Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@19:51:23 GMT

آزیترومایسین کرونا را درمان می کند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۴۷۹۴

آزیترومایسین کرونا را درمان می کند؟

آزیترومایسین برای درمان طیف گسترده ای از عفونت های باکتریایی استفاده می شود . این یک آنتی بیوتیک از نوع ماکرولید است. آزیترومایسین با توقف رشد باکتری ها کار می کند. این دارو برای عفونت های ویروسی (مانند سرماخوردگی ، آنفولانزا ) موثر نخواهد بود. استفاده غیر ضروری یا استفاده نادرست از هرگونه آنتی بیوتیک می تواند منجر به کاهش اثربخشی آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزیترومایسین چیست؟

اخبار اجتماعی- آزیترومایسین (Zithromax) یک آنتی بیوتیک است که می تواند به درمان برخی از عفونت های باکتریایی کمک کند. به طور کلی استفاده از آن در هنگام شیردهی بی خطر است ، اما افرادی که بیماری قلبی دارند باید از مصرف این دارو خودداری کنند.آزیترومایسین یک آنتی بیوتیک در کلاس ماکرولیدها است. سازمان غذا و داروی (FDA) اولین بار در سال 1991 آزیترومایسین را تأیید کرد. مانند همه آنتی بیوتیک ها ، آزیترومایسین تنها می تواند با باکتری های خاصی مبارزه کند. به همین دلیل مهم است که قبل از مصرف دارو با پزشک صحبت کنید. آزیترومایسین در برابر عفونت های ویروسی یا به عنوان مسکن موثر نیست.

آزیترومایسین چه می کند؟

به گزارش افکارنیوز، به عنوان مثال پزشک ممکن است آزیترومایسین را برای عفونت سینوس ، بیماری مزمن انسدادی ریه یا لوزه تجویز کند. آزیترومایسین می تواند با طیف گسترده ای از باکتری ها از جمله بسیاری در خانواده استرپتوکوک مبارزه کند. این می تواند مانع از رشد باکتریهای مضر شود.

پزشکان تمایل دارند از این دارو برای درمان عفونت های خفیف تا متوسط ​​ریه ها ، سینوس ها ، پوست و سایر قسمت های بدن استفاده کنند.پزشک ممکن است آزیترومایسین را برای درمان عفونت های باکتریایی زیر تجویز کند:

• عفونت های سینوسی مربوط به موراکسلا کاتارالیس یا استرپتوکوک پنومونیه • بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) عوارض مربوط به موراکسلا کاتارالیس و ذات الریه

• برخی عفونت های پوستی مربوط به استافیلوکوکوس اورئوس ، استرپتوکوک پیوژنز یا استرپتوکوک آگالاکتیا• ورم لوزه مربوط به استرپتوکوک پیوژنز

• مجاری ادراری و سرویسیت مربوط به کلامیدیا تراکوماتیس• زخمهای دستگاه تناسلی سرطان (در مردان) مربوط به هموفیلوس دوکرئی

• برخی از عفونت گوش در کودکان در سن 6 ماه و بالاتر نحوه مصرف آزیترومایسین آزیترومایسین را چگونه مصرف کنیم؟

آزیترومایسین یک داروی تجویزی است. بنابراین ، مردم نباید آن را بدون نسخه مصرف کنند.این دارو به صورت قرص ، شربت خوراکی ، قطره چشم و تزریق در دسترس است. بهترین نوع و دوز مصرفی به نوع عفونت فرد بستگی دارد.

افراد می توانند دارو را با یا بدون غذا مصرف کنند. آنها باید قبل از استفاده از شربت ، آن را به طور کامل تکان دهند.برخی از نمونه های دوزهای رایج عبارتند از :

عفونتهای پوستی دوز اولیه 500 میلی گرم (میلی گرم) و 250 میلی گرم یک بار در روز تا روز 5 مصرف می شود بیماری مزمن انسدادی ریه خفیف تا متوسط500 میلی گرم در روز به مدت 3 روز یا دوز اولیه 500 میلی گرم و به دنبال آن 250 میلی گرم یک بار در روز تا روز 5  عفونت های سینوسی500 میلی گرم در روز به مدت 3 روززخم دستگاه تناسلی یک دوز واحد از 1 گرمعفونت‌ گردن‌ رحم‌اورتریت

یک دوز واحد از 1 گرم اورتریت گنوکوکی یک دوز واحد از 2 گرماستفاده نادرست از آنتی بیوتیک ها می تواند منجر به ایجاد گونه های مقاوم در برابر باکتری ها شود ، به این معنی که دیگر آنتی بیوتیک ها علیه آنها کار نمی کنند. به این مقاومت آنتی بیوتیکی گفته می شود.

در هنگام مصرف آزیترومایسین یا هر آنتی بیوتیک دیگر ، افراد باید اقدامات احتیاطی زیر را رعایت کنند:• تمام دوره های آنتی بیوتیک هایی که پزشک توصیه می کند ، حتی زمانی که احساس بهتری می کنید ، مصرف کنید.

• بدون نسخه آنتی بیوتیک مصرف نکنید. همه آنتی بیوتیک ها نمی توانند همه باکتری ها را درمان کنند.• آنتی بیوتیک ها را به اشتراک نگذارید.

• آنتی بیوتیک ها را در برنامه دوز متفاوت از برنامه ای که پزشک تجویز می کند مصرف نکنید.• در صورت بروز عوارض جانبی بلافاصله با پزشک تماس بگیرید.

• برای علائم واکنش آلرژیک مانند مشکل تنفس به اورژانس بروید.

عوارض جانبی آزیترومایسین :

عوارض جانبی آزیترومایسین ممکن است شامل تهوع و استفراغ باشد.مانند همه داروها ، آزیترومایسین می تواند عوارض جانبی خاصی داشته باشد. اینها معمولاً جزئی هستند. در آزمایشات بالینی ، تنها 0.7٪ از افراد به دلیل عوارض جانبی مصرف Zithromax را متوقف کردند.

بیشتر عوارض جانبی که باعث شده افراد جلوی مصرف دارو را بگیرند دستگاه گوارش است ، مانند:- حالت تهوع

- استفراغ- اسهال

- درد در شکمعوارض جانبی کمتری که در 1٪ موارد رخ می دهد شامل موارد زیر است:

- تپش قلب یا درد قفسه سینه- رفلکس اسید

- سرگیجه- سردرد

- خستگی- واژینیت

- بثورات- پوست خشک

- حساسیت به آفتابعوارض جانبی جدی نادر است اما می تواند شامل موارد زیر باشد:

- آسیب کبد به ویژه در افرادی که سابقه مشکلات کبد را دارند.- تغییر ریتم قلب ، که بیشتر در افرادی که داروهای ضربان قلب مصرف می کنند ، افراد مسن و کسانی که پتاسیم خون کم دارند.

- واکنشهای آلرژیک جدی

تداخلات دارویی آزیترومایسین :

آزیترومایسین ممکن است با سایر داروهایی که فرد مصرف می کند تداخل داشته باشد.

• به عنوان مثال ، استفاده از آزیترومایسین در هنگام مصرف نلفیناویر ، که دارویی برای درمان HIV است ، می تواند خطر ناهنجاری های کبدی و مشکلات شنوایی را افزایش دهد.• آزیترومایسین همچنین می تواند اثرات رقیق کننده خون مانند وارفارین را افزایش دهد.

• داروهای دیگری که ممکن است با آزیترومایسین در تعامل باشند عبارتند از:دیگوکسین ، یک داروی قلب است

کلشی سین ، یک داروی نقرسفنیتوئین ، یک داروی تشنج

آنتی اسیدها حاوی منیزیم یا آلومینیوم هستندقبل از مصرف آزیترومایسین ، فرد باید تمام داروهای فعلی ، مکمل ها و داروهای موجود را به پزشک اطلاع دهد. همیشه قبل از قطع مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

 آزیترومایسین ممکن است در دوران بارداری و در هنگام شیردهی بی خطر باشد

بارداری و شیردهی :ممکن است فرد در هنگام شیردهی آزیترومایسین مصرف کند، اما ابتدا باید در مورد این موضوع با یک متخصص بهداشت صحبت کند.

آزیترومایسین ممکن است در دوران بارداری و در هنگام شیردهی بی خطر باشد.مطالعات مربوط به حیواناتی که دوزهای بسیار زیادی از آزیترومایسین دریافت کرده اند ، خطر افزایش سقط جنین یا نقص هنگام تولد را پیدا نکرده است.

با این حال ، هیچ مطالعه ای با کیفیت بالا در انسان های باردار انجام نشده است ، بنابراین برچسب دارو در حال حاضر بیان می کند که " آزیترومایسین باید در دوران بارداری فقط در صورت لزوم استفاده شود ."آزیترومایسین می تواند به شیر مادر منتقل شود و به دنبال آخرین دوز یک فرد ممکن است 48 ساعت در آن باقی بماند. اگرچه استفاده از آن در هنگام شیردهی کاملاً بی خطر است ، اما آزیترومایسین ممکن است باعث ایجاد اسهال ، استفراغ یا بثورات در بعضی از نوزادان شود.

اگر فرد باردار باشد ، ممکن است باردار باشد یا قبل از مصرف آزیترومایسین ، شیر مادر را به پزشک اطلاع دهد. اگر کودک شیرخوار در حالی که والدین آزیترومایسین مصرف می کند عوارض جانبی ایجاد می کند ، برای مشاوره با پزشک تماس بگیرید.آزیترومایسین در مقابل سایر آنتی بیوتیک ها

آزیترومایسین بسیاری از عفونت های مشابه را درمان می کند که داروهایی مانند پنی سیلین و آموکسی سیلین می توانند آن را درمان کنند.پزشک ممکن است آزیترومایسین را به عنوان جایگزینی برای سایر آنتی بیوتیک ها تجویز کند ، زیرا به طور معمول نیاز به یک دوره کوتاه تر دارد. همچنین برای افرادی که سابقه حساسیت نسبت به سایر داروها را دارند ، یا هنگامی که سایر آنتی بیوتیکها کار نمی کنند ، گزینه مناسبی است.

از آنجا که خطر ابتلا به مشکلات سلامت قلب با آزیترومایسین بیشتر از برخی دیگر از آنتی بیوتیک های دیگر است ، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ورم مفاصل باید از پزشک خود در مورد امتحان کردن یک آنتی بیوتیک متفاوت سؤال کنند.

تاثیر آزیترومایسین بر کرونا

کیانوش جهانپور سخنگوی سابق وزارت بهداشت گفته بود که بر خلاف هیاهوی اولیه، یافته های محققان ایرانی حاکی است فاویپیراویر تاثیر چندانی در درمان کووید_۱۹ ندارد. استفاده از هپارین ها از برخی مرگهای بیماران کرونا در ICU جلوگیری می‌کند و فعلا بهترین اثر درمانی در بیماران کرونا را داروی آزیترومایسین (نوعی آنتی بیوتیک) داشته است.

همچنین رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: داروی آزیترومایسین ترخیص بیماران کرونایی را چهار روز کاهش می‌دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آنتی بیوتیک عفونت داروی کرونا آزیترومایسین مصرف آزیترومایسین هنگام شیردهی آنتی بیوتیک ها عوارض جانبی باکتری ها میلی گرم یک داروی بی خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی