Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان به تشریح اقدامات کارگروه مقابله با کار کودک پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرتضی رشیدی در جلسه هم اندیشی رویکردهای نوین به کار کودکان در شهر اصفهان که به مناسب روز مقابله با کار کودکان برگزار شد، در خصوص نحوه ایجاد کارگروه مقابله با کودک اظهار کرد: یکسال پیش کارگروه مبارزه با کار کودک ایجاد شد که با دعوت از سمن‌های مرتبط بتوان به سمت یک اتفاق مهم قدم برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بار اقدامات این کارگروه بر دوش سمن‌ها بوده است، افزود: ایجاد کارزار بوم یک کیلومتری و خلق ۳۰۰ تابلوی مرتبط با کار کودک در ۳۱ خرداد در ناژوان اولین اقدام این کارگروه بود.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با بیان اینکه تابلوهای کارزار بوم یک کیلومتری در دو خراجی به فروش رفت، تصریح کرد: اکثر عوائد فروش این تابلوها که مبلغی بالغ بر ۹۰ میلیون تومان بود به کودکان کار تعلق کرد و بخش کوچکی از آن نیز به هنرمندان تعلق پیدا کرد.

وی با اشاره به توزیع بن خرید لباس شب عید به کودکان کار افزود: این اقدام به واسطه سمن‌های فعال در چند مرحله و در نیمه دوم اسفندماه صورت گرفت.
رشیدی در خصوص اقدامات کارگروه مقابله با کار کودک در حوزه ثبت نام کودکان کار در مدارس اظهار کرد: در این برنامه دانش آموزان محروم از جامعه کودکان کار توسط سمن‌های فعال شناسایی شده و لیست آن برای ثبت رایگان آنها در اختیار اداره کل آموزش و پرورش قرار گرفته است.

رشیدی با اشاره به ایجاد سامانه نرم افزاری شناسایی کودکان کار تصریح کرد: توسط این نرم افزار مؤسسات عضو کارگروه یا ورود اطلاعات از وضعیت افراد تحت پوشش مطلع می‌شوند.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با اشاره به تهیه بروشورها با موضوع کودکان کار اظهار کرد: سال گذشته به مناسبت هفته مقابله با کار کودک تبلیغات شهری گسترده ای در اماکن پرتردد شهری نصب شد.

وی با اشاره توزیع اقلام بهداشتی پیشگیرانه از کرونا بین کودکان کار اظهار کرد: با این وجود گزارش‌ها حاکی از ابتلای یک کودک کار به کرونا در اصفهان است.

رشیدی با اشاره به برخورد نادرست پرسنل پیشگیری از تخلفات شهری با کودکان کار در گذشته تصریح کرد: با برگزاری جلسات آموزشی توسط سمن‌های فعال آموزش برخورد مناسب با کودکان کار در سطح شهر به این پرسنل انجام شد.

وی با بیان اینکه غرفه‌های آموزش شهروندان در اماکن پر تردد مانند باغ غدیر و چهارباغ انجام شد، گفت: مانور چهارراه مهربانی نیز به صورت خلاصه در چهارراه‌های پرتردد نحوه تعامل با کودکان کار را به شهروندان آموزش داد.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان از تبلیغات مجازی با توجه به ظرفیت این فضا برای نهادینه کردن تفکر مقابله با کودک کار خبرداد و اضافه کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور سمن‌ها و متخصصان این حوزه و اهدای بلیت رایگان تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم کودک و نوجوان به کودکان کار از دیگر اقدامات این کارگروه بوده است.

وی با تاکید بر لزوم تغییر نگرش به کودکان کار گفت: هدف اصلی ما ایجاد تفکر مقابله با ایجاد و پرورش کودک کار است.

کد خبر 428895

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در اصفهان ابتلا به کرونا کودک کار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان مقابله با کار کودک کودکان کار کودک کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود

لاله جعفری نویسنده حوزه کتاب کودک، درباره وضعیت کتاب کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه امروز طیف وسیعی از کتاب‌ها در بازار نشر وجود دارد اما در مقابله با تالیف‌های خارجی که مخاطب زیادی دارند نویسندگان ایرانی کار سختی پیش رو دارند چون باید به نحوی بنویسند تا بچه‌ها فقط به دنبال کتاب‌های ترجمه نروند و به دنبال تالیفات داخلی نیز باشند.

وی افزود: همچنین گستردگی سبک‌های ادبی در حوزه کودک زیاد است و تنوع خوبی وجود دارد. ما داستان‌های تخیلی، ترسناک، طنز، علمی و… را داریم و این تنوع باعث می‌شود تا بچه‌ها به طرف کارهای تألیفی جذب شوند. البته که هنوز فاصله بسیاری با آثار خارجی داریم، چرا که گرانی کاغذ و چاپ باعث شده تا ناشران محدودتر کار کنند و این محدودیت‌ها برای نویسندگان نیز به‌وجود می‌آید. امیدوارم این مشکلات حل شوند و آثار تألیفی در کنار ترجمه بچه‌ها را به سمت خود جلب کنند.

نویسنده کتاب «چوم چوم» درباره یافتن ایده برای نگارش و همراهی با کودک امروز گفت: سعی می‌کنم تجربه‌های میدانی زیاد داشته باشم و با بچه‌ها کار کنم. حواس پنجگانه خود را در مواجه با بچه‌ها تقویت کنم. در پارک، خیابان، مترو و هر جایی‌که کودکی می‌بینم شش دانگ حواسم را جمع کنم تا ببینم عکس‌العملش در مقابله با مسائل چگونه است و سعی می‌کنم ایجاد ارتباط کنم و ببینم مدل حرف‌زدن‌شان تا چه اندازه نسبت به بچه‌های دوره خودمان تغییر کرده است. در کنار این مشاهده میدانی سعی می‌کنم کتاب‌های پرفروش دنیا را بخوانم و نکات قابل توجه آن را درک کنم. از سوی دیگر تلاش می‌کنم تا در فیلم‌ها، انیمیشن‌ها یا حتی بازی‌های رایانه‌ای جستجو کنم ببینم آثار پرطرفدار چه نکاتی به همراه دارند که بچه‌ها به سمت آن‌ها جلب می‌شوند.

جعفری به چگونگی ترغیب بچه‌ها برای مطالعه و فرهنگ‌سازی در راستای مطالعه گفت: بازاریابی مهم‌ترین مساله است. تبلیغات اثر بسیار زیادی دارد و فکر می‌کنم رسانه‌ها حرف اول را در این میان می‌زنند. امروز بین دو فیلم برای پخش، رقابت و تبلیغات گسترده‌ای وجود دارد، چه در شبکه‌های داخلی و چه فارسی زبان خارجی؛ در حالی‌که برای کتاب ما هیچ تبلیغی نداریم. فکر می‌کنم سهل‌الوصول‌ترین راه، همین تبلیغ است. هرچند که هزینه‌بر است، اما رسانه‌های داخلی مانند تلویزیون، به نوعی جزو مایملک مردم ایران به شمار می‌آید و باید از آن استفاده شود. ما در طول روز همه نوع تبلیغی در رسانه می‌بینیم، غیر از کتاب.

وی ادامه داد: از سویی فکر نمی‌کنم در مدارس هیچ تمرکزی روی این مسئله وجود داشته باشد. این اتفاق در حالی است که بیشترین زمان را فرزندان ما در مدرسه و در کنار هم می‌گذرانند و می‌توان برای آن‌ها ساعت مطالعه، یا زنگ کتاب تعریف کرد و به هزار نوع، نه به شکل خشک و اجباری بلکه با بازی و سرگرمی تبلیغ کتاب کرد تا فرهنگ مطالعه در میان بچه‌ها ایجاد شود.

این‌نویسنده گفت: ناشران به دنبال کتاب‌هایی همراه با بازی و سرگرمی هستند و وجه بازی برای‌شان غالب است. درست است که بازی نقش مهمی در زندگی کودک دارد، اما ادبیات نیز جایگاه خودش را دارد و باید این جایگاه حفظ شود. ناشران مجبور هستند برای فروش کتاب دست به هر کاری بزنند و کالایی تولید کنند که روی دست‌شان نماند. اما کتاب‌هایی که ادبیات خالص هستند و به جشنواره‌های داخلی و خارجی راه پیدا می‌کنند هر روز کمرنگ و کم‌تعداد شده‌اند و این را من از سفارش‌هایی که به خودم ارائه می‌شود، می‌بینم. ناشر از من می‌خواهد که سری کاری کنم در حالی که باید بذر آگاهی در ذهن کودک کاشته شود و این با یک اثر خوب اتفاق می‌افتد، اما امروز این گونه نیست. وی در پایان گفت: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا نویسنده آنچه که دلش می‌خواهد را بنویسد و تنها سفارشی کار نکند.

کد خبر 6090973 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • بیش از ۲۶ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد+ تصویر
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند