Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه استقلال درباره سه پرونده خارجی این باشگاه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه استقلال، در روزهای اخیر اخبار مختلفی درباره پرونده‌های وینفرد شفر، بویان نایدنوف و ایسما در رسانه‌های مختلف منتشر شده است که در ادامه منجر به تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلف هم شده است.

این شائبه‌ها منجر به انتشار اخباری مبنی بر محرومیت و کسر امتیاز از استقلال هم شده که باعث ایجاد نگرانی‌هایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه باشگاه استقلال برای تنویر افکار عمومی و بیان شفاف واقعیت قردادهای مورد اشاره، مطالبی را به شرح زیر بیان می‌کند.

* پرونده ایسما

ایسما مهاجم فصل گذشته تیم استقلال، در ابتدای فصل جاری این تیم را ترک کرد. باشگاه استقلال باید مبلغ صد هزار دلار به باشگاه پاختاکور برای این انتقال پرداخت می کرد که این اتفاق رخ نداده است.

باشگاه پاختاکور در فصل گذشته ۱۰۰ هزار دلار بابت انتقال ایسما به استقلال از این باشگاه مطالبه کرد، مطالباتی که باشگاه در سال گذشته و در دو بخش ۵۰ هزار دلاری باید پرداخت می‌کرد اما این اتفاق رخ نداده است.

مجددا در سال گذشته از سوی باشگاه استقلال به باشگاه پاختاکور  اعلام شد که با توجه به بدهی پرداخت نشده، یک قرارداد جدید امضا شود و به ازای هر ۵۰ هزار دلار، در صورت دیرکرد حتی یک روزه در سررسید پرداختی‌های جدید، باشگاه استقلال ۲۵ هزار دلار خسارت به باشگاه پاختاکور پرداخت کند.

متاسفانه الحاقیه فوق با امضای مدیرعامل وقت باشگاه استقلال به قرارداد اضافه شده است و با توجه به این که باشگاه در سال گذشته این موارد را در قالب قراردادی متعهد شده، دیگر پاسخی از سوی باشگاه استقلال به پاختاکور و فیفا قبول نخواهد شد.

به همین دلیل باشگاه پاختاکور با ارسال نامه جدید در تاریخ ۳ خرداد ۹۹ و ارائه شکایتی به فیفا خواستار مطالبات و غرامت مربوطه شد.

خاطرنشان می‌شود که نامه مذکور مبنی بر محرومیت باشگاه نیست و حداقل یک ماه زمان تشکیل دادگاه، یک هفته زمان صدور حکم و یک ماه زمان اعتراض به حکم وجود دارد و مسوولان باشگاه استقلال به دنبال حل این مساله تا قبل از ایجاد هرگونه تهدید علیه آبی‌ها هستند.

* پرونده بویان نایدنوف

بویان نایدنوف هافبک استقلال در فصل ۹۷-۹۶ بود که در نقل و انتقالات زمستانی به استقلال آمد و در پایان فصل از این تیم جدا شد.

بعد از شکایت بویان رای فیفا در شهریور ۹۸ صادر و باشگاه استقلال به پرداخت ۲۹۳ هزار دلار به همراه سود سالانه ۵ درصد روزشمار محکوم شد. در ادامه باشگاه به این رای اعتراض کرد و موضوع را برای رسیدگی به دادگاه CAS  برد.

باشگاه در تاریخ ۱۹ اسفند ۹۸ از دادگاه CAS درخواست کرد که مهلت پرداخت هزینه دادرسی بیش‌تر شود که با این درخواست موافقت و مهلت جدید برای پرداخت ۲۴ هزار فرانک سوییس تا تاریخ ۵ فروردین ۹۹ تمدید می‌شود که باز هم این مبلغ در تاریخ مقرر پرداخت نشده و در نتیجه رای صادر شده قطعی و لازم الاجرا شده است.

طبق همان رای به باشگاه اعلام شده که از زمان اعلام شاره حساب به باشگاه از طرف بویان، ۴۵ روز مهلت جهت پرداخت بدهی وجود دارد و در ادامه باشگاه با محرومیت از ۳ پنجره نقل و انتقالاتی روبه رو خواهد بود که البته این محرومیت بلافاصله پس از پرداخت مبلغ رفع خواهد شد.

بویان در تاریخ ۸ اردیبهشت به باشگاه شماره حسابش را اعلام کرد. باشگاه در این خصوص چندین بار سعی کرد که با بویان توافقی برای پرداخت مطالبات داشته باشد که او نیز به دلیل بد قولی‌های مکرر مدیران قبلی هرگونه توافق را رد کرده است. با این حال وکیل او در جریان مکاتبات باشگاه با فیفا جهت پرداخت بخش عمده مطالباتش از طریق فیفا قرار دارد. او به باشگاه استقلال اعلام کرده که فعلا عدم دریافت پول را به فیفا اعلام نمی‌کند تا باشگاه با محرومیت مواجه نشود. البته با توجه به شروع پنجره نقل و انتقالاتی از حدود یک ماه و نیم دیگر، باشگاه استقلال قطعا تا آن زمان پول بویان را پرداخت خواهند کرد.

* پرونده وینفرد شفر

وینفرد شفر، سرمربی آلمانی سابق تیم استقلال، در اواخر فصل گذشته از سمت خود برکنار شد.

با شکایت او و رسیدگی‌های انجام شده، در تاریخ ۱۲ اسفند رای فیفا صادر و باشگاه استقلال به پرداخت مبلغ ۳۲۲ هزار و پانصد هزار دلار به همراه سود سالانه ۵ درصد روزشمار به عنوان حقوق عقب افتاده و نیز مبلغ ۲۳۲ هزار و پانصد هزار دلار به عنوان غرامت به همراه سود سالانه ۵ درصد روزشمار محکوم شده است که در کل مبلغ ۵۵۵ هزار دلار به همراه سود را شامل می‌شود که تا تاریخ ۱۳ فروردین باشگاه استقلال مهلت پرداخت این پول را داشته است.

با توجه به پرداخت نشدن این پول و البته شکل نگرفتن یک توافق، در تاریخ ۲۰ خرداد نامه‌ای از فیفا به باشگاه ارسال و اعلام شد که به دلیل عدم پرداخت رای صادر شده توسط کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فیفا، موارد جهت طرح در کمیته انضباطی فیفا که در تاریخ ۱۶ تیر برگزار می‌شود، ارسال می‌گردد.

در این خصوص نیز تا امروز (دوشنبه) فرصت ارسال جواب به فیفا وجود داشته که نامه‌ای در این خصوص تنظیم و به فیفا ارسال شده است که در آن با استناد به شرایط خاص ناشی از بیماری کورونا، از فیفا درخواست شده که ۱۲۰ روز به باشگاه مهلت داده شود تا بتواند به تعهدات خود عمل کند.

در این مورد نیز رویه عادی و قبلی پرونده‌ها به صورتی بوده که بدون در نظر گرفتن شرایط خاص نیز پس از صدور رای کمیته انضباطی فیفا، بازه زمانی ۳۰ روزه جهت انجام تعهدات داده می‌شود و با توجه به مدت باقی مانده تا صدور رای این کمیته، حدودا ۲ ماه برای پرداخت به شفر زمان وجود خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم فوتبال استقلال تهران بویان نایدنوف وینفرد شفر ایسما باشگاه استقلال باشگاه پاختاکور هزار دلار همراه سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!

روزنامه اعتماد-صبح روز چهارشنبه روزنامه اعتماد در خبری اختصاصی نوشت «مشخص شده علی خطیر به پایان کار خود در استقلال رسیده» و به زودی برکنار می‌شود. آخر همان شب خبر اخراج خطیر روی خروجی خبرگزاری‌ها درج شد.

علی خطیر مدیرعاملی که ۱۰‌ماه قبل با هزار ابهام و سوال به صندلی مدیریتی یکی از دو باشگاه بزرگ کشور رسیده بود بعد از واگذاری سهام باشگاه به هلدینگ خلیج‌فارس به سمت در‌های خروجی باشگاه هدایت شد تا یک دوره پرتنش، پرحاشیه و البته بدون دستاورد به پایان برسد. در ادامه نگاهی گذرا داریم به نقاط عطف کارنامه این مدیر جنجالی.

 
علی خطیر با پرزنت و حمایت حسین قربانزاده رییس قبلی سازمان خصوصی‌سازی، پشتیبانی رییس فعلی فدراسیون فوتبال که او را به سمت مشاور خود منصوب کرده بود، حمایت برخی نهاد‌های خارج از فوتبال به مدیرعاملی استقلال رسید. اولین سوالی که در آن زمان در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مطرح شد، این بود: مگر خطیر دوتابعیتی نیست؟ پس چطور برخلاف قانون مجلس توانسته جایگاهی چنین مهم را به دست آورد؟ این سوال امروز هم پابرجاست و باید آنهایی که او را به مدیرعاملی استقلال رساندند حتما به آن پاسخ دهند. مشخصا قربانزاده و حمید سجادی وزیر سابق ورزش.

 
همان موقع بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتبال ابهامات دیگری در مورد توان مدیریتی خطیر مطرح کردند: شرایطی که او با آوردن استراماچونی به وجود آورد، درگیری‌اش با وینفرد شفر، کی‌روش و علیرضا حقیقی، ماجرا‌های بازی پرسپولیس و النصر، پرونده‌های مربوط به باشگاه تراکتور و.

 
با این حال آنچه این مدیر در پیش از آمدن به باشگاه استقلال رقم زده بود در مقابل دوران ۱۰‌ماهه او در جمع آبی‌ها داستان دیگری است.

 
تا به حال سابقه نداشته است که یک مربی فوتبال با مدیرعامل باشگاه از همان روز اول روی دنده لج بیفتد و این اتفاقی است که دقیقا از روز آمدن خطیر در باشگاه استقلال رقم خورد و جواد نکونام مقابل او موضع گرفت. دلیل چنین اتفاقی هم واضح بود هرچند هرگز به صورت رسمی اعلام نشد. منابع خبری می‌گفتند خطیر نکونام را نمی‌خواهد و منتظر فرصت است که بتواند گزینه مدنظر خود را به استقلال بیاورد. این مساله در مورد آوردن بازیکنان هم وجود داشت.

مدیرعامل باشگاه قصد داشت بازیکنانی را به تیم اضافه کند، عمدتا خارجی، که نکونام علاقه‌ای به همکاری با آنها نداشت چرا که با توجه به تجربه طولانی‌مدتش در فوتبال می‌دانست پشت پرده این نقل و انتقالات احتمالی چیست. وضعیت کارد و پنیر شدن خطیر و نکونام کار را به جایی رساند که عملا تمام تیم از سرمربی تا مربیان و بازیکنان به اضافه هواداران و پیشکسوتان مقابل مدیرعامل و نفرات مدیریتی او در بدنه باشگاه قرار گرفتند و حالا در این دو، سه روز به شکل قابل‌توجهی از رفتن خطیر ابراز خوشحالی کردند. اتفاقی کاملا بی‌سابقه در فوتبال که بعید است تکرار شود. مخصوصا اگر بدانیم حتی مدیران قبلی استقلال و حتی مربیان پیشین این تیم مثل وینفرد شفر هم از رفتن خطیر شادمان شدند!

بررسی کارنامه مدیریتی یک امر آماری و قابل اندازه‌گیری است و در فوتبال ایران و به خصوص دو باشگاه سرخابی، بیشتر معطوف به یک مورد می‌شود: اینکه مدیر مورد نظر چقدر پول وارد باشگاه کرده؟

 
خطیر در وهله اول قراردادی برای چند بازی معدود با شرکتی به نام کاسکو امضا کرد. مشخص نیست نوع نوشتن این قرارداد به چه صورت بوده که این شرکت بدون پرداخت پول کار را به اتمام رساند و هنوز پرونده این ماجرا مفتوح است. مدیرعامل استقلال سپس با یک موبایل‌فروشی وارد همکاری شد که بعد‌ها مجبور شد به خاطر حواشی لوگوی آن را از روی لباس استقلال بردارد. این هم پرونده‌ای است که احتمالا دردسر‌های بزرگی در آینده برای باشگاه خواهد ساخت. وضعیت مالی باشگاه با این شکل قرارداد‌ها به سمتی رفت که هم بازیکنان از پرداختی‌ها ناراضی شدند هم پرونده‌های بدهی باشگاه که از قبل باقی بود روی هوا ماند.

از جمله پرونده شکایت باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محبی. پرونده‌ای که از آبان سال گذشته مفتوح شد و هنوز آن بدهی تسویه نشده. البته مدیران استقلال مدعی بودند بخشی از این بدهی پرداخت شده که آن هم از روی مطالبات استقلال در نزد فیفا بوده است. یعنی مدیرعامل باشگاه موفق نشد پولی برای حل پرونده جور کند. در این بین برخی منابع گزارش داده‌اند پرونده شکایت سانتاکلارا از استقلال در بحث گرفتن مجوز حرفه‌ای برای باشگاه مشکل ایجاد خواهد کرد چرا که این بدهی تا موعد مقرر یعنی اوایل فروردین پرداخت نشده بود و هنوز هم پرداخت نشده.

 
در این مدت حواشی دیگری هم اطراف نام مدیرعامل استقلال مطرح شد از جمله چند بار بحث جعل سند و امضا و داستان‌های سقف قرارداد که اتفاقا خود علی خطیر در تدوین قوانین آن نقش داشت و مسائلی از این دست که به هر حال روز‌های طولانی تیم را به حاشیه برد. مخصوصا اجبار بازیکنان به کم کردن قرارداد که آنها را حسابی شاکی کرد و شرایط را به سمت عقد قرارداد‌های غیررسمی پیش برد.

 
البته مدیرعامل باشگاه تلاش کرد در این ۱۰‌ماه با برخی اقدامات برای خودش برندسازی کند. نمایشی مفرح با عنوان عقد قرارداد با چند شریک شرق آسیایی برای ساخت استادیوم یکی از این اقدامات بود. آن هم در شرایطی که دولت با همه امکاناتش هنوز در انجام پروژه ساخت استادیوم با مشکل روبه‌رو است. ملاقات‌های عجیب با سفیر عربستان و شهردار و که و که در راستای همین اقدامات نمایشی بود که امروز مشخص شده نه به کار استقلال می‌آمدند نه به کار خود شخص مدیرعامل.

حالا علی خطیر رفته! اول از همه باید آنهایی که این مدیر را با آن کارنامه روی صندلی مدیریت باشگاه بزرگ استقلال نشاندند جواب بدهند روی چه حسابی او را انتخاب کردند؟ مرحله بعدی مربوط به مالک جدید باشگاه است؛ آنها باید از این تجربه ۱۰‌ماهه درس بگیرند و برای انتخاب مدیر اجرایی تیم فارغ از جوسازی‌ها، فشار‌ها و اقدامات رسانه‌ای فردی را انتخاب کنند که تنش‌های به اوج رسیده را کاهش بدهد.

به هر حال حتی مدیری کارمندمسلک که فقط اقدامات اجرایی را انجام دهد بهتر از فردی است که نه تنها اقدام مثبتی انجام نمی‌دهد که درگیری و جنجال را سرلوحه کار خودش قرار می‌دهد. عقلانیت در پروسه انتخاب مدیر بعدی استقلال آن چیزی است که همه اهالی فوتبال از جمله استقلالی‌ها خواهان آن هستند تا در روز‌های بسیار حساس پیش رو شرایط برای قهرمانی باشگاه مهیا شود.

دیگر خبرها

  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • سنگین‌ترین جریمه تاریخ برای سرمربی فولاد!
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • «محمد پورجعفری» یک نمایش جنایی به صحنه می‌برد
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور