Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی امروز در نشستی خبری با اعلام اینکه در سال گذشته اولین تأمین‌کننده ارز کشور بوده ایم که ارز خود را در سامانه «نیما» عرضه می‌کردیم، گفت: سال گذشته ۸۵ درصد درآمد ارزی خود را در سامانه نیما عرضه کردیم.

وی افزود: یکی از برنامه‌هایی که بدنبال برنامه‌ریزی برای توسعه آن هستیم، استفاده از یک خوراک و تولید چند محصول متفاوت در بخش‌های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا توسعه هوشمندانه، مهم‌ترین راهکار در بخش توسعه صنعت پتروشیمی به شمار می‌رود.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان اینکه با وجود تمام مشکلات حاصل از تحریم یا سایر مشکلات داخلی، روند صادرات محصولات پتروشیمی ادامه دارد، اظهار داشت: ما توانستیم با ایجاد پایداری در تولید، شاهد رشد ۱۱ درصدی معاملات این محصولات پتروشیمی در اردیبهشت امسال نسبت به سال گذشته در بورس باشیم.

محمدی ادامه داد: از ۳۱ میلیون تن محصول نهایی تولیدی پتروشیمی، ۲۳ میلیون تن آن صادر شده است و با تحقق کامل جهش دوم پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا تمام هدفگذاری‌های مربوط به این صنعت در برنامه ششم توسعه به صورت صد درصدی انجام شود.

وی در ادامه توضیح داد: در جهش سوم، مشارکت بخش خصوصی سه برابر شده است و ۱۰ محصول جدید را در پایان برنامه جهش سوم به سبد محصول خود اضافه می‌کنیم. به این ترتیب، ۷ طرح با حجم ۱۴.۵ میلیون مصرف خوراک به ارزش ۸.۵ میلیارد دلار امسال و سال آینده به بهره‌برداری کامل می‌رسد که در نتیجه این بهره‌برداری، زنجیره ارزش محصولات پایین‌دستی نیز ادامه‌دار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران گفت: یکی از برنامه‌های راهبردی ما تأمین نیاز کشور به پروپیلن است. در حال حاضر میزان تولید این محصول در کشور ۹۸۰ هزار تن است که ۲۰۰ هزار تن کمبود وجود دارد و این کمبود در آینده نه چندان دور به ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید. به این ترتیب، قصد داریم در سال ۹۹ طرحی را فعال کنیم که تولید پروپیلن کشور را با استفاده از روش تبدیل گاز به پروپیلن یا متانول به پروپیلن به سه میلیون تن افزایش دهیم.

محمدی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره اقتصادی بودن طرح تولید پروپیلن از گاز طبیعی یا متانول توضیح داد: از یکسو، اجرای چنین طرحی برای سرمایه‌گذاران جذابیت چندانی ندارد و در نظر داریم برای ایجاد جذابیت تا سقف مجاز، تخصیص خوراک گازی در نظر بگیریم. از سوی دیگر، مشوق‌های مالیاتی نیز در این زمینه ایجاد خواهیم کرد تا سرمایه‌گذاران برای تزریق سرمایه جذب شوند. برای احداث این طرح، شرکت ملی پتروشیمی خط لوله‌ای در مجاورت خط لوله گازی از جنوب به شمال کشور احداث خواهد کرد تا آمایش سرزمینی در بخش شمالی کشور نیز برقرار شود.

به گفته این مقام مسئول، تاکنون ۷ دانش فنی بومی شده است و تا سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۱۰ دانش خواهد رسید.

ادامه دارد...

کد خبر 4950103 عرفانه تاجیکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزاد محمدی پتروشیمی سامانه نیما وزارت نیرو ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بورس سهام عدالت قیمت نفت تولید نفت آزادسازی سهام عدالت نهاده های دامی بازار سرمایه افزايش شاخص بورس سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی عصر روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت‌) در جمع مدیران و مجریان طرح‌های پتروپالایش کنگان و پتروشیمی سروش، نگین و آلای مهستان، با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام «سال جهش تولید با مشارکت مردم» بیان کرد: مهم‌ترین وظیفه ما تهیه «برنامه عملیاتی و پیگیری ویژه» برای تحقق شعار سال در صنعت بزرگ پتروشیمی است.

وی با تأکید بر پیگیری رئیس‌جمهور، معاون اول و وزیر نفت بر حمایت از سرمایه‌گذاران صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه با قوانین و مشوق‌های موجود، بسیاری از مشکلاتی که در روند ساخت طرح‌ها موجود بود، کاهش یافته است و شاهد تسهیل و شتاب‌بخشی اجرای طرح‌های پتروشیمی که امسال و سال آینده عملیاتی می‌شوند، هستیم.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، بر حمایت قاطع شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ساخت و تکمیل طرح‌های مختلف پتروشیمی تأکید کرد و از مجریان طرح‌های پتروشیمی خواست بهره‌گیری از توانمندی‌های شرکت‌ها و سازندگان داخلی را در دستور کار قرار دهند.

شاهمیرزایی افزود: همواره به هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی اعلام شده است که در کنار آن‌ها هستیم و نهایت همکاری و کمک در روند ساخت طرح‌ها را بر اساس دستورعمل‌ها و قوانین موجود خواهیم داشت.

وی رویکرد اصلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی را ادامه روند حداکثر بهره‌مندی از توانمندی‌های داخلی در اجرای پروژه‌ها دانست و بیان کرد: فعالیت‌های انجام‌شده از سوی واحدهای مختلف پتروپالایش کنگان می‌تواند الگوی مطلوبی در مسیر تکمیل زنجیره ارزش باشد.

شایان ذکر است در این نشست مدیران عامل شرکت‌های انتخاب کنگان، پیشگامان سیراف انرژی، ویستا انرژی ارغوان و سپهر کنگان نیز حضور داشتند و گزارشی از روند ساخت طرح‌های خود ارائه کردند.

کد خبر 6098463 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟