Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@16:07:53 GMT

عبور کاوشگر خورشیدی از نزدیکی خورشید

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۸۴۸۹

عبور کاوشگر خورشیدی از نزدیکی خورشید

خبرگزاری میزان- برای نخستین بار مدارگرد خورشیدی اروپا امروز از فاصله ۷۷ میلیون کیلومتری خورشید می‌گذرد. تاریخ انتشار: 12:30 - 26 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۲۲۸

خبرگزاری میزان - مهر به نقل از بی بی سی نوشت: مداگرد خورشیدی اروپا (SolO) برای نخستین بار امروز از فاصله ۷۷ میلیون کیلومتری خورشید می‌گذرد. این مدارگرد ماه فوریه به فضا پرتاب شد و ماموریت آن درک رفتار ستارگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی فرایند گذر نزدیک از کنار خورشید که حضیض خورشیدی نامیده می‌شود، مدارگرد بین مدار ونوس و عطارد قرار می‌گیرد.

در سال‌های آینده SolO به خورشید نزدیکتر می‌شود و در برخی موارد به فاصله ۴۳ میلیون کیلومتری آن می‌رسد. این درحالی است که به طور متوسط زمین از فاصله ۱۴۹ میلیون کیلومتری دور خورشید مدار می‌زند.

SolO در انگلیس و توسط شرکت هوافضای ایرباس ساخته شده است. این مدارگرد از زمان پرتاب به فضا تاکنون مراحل کنترل را گذرانده است. مهندسان ۱۰ ابزار علمی مدارگرد را کنترل می‌کنند.

البته کل ابزار‌های مداگرد یک سال دیگر به طور کامل وارد مرحله عملیاتی می‌شوند، اما ابزار مغناطیس سنج مدارگرد اکنون آماده است.

تا به امروز فقط ۵ ماموریت دیگر به عمق منطقه شمسی نفوذ کرده اند که عبارتند از مارینر۱۰، هلیوس۱ و ۲، مسنجر و کاوشگر خورشیدی پارکر.

بیشتر بخوانید: آتشفشان‌های فعال در سیاره زهره

عتیقی سرعت شهاب‌های این بارش را نزدیک ۵۰ کیلومتر بر ثانیه ذ

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاوشگر فضاپیما نجوم میلیون کیلومتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیحات لهستان ۱۵ اردیبهشت در نزدیکی مرز روسیه مستقر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، فرماندهی کل نیروهای مسلح لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش این کشور تجهیزات و ادوات جنگی خود را از چهارم تا ششم مه (۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت) در مرز مشترک لهستان و روسیه مستقر خواهد کرد.

فرماندهی نیروهای مسلح لهستان در پیامی در «ایکس» نوشت: در روزهای آینده هوشیارتر باشید زیرا ممکن است در مسیر با کاروان‌های نظامی زیادی روبه‌رو شوید. اوج رزمایش‌ها از ۴ تا ۶ مه در «پومرانی غربی، پومرانی و استان وارمی-ماسوری» برگزار خواهد شد.

ناتو رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» را از ۲۴ فوریه آغاز کرده است. این رزمایش تا پایان ماه مه ادامه دارد و با مشارکت بیش از ۹۰ هزار نیرو از ۳۲ کشور عضو این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا انجام خواهد شد.

مرحله دوم این رزمایش‌ها با تمرکز بر جابه‌جایی نیروها در سراسر اروپا برگزار می‌شود. در جریان این مانورها، متحدان ناتو قصد دارند تا مطابق ماده ۵ معاهده پیمان آتلانتیک شمالی، سناریوی جنگ علیه «دشمنی هم‌سطح» را پیاده کنند. براساس این ماده، حمله به یکی از اعضای ناتو، حمله به کل ائتلاف تلقی و مجوز اقدام و کمک مقتضی صادر می‌شود.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه در ماه ژانویه گفت که وسعت رزمایش مدافع ثابت‌قدم ناتو در سال ۲۰۲۴ از بازگشت نهایی و برگشت‌ناپذیر این ائتلاف به نقشه‌های جنگ سرد جهت رویارویی با روسیه حکایت دارد و نشانه‌ای دیگر از جنگ ترکیبی غرب علیه روسیه است.

کد خبر 6094250

دیگر خبرها

  • نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه پرتاب شد
  • پرواز بمب افکن‌های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • پرواز بمب افکن های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • خورشید را هرگز از این زاویه ندیده‌اید/ فیلم
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • تسلیحات لهستان ۱۵ اردیبهشت در نزدیکی مرز روسیه مستقر می‌شود
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا