Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@12:11:47 GMT

سوادکوه قطب بزرگ تولید زغال سنگ در کشور است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۰۸۲۶

سوادکوه قطب بزرگ تولید زغال سنگ در کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یزدانی پیش ازظهر دوشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان سوادکوه، با اشاره به تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن زغال سنگ از معادن شهرستان سوادکوه، این شهرستان را یکی از منابع بزرگ تولید زغال در کشور دانست و افزود: با انجام برخی از پیشنهادات میزان تولید زغال در سال جهش تولید می‌تواند به ۲۰۰ هزار تن در سال برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد معادن شن و ماسه شهرستان را ۳۲ معدن برشمرد و خاطرنشان کرد: با وجود برخی انتقادات اما شهرستان سوادکوه بیشترین تولید شن و ماسه در استان را دارا است.

فرمادار شهرستان سوادکوه با اشاره به استعداد شهرستان در زمینه دامپروری بر اصلاح نژاد دام تأکید کرد و گفت: این شهرستان پایلوت استانی اصلاح نژاد دام انتخاب شده و در حال حاضر، یک سرمایه‌گذار پیگیر یک مجموعه دانش‌بنیان ۱۰ هزار رأسی در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ تعداد ۱۸ جلسه ستاد تسهیل در شهرستان برگزار و از ۹۵ مصوبه تعداد ۷۵ مصوبه اجرایی شده است، رتبه شهرستان در سامانه کارا را با ۸۹ درصد جذب نهم برشمرد و افزود: در سامانه سیتا نیز ۱۱۸ پروژه معرفی که از این تعداد ۳۰ پرونده در استان مصوب شده و کار جذب آن در حال انجام است.

این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته روستای سوخته‌سرا به‌عنوان پایلوت زنبورداری انتخاب شد، و با اشاره به اینکه همه افراد روستا زنبوردار هستند، خواستار معرفی این روستا به‌عنوان روستای فاقد بیکار شد تا این افراد بتوانند از تسهیلات ۱۲ درصد بهره‌مند شوند.

وی تعداد مزرعه پرورش ماهی در شهرستان را ۱۸ مورد و تولید ماهی در هر دوره را ۶۰۰ تن عنوان کرد و با بیان اینکه یکی از این مزارع با تولید ۲۵۰ تن یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان استان است، گفت: در این مجموعه علاوه بر تولید ماهی، رستوران و آموزشگاه ماهی نیز وجود دارد و همچنین، اولین مرکز پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان سوادکوه نیز راه اندازی شده است.

یزدانی با اشاره به ۳۲ واحد صنعتی فعال و ۲۳ معدن فعال در شهرستان میزان اشتغال واقعی در صنایع را ۳۸۵ نفر و در معدن یک هزار ۱۸۶ نفر اعلام کرد و افزود: از ۲۴ واحد صنعتی راکد و ۷ واحد معدنی راکد، ۱۲ واحد به تملیک بانک درآمدند که از این تعداد ۷ واحد احیا شدند.

وی با بیان اینکه اولین واحد پرورش هوشمند مرغ در قفس عمودی شهرستان که در کشور بی‌نظیر است، به دلیل بروکراسی سخت اداری ناکام مانده است، خواستار رفع موانع برای این واحد تولیدی دانش‌بنیان شد و افزود: این طرح در شش طبقه طراحی شده و کنترل آن از راه دور ممکن است.

این مسئول با بیان اینکه شرکت گل‌سفید البرز یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید روغن‌کشی در کشور است و با این وسعت کار اما بدهی کارگری دارند، این امر را نتیجه ضعف مدیریت و نبود مدیریت مبتنی بر عقلانیت دانست.

کد خبر 4950289

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید یزدانی رونق تولید ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا ایلام آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها بیرجند گرگان زلزله یاسوج مجلس شورای اسلامی شهرستان سوادکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۰۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد