازارهای اروپایی بپردازد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری بیزنس ریکوردر، این مقام پاکستانی اظهار کرد: صادرات انبه به ایران از طریق مسیر زمینی به دلیل مسائل مختلف به شدت آسیب دیده است. صف کامیونهای حامل انبه پاکستان که از طریق مرز تفتان وارد ایران می‌شوند، هر روز افزایش پیدا می‌کند در حالی که شمار کمتری از کامیونها از ایران به پاکستان می‌روند و با توجه به محدودیت روزهای کاری و فرصت زمانی محدودی که هر روز برای ورود کامیونهای حامل انبه به ایران وجود دارد، شمار زیادی از کامیونهای حامل محموله انبه به ارزش میلیونها دلار به مقصد ایران صفهای طویلی را در مرز ایران و پاکستان تشکیل می‌دهند  و در نتیجه انبه‌ها به دلیل تاخیر غیرمعمول در جابجایی خراب می‌شوند.

طبق این گزارش، با وجود تقاضای بالایی که برای انبه پاکستان در ایران وجود دارد، پاکستان قادر نیست از این فرصت طلایی استفاده کند و مقامات دولتی مربوطه از این مشکلات مطلع هستند و درخواست برای افزایش روزهای کاری و همچنین فرصت زمانی روزانه برای عبور محموله‌های انبه و سایر محموله‌های میوه و صیفی‌جات و تسهیل تجارت از طریق مرز زمینی ایران و پاکستان وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات انبه پاکستان به ایران انبه پاکستان صادرات انبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت