Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مرحبا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: تجربه بسیاری از کشورها؛ حتی کشورهای همسایه ایران از جمله ترکیه که با وجود داشتن اقتصاد باز دارای ۲۷ منطقه آزاد هستند، نشان می‌دهد که با مدیریت بهتر مناطق آزاد می‌توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.
وی بیان کرد: عدم‌ موفقیت مناطق آزاد در ایران ریشه در ضعف مدیریت، برنامه ریزی و نقص در جانمایی صحیح مناطق آزاد دارد که باید در جای خود مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بجای پاک کردن صورت مسئله، مشکلات ساختاری، برنامه ریزی مدیریتی و جانمایی مناطق آزاد باید حل شود اما متاسفانه شواهد نشان می‌دهد همچنان همان راه اشتباه گذشته را ادامه می دهیم و منطقه آزاد گیلان مصداق بارز این ادعاست.

وی ادامه داد: ایده اولیه منطقه آزاد گیلان و استفاده از ظرفیت تمام استان ایده بسیار جالب و کارآمدی است اما جانمایی مناطق نشان داد؛ گویا غیر از موارد فنی، موقعیت جغرافیایی، ظرفیت‌های تجاری، موقعیت ژئوپولوتیک منطقه و مانند آن موارد دیگری دخیل بوده است.
وی گفت: مناطقی که شرایط اولیه برای ایجاد مناطق آزاد را دارا نیستند جزو این مناطق انتخاب شده اند اما شهرستان مرزی بندر آستارا با دارا بودن سه مرز فعال دریایی، زمینی و ریلی با فاصله نزدیک به شهرهای باکو و آستاراخان در نقطه اتصال کریدور شمال به جنوب ، موقعیت ژئوپولوتیکی بسیار استثنایی با سابقه تجاری طولانی ظرفیت گردشگری فراوان و... از این قافله حذف می شود به نحوی که حتی مدیران ارشد نیز از این قضیه ابراز نارضایتی می‌کنند.   نماینده مردم آستارا در مجلس گفت: این اتفاق با هیچ منطقی قابل توجیه نیست و امیدوار هستیم‌ اگر به دنبال بهره وری مطلوب از مناطق آزاد و سوددهی مناسب هستیم این طرح سریعا اصلاح شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تجارت فناوری گردشگری مناطق آزاد گفتگو با ایلنا مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه