Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: اهدای خون در تقویت واکنش‌ها و مقابله با بیماری کووید-۱۹ نقش کلیدی دارد.

به گزارش ایسنا، یکی از مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: کشورها باید برای تقویت زیرساخت‌ها و آگاهی بخشی عمومی به منظور اهدای خون ایمن و تقویت واکنش‌ها و مقابله با بیماری کووید-۱۹ سرمایه‌گذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ماتشیدیسو موئتی» رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا تاکید کرد: دولت‌ها باشد مشوق‌هایی را در نظر گیرند که در بحبوحه همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ و کمبود ذخایر خونی و تجهیزات مرتبط با اهدای خون به افزایش موارد اهدای خونِ ایمن کمک کند.

وی افزود: با همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ ذخایر خونی در معرض خطر قرار گرفته است. برنامه‌های اهدای خون با تاخیر انجام می‌شود، افراد کمتر از خانه خارج می‌شوند و ترس از ابتلا مانع از آن می‌شود تا افراد برای اهدای خون مراجعه کنند.

به گفته رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا، اختلال در زنجیره تامین جهانی مرتبط با این بیماری موجب شده تا کمبود تجهیزات مورد نیاز برای تسهیل اهدای خون و انتقال خون تشدید شود.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، وی اظهار کرد: استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ برای به حداقل رساندن شدت بیماری در افراد مبتلا تاکید کننده ضرورت تامین ذخایر خونی مورد نیاز کشورهاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اهداي خون کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت بیماری کووید ۱۹ اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان

حنان حسن بلخی، رئیس منطقه‌ مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی در دیدار با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه طالبان گفت: عربستان، قطر و امارات متحده عربی هر یک ۳ میلیون دلار و یک بنیاد خیریه جهانی نیز ۱۵ میلیون دلار به توسعه بخش صحت در افغانستان کمک کرده اند.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی روی طرحی کار می‌کند تا زمینه گفتگو در بخش صحت بین حکومت‌های افغانستان و پاکستان فراهم شود.

در این دیدار وزیر خارجه طالبان نیز اطمینان داد که هیأت حاکمه افغانستان تلاش می‌کند تا امنیت را برای تمامی گروه‌های صحی به شمول تیم های مبارزه با پولیو تأمین کند.

این در حالیست که عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود