Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@07:46:31 GMT

52 رسانه مجوز دار کردستان غیر فعال می باشند

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۸۵۴۶

52 رسانه مجوز دار کردستان غیر فعال می باشند

کردستان با 113 مجوز صادر شده برای رسانه ها جزو 9 استان آخر کشور از لحاظ تعداد رسانه های مجوزدار به شمار می یابد اما از این تعداد نیز 52 رسانه غیر فعال هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازکُردتودی، دولتمردان تدبیر و امید با شعار حمایت از رسانه ها و توسعه فعالیت های رسانه ای در حوزه فرهنگ و رسانه کشور طی 7 سال اخیر امور خویش را به پیش برده اند اما در عمل تنها شاهد توجه آنان به بعد کمی رسانه ها بوده ایم و با صدور مجوزهای متعدد در سطح کشور زمینه ساز بی نظمی و هرج و مرج رسانه ای شدند به گونه ای که نارضایتی تشکل های مطبوعاتی استان های مختلف کشور را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود گسترده افراد غیر متخصص به عرصه رسانه در استان های مختلف کشور به دلیل همین مجوزهای فله ای موجب افت کیفی تولیدات رسانه ای در استان ها شده است و به عنوان نمونه در استان مرزی کردستان هم اکنون 113 مجوز رسانه صادر شده است که از این تعداد هم اکنون 52 رسانه غیر فعال هستند و 37 مورد آن ها مشمول ماده 16 می باشند.

بر اساس داده های آماری منتشر شده در سامانه جامع رسانه های کشور تعداد کل مجوزهای رسانه ها در استان کردستان 113 مورد می باشد که از این تعداد 78 مورد نشریه چاپی، 28 مورد خبرگزاری و پایگاه خبری برخط و 7 مورد نشریه الکترونیک غیر برخط می باشد.

از 2 روزنامه دارای مجوز در کردستان یکی در حال انتشار است با ضریب انتشار زیر 50 درصد و دیگری تا حالا منتشر نشده است و مشمول ماده 16 شده است.

از 15 هفته نامه مجوز دار استان چهار هفته نامه بالای 50 درصد ضریب انتشار دارند، چهار هفته نامه ضریب انتشار صفر دارند که سه نشریه مشمول ماده 16 می باشد و مابقی 7 نشریه دیگر نیز ضریب انتشار زیر 50 درصد دارند.

از مجموع 7 مورد دو هفته نامه  در کردستان 2 نشریه ضریب انتشار بالای 50 درصد، 2 نشریه ضریب انتشار صفر و مشمول ماده 16 و مابقی نیز زیر 50درصد ضریب انتشار دارند.

از 15 ماهنامه 8 نشریه ضریب انتشار آن ها صفر می باشد که 6 نشریه مشمول ماده 16 می باشند، تنها یک نشریه بالای 50 درصد ضریب انتشار داشته و مابقی زیر 50درصد ضریب انتشار دارند.

در کردستان 2 مجوز دو ماهنامه  نیز صادر شده است که یک نشریه ضریب انتشار صفر و مشمول ماده 16 بوده و تنها یک نشریه بالای 50 درصد می باشد.

از مجموع 27 فصلنامه مجوز دار در کردستان 23 نشریه ضریب انتشار صفردارند که از این تعداد 14 مورد مشمول ماده 16 می باشند و مابقی نیز تنها 2 نشریه بالای 50درصد ضریب انتشار دارند.

در کردستان 10 مجوز دو فصلنامه نیز صادر شده است که تمامی دو فصلنامه های استان ضریب انتشار صفر دارند و از این تعداد همگی مشمول ماده 16 هستند.

می توان گفت که از مجموع 78 نشریه چاپی  کردستان تنها 10 نشریه بالای 50 درصد ضریب انتشار دارند و 37 نشریه مشمول ماده 16 می باشند.

در کردستان یک مجوز خبرگزاری و 27 مجوز پایگاه خبری صادر شده است که از مجموع 28 مجوز صادر شده در این بخش 9 پایگاه خبری غیر فعال بوده و وجود خارجی ندارند.

در مجموع 7 نشریه الکترونیک غیر برخط کردستان نیز تنها یک نشریه فعال بوده و 6 نشریه غیر فعال می باشند و وجود خارجی ندارند.

این وضعیت اسفناک رسانه ها در کردستان ناشی از نظارت ضعیف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بر این عرصه بوده و بدون شک تغییر چهار کارشناس مطبوعات طی 7 سال اخیر نیز بر این مشکل افزوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صادر شده نشریه بالای 50 بالای 50 درصد هفته نامه یک نشریه رسانه ها غیر فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان

ایسنا/فارس نخستین نشست شورای حفاظت از اراضی ملی با حضور رئیس دادگستری و دادستان شهرستان ارسنجان و سایر اعضا امروز، ۱۵ اردیبهشت در محل سایت تکثیر و پرورش گوزن زرد ارسنجان برگزار شد.

این نشست برای اعتلا و حفاظت بهینه محیط زیست وهمچنین نقش و اهمیت این سایت به عنوان سایت موفق و مولد در کشور و افزایش تعامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تعرضات و تخلفات تشکیل شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان در حاشیه این نشست با تشکر از مسئولان قضایی شهرستان گفت: در راستای افزایش اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق از وضعیت زیست گوزن زرد و جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی این گونه نشست‌ها بسیار موثر است.

حسن ابراهیمی ادامه داد: هدف از احیا گونه تکثیر وپرورش گوزن زرد حفظ روند زادآوری و سیر صعودی آن است، رشد جمعیت این گونه از بدو تاسیس این سایت ادامه داشته و نهایتا با زنده‌گیری وانتقال این‌گونه ارزشمند به سایر مناطق گام‌های مهمی برای تکثیر آن برداشته شده است.

رئیس اداره محیط زیست ارسنجان با معرفی زیستگاه‌های طبیعی گوزن زرد در این جلسه برای اعضا اهمیت تکثیر و پرورش آن را تشریح کرد.

مسئولان قضایی شهرستان ارسنجان نیز با  حمایت ویژه قضایی و قانونی خود در راستای حفظ محیط زیست و حمایت از ضابطین قضایی قول مساعد دادند که روند یاد شده با قدرت و قاطعیت ادامه یابد.

مسئولان قضایی در این نشست برای حفاظت بهتر و بیشتر از این‌گونه ارزشمند و برخورد قاطع با قانون شکنان ومخربین محیط زیست و متجاوزین به عرصه‌های ملی هم‌پیمان شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • گل محمدی: تعهد کتبی برای کار در تراکتور دروغ است
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان