Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دادخدا سالاری  روز دوشنبه در جمع رسانه ها ضمن گلایه جدی از وضع تعرفه غیر کارشناسی بر محصولات جالیزی، افزود: وضع این تعرفه ها فساد پذیری بالایی داشته، صادرکننده را برای صادرات این محصولات بی انگیزه کرده و فرصت  فوق العاده موجود در بازارهای منطقه با ارز آوری بسیار بالا را تبدیل به چالش ورشکستی وبدهکاری کشاورزی وتولید کننده داخلی وبی انگیزه شدن آنها در امر تولید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: مدیران و تصمیم گیرندگان که باعث این آشفتگی و هدر رفت منابع کشور شده اند، از باب قصور در انجام وظایف و خدای ناخواسته از باب تعمد یا سوء استفاده در هر سطحی که قرار دارند مورد سئوال و جواب مدعی العموم وعندالقتضاء پیگیرد قضایی قرار خواهند گرفت.
مدعی العموم در استان کرمان با اشاره به این مطلب که این مطلب که پیمانسپاری ارزی در جالیز فساد پذیر باید با سایر کالاهای صادراتی متفاوت باشد، خاطرنشان کرد: بدیهی است تصمیم گیری بر خلاف این بدیهیات قابل تامل است.
سالاری اظهارداشت: طبیعی است وقتی به صادرکننده اعلام می شود که برای محصول فساد پذیری مانند پیاز بایدکیلویی ده هزار تومان تعرفه صادرات بپردازد از قبل هم برای محصولی که معلوم نیست به سلامت به بازار مصرف خود در کشور مصرف کننده برسد یا بواسطه ضعف سیستم حمل ونقل و دیپلماسی اقتصادی ضعیف پشت مرزها فاسد شود،  اضافه شدن پیمانسپاری ارزی دیگر انگیزه ای برای صادرات  باقی نخواهد گذاشت و اصلاً کنار گذاشتن این مولفه ها یعنی بحث صادرات باید متوقف و تعطیل گردد. 
وی گفت: متاسفانه باید بگوییم برخی مسئولین اتفاقاً  تاثیرگذار معنی طرح استمرار را به خوبی درک نکرده و مطلع نیستند که تفاوت هزینه تولید و میزان تولید در گلخانه و مزرعه ، بازاریابی و صادرات محاسبات خاص خود را می طلبد.
دادستان عمومی و انقلاب کرمان افزود: در حالیکه مسئولین متولی در حوزه وزارت کشاورزی و صمت و سایر سازمان های ذیربط بجای پاسخگویی و چاره اندیشی به دنبال متقاعد کردن دستگاه قضایی برای برخورد با کشاورز معترض رفته اند، سپاه پاسداران با درایت و برنامه ریزی فرماندهی محترم سپاه ثارالله استان علیرغم مواجه نبودن با تکلیف قانونی با دو برابر قیمت پیشنهادی شبکه دلالی، پیاز را از کشاورزان جنوب استان خریداری وبا قیمت خرید بین مردم توزیع نموده است که این اقدام با روحیه انقلابی گری و جهادی فرماندهی سپاه ثارالله باعث خروج  کشاورزان از بن بست و جبران قصور و مسامحه مسئولان ذیربط گردیده است.
سالاری افزود: متاسفانه برخی مسئولان تصمیم گیر و تصمیم ساز بازار را از جیب کشاورز، تولید کننده و صادرکننده بی دفاع و ورشکسته  تنظیم می کنند در حالی که  همانطوری که برای تهیه اقلام اساسی کشور از جمله برخی محصولات کشاورزی از طریق واردات یارانه اختصاص داده می شود حق آن است که دولت نیز از باب حمایت از تولیدات داخلی در سال جهش تولید در قالب بسته های حمایتی مانع از ورشکستگی و بیکاری هزاران کشاورز و تولید کننده گردد. 
دادستان مرکز استان در پایان عنوان کرد: اینکه واردات و دلال گری روز به روز تسهیل، بی ضابطه و شیرین اما صادرات با مشکل و تلخ می شود، نشان از ضعف عملکرد مسئولان و احیانا فساد و رانت پنهان در این مقوله دارد که لازم است در این زمینه آسیب شناسی صورت پذیرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان قوه قضاییه وزارت جهاد کشاورزی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم

سید مهدی قویدل در نشست تخصصی پیشگیری از تصادفات که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پلیس راه جنوب وشمال وراهور و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد، گفت: این جلسه درراستای اجرای مصوبه شماره ۲ جلسه کارگروه پیشگیری از تصادفات برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی بیشتر بین دستگاه‌ها برگزار شده است و مصمم هستیم موضوعات مهم کلیدی را در زمینه پیشگیری از تصادفات پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه پارسال اقدامات خوبی با همکاری همه دستگاه‌ها و پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم انجام شد، افزود: اوایل امسال ۳۵ نقطه حادثه خیز و پرتصادف مصوب کشوری درشمال و جنوب استان کرمان شناسایی شد که تاکنون ۱۴ نقطه آن رفع شده است و این کاهش ۴۰ درصدی نقاط حادثه خیز را در پی داشت.

این مقام قضایی تصریح کرد: طبق گزارش ادارات کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای شمال و جنوب استان کرمان در حال حاضر ۱۴۹ دستگاه دوربین کنترل سرعت و ۲۸ دستگاه دوربین نظارتی در جاده‌های استان وجود دارد که طی امسال ۴۴ دستگاه از این دوربین‌ها بروز رسانی ویا تعمیر شده اند.  

قویدل در ادامه سخنانش در خصوص موضوع ایجاد پد بالگرد گفت: در اجرای مصوبات کار گروه پیشگیری از تصادفات برای انتقال مصدومین به مراکز درمانی پد بالگرد در ۳ نقطه احداث و در ۲۶ نقطه دیگر نیز برای مصوبات باید ایجاد وآماده شود؛ البته باید ۲۰ نقطه هم در جنوب استان شناسایی و اجرایی شود که با توجه به اهمیت آن باید به صورت ویژه پیگیری شود.

معاون قضایی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی میزان پرونده‌های مرتبط با تصادفات طی پارسال عنوان کرد: میزان ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی با اتهام ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از تصادف سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های قضایی هدف به ترتیب، کرمان، جیرفت، بم، زرند، بردسیرکه بیشترین ورودی پرونده‌های تصادفات را داشتند و در مجموع در کل استان ۳ درصد در زمینه ورودی پرونده‌های مرتبط با تصادفات کاهش داشتیم.  

وی همچنین از تشکیل بانک اطلاعاتی رانندگان پرخطر و ارسال پیامک به آنها خبر داد و بیان داشت: طرح توقیف خودر‌های با سرعت بالای ۱۴۰ کیلومتر در ایام نوروز با همکاری داستان‌های سراسر استان اجرا شد.

قویدل با تاکید بر اینکه امسال باید مصوبات وموضوعات مطرح شده در این جلسات پیگیری و به مرحله اجرا برسد، افزود:طی امسال همه دستگاه‌ها باید با برنامه ریزی صحیح و استفاده از همه امکانات و ظرفیت‌های خود بر اساس وظایف قانونی خود پیگیری و اجرایی کنند و به صورت مستمر هر دو ماه یک مرتبه گزارش آن را به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ارسال کنند کما اینکه درصورت مشاهده هر گونه کوتاهی و یا ترک فعل با دستگاه‌های متولی برخورد قانونی می‌شود. 

معاون قضایی دادگستری استان کرمان در این جلسه بر اجرایی شدن مصوبات تاکید کرد و افزود: به جهت اجرای دقیق مصوبات و همچنین بررسی مشکلات و چالش‌ها به صورت میدانی تیم تخصصی متشکل از کارشناسان دستگاه‌های عضو کار گروه تشکیل، به صورت میدانی وضعیت نقاط حادثه خیز و دوربین‌ها و سامانه‌های ثبت تخلفات و سایر موضوعات کلیدی بررسی و گزارش آن در جلسات کار گروه مطرح و اجرایی شود.

وی افزود: با توجه به گزارش پلیس راه مبنی بر اینکه ۶۱ درصد از فوتی‌ها ناشی از واژگونی خودرو‌ها در جاده‌های استان است، ادارات کل راهداری شمال و جنوب و پلیس راه شمال و جنوب استان کرمان کلیه مسیر‌هایی که نیاز به ایجاد شانه خاکی استاندارد دارند شناسایی و راهداری شمال و جنوب نسبت به رفع این نقاط و ایجاد شانه خاکی استاندارد اقدام کند.
قویدل تصریح کرد: با توجه به پیشنهاد پلیس راهور استان مبنی بر برگزاری جشنواره رسانه و ترافیک در استان کرمان در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک و حساسیت زایی موضوع پیشگیری از تصادفات در جامعه و مطالبه گری از مسئولان دستگاه‌های متولی مقرر شد؛   اداره فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمان طرح پیشنهادی خود را  ارائه تا ضمن بررسی آن اقدامات بعدی آن در دستور کار قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی