Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده سپاه پارسیان از راه‌اندازی دوباره کارگاه‌های تولید ماسک و دستکش در پارسیان خبر داد و گفت: بسیجیان قرارگاه‌های تحول محلات آماده ضدعفونی محله‌ها هستند. ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پارسیان؛ بعد از شیوع بیماری کرونا در شهرستان پارسیان، گروه‌های خودجوش مردمی به همراه بسیجیان توانستند با کنترل ورودی‌های شهر و تولید ماسک و دستکش به طور جدی به مقابله با این بیماری بپردازند و موفقیت‌های خوبی نیز کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک‌ها و ادارات استان بوشهر به افراد بدون ماسک خدمات ارائه نمی‌کنندتوزیع 2 میلیون ماسک بین مسافران مترو و اتوبوس در اردیبهشت و خرداد/ استفاده حداکثری شهروندان از ماسک در شهر زیرزمینیگروه‌های جهادی طلاب خواهران استان بوشهر انواع ماسک، گان و شیلد تولید کردند

سرگرد پاسدار مجید رنجبری، فرمانده سپاه پارسیان با اشاره به اینکه سپاه و بسیج همه توان خود را در راه مبارزه با کرونا به کار گرفته‌اند، گفت: 6 کارگاه تولیدی ماسک و دستکش در ابتدای شیوع بیماری کرونا توسط قرارگاههای تحول محلات سپاه جهت خدمت رسانی فعال شده بودند.

وی افزود: با توجه به شروع پیک دوم بیماری کرونا و افزایش مبتلایان به این بیماری، کارگاههای تولید ماسک و دستکش در قرارگاههای محلات دوباره آغاز به کار کرده اند تا بتوانند خدماتی را در جهت کنترل این بیماری منحوس در شهرستان انجام دهند.

فرمانده سپاه پارسیان با اشاره به ضدعفونی معابر، محله ها و روستاها، اظهار کرد: با همکاری منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه، مسئولین شهرستان و بسیجیان امیدواریم محلات و روستاها را ضدعفونی کنیم تا به نوعی بتوانیم سلامت مردم را تضمین نماییم.

سرگرد رنجبری، با قدردانی از کادر درمان شهرستان، تاکید کرد: کادر درمان با تمام وجود، در راه درمان بیماران کرونایی ایستاده‌اند و انتظار می رود مردم نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در راستای مبارزه با این مبارزه گام بردارند

در ادامه گزارش ویدئویی تسنیم از روند آغاز به کار کارگاه‌های تولید ماسک در پارسیان را مشاهده خواهید کرد:

گزارشگران: مصطفی حمزوی؛عباس کریمی و آرزو فضیلت زاده

انتهای پیام/866/ش

R7555/P/S6,58/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ماسک ماسک و دستکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • قاچاق چوب در بندر پارسیان
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید