Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، این روش توسط محققان دانشگاه ساوت‌وسترن در آمریکا صورت گرفته است. متخصص مغز و اعصاب در این روش با استفاده از یک شیوه بسیار پیشرفته و دقیق تصویربرداری ام‌آرآی، می‌تواند مکان دقیق نقطه هدف بیماری پارکینسون را در مغز مورد بررسی قرار دهد.

این بخش در تالاموس قرار دارد و مسئول حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس با استفاده از فناوری اولتراسوند فوق دقیق، بافت آسیب دیده، منهدم یا سوزانده می‌شود. این روش به اندازه‌ای دقیق است که به بافت سالم هیچ آسیبی وارد نمی‌شود و به همین دلیل عوارض جانبی بسیار کمتری دارد. معمولا اگر هدف‌گذاری این روش و روش‌های مشابه دقیق نباشد، به مشکلات کلامی و حرکتی منجر می‌شود.

محققان در تلاش هستند از این روش علاوه بر بیماری پارکینسون، در دیگر بیماری‌های عصبی نیز استفاده کنند.
محرک اصلی بیماری پارکینسون یک نسخه جهش‌یافته پروتئینی به نام آلفا سینوکلین است. این پروتئین در نورون‌های تولیدکننده دوپامین تجمع می‌یابد. جسم سیاه مغز پیام‌های عصبی را از طریق نخاع به عضلات مختلف ارسال می‌کند و این فرآیند از طریق ماده شیمیایی دوپامین صورت می‌گیرد. به مرور زمان با تجمع آلفا سینوکلین عملکرد سلول‌های عصبی مختل شده و سلول‌ها از بین می‌روند. در این حالت مشکلات حرکتی ایجاد می‌شود و مراحل اولیه پارکینسون شکل می‌گیرد.
بیماری پارکینسون معمولا با لرزش غیر ارادی یک دست آغاز می‌شود و به تدریج اکثر اندام‌ها را درگیر می‌کند. نداشتن تعادل، درد عصبی، بی‌اختیاری، اختلال ‌خواب، تعریق بیش‌از حد، افسردگی و اضطراب از دیگر علائم این عارضه است.


علائم اولیه بیماری عبارتند از:
لرزش بی‌اختیار در دست، انگشتان دست و چانه
ریز شدن دست‌خط
کاهش حس بویایی
اختلال خواب و بدخوابی
مشکل در حرکت و راه رفتن و کاهش تعادل
احساس سفتی و کاهش انعطاف‌پذیری پاها
یبوست
کاهش تن صدا
سرگیجه و غش کردن
در مجموع می‌توان گفت این عارضه ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است که به آسیب سلول‌های عصبی منجر می‌شود.
معمولا این افراد به مرور از شرکت در اجتماع و فعالیت‌های اجتماعی سر باز می‌زنند و دچار افسردگی می‌شوند.
نتایج این مطالعه در نشریه  Brain منتشر شده است.  

برچسب‌ها آلزایمر پارکینسون افسردگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آلزایمر پارکینسون افسردگی آلزایمر پارکینسون افسردگی بیماری پارکینسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • واضح‌ترین تصویرها از مغز با قوی‌ترین دستگاه ام‌آرآی