Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت اله فیروزی سخنگوی کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جام جم آنلاین به شرح جلسه کمیسیون تحقیق در خصوص اعتراض جمعی از نمایندگان به اعتبارنامه تاجگردون پرداخت.
 سخنگوی کمیسیون تحقیق گفت: جلسه کمیسیون تحقیق با حضور 4 نفر از معترضین به اعتبارنامه نماینده گچساران، متشکل از علیرضا زاکانی، علی اکبر کریمی، مالک شریعتی و اقبال شاکری و همچنین تاجگردون، نماینده گچساران به صورت جدا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه حدود 3 ساعت و نیم طول کشید.
حجت اله فیروزی افزود: در ابتدای این جلسه 3 نفر از معترضین «علیرضا زاکانی، علی اکبر کریمی و مالک شریعتی» در حدود 1 ساعت به ارائه دلائل خود به صورت شفاهی پرداختند. این دلائل در 7 سرفصل است که هرکدام دارای زیر گروه هستند. برخی از این عناوین نیاز به اثبات دارد و فعلا بیان آن در سطح رسانه ها ممکن نیست. در این حین اعضای کمیسیون نیز سوالات خود را مطرح کردند. در ادامه جلسه نماینده گچساران در این جلسه حضور پیدا کرد و در حدود 1 ساعت و 35 دقیقه در خصوص عناوین مطرح شده توسط معترضین به توضیح پرداخت.
وی با بیان این که در نهایت قرار شد طرفین تا تاریخ 31 خرداد ماه، دلائل و توضیحات خود را به صورت کتبی در خصوص اعتراضات، به کمیسیون تحقیق ارایه کنند، اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد کمیته ای 5 نفره متشکل از 5 نفر از اعضای کمیسیون تحقیق با مسئولیت میرتاج الدینی و عضویت خانی، کاظمی، حجت الاسلام احمدی و حجت اله فیروزی با شورای نگهبان جلسه ای برگزار کنند و به بررسی اطلاعات و تکمیل توضیحات بپرازند.
فیروزی در پایان با تاکید براین که در صورت نیاز امکان برگزاری جلسه مشترک بین معترضین و نماینده گچساران وجود خواهد داشت. عنوان کرد: جلسه 31 خرداد ماه احتمالا جلسه آخر نخواهد بود به علت این که تحلیل مسائل زمان بر است و نیاز به همفکری خواهد داشت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تاجگردون کمیسیون تحقیق نماینده گچساران کمیسیون تحقیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه (جداول) سال ۱۴۰۳ که از روز گذشته در دستور کار مجلس قرار گرفته بود در دستورکار وکلای ملت در جلسه نوبت صبح امروز، سه‌شنبه، نیز قرار دارد.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، وکلای‌ ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۴ درباره هدفمندی یارانه‌ها از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر با ۱۵۶ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع، موافقت کردند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ در این جلسه علنی در توضیح جزئیات بخش درآمدی جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: همان مبلغی که دولت در نظر گرفته بود کمیسیون تلفیق و صحن علنی آن را تأیید کردند که ۳۱۵همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد، کار مهمی که مجلس انجام داد ۱۰ درصد به مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد که در لایحه ۲۰ درصد بود و به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: ۴۲همت برای کمیته امداد، ۲۳همت برای بهزیستی، ۱۴۳همت برای یارانه نان و یارانه دارو و شیرخشک و ملزومات مصرفی برای وزارت بهداشت ۷۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد در نظر گرفته شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه اضافه کرد: مواردی همچون هزینه سرمایه‌گذاری در شرکت ملی نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و همچنین شرکت گاز را مصوب کردیم و مبالغی را که دولت برای بحث واردات بنزین و گازوئیل نیاز داشت، تأمین کردیم که این موارد کلیات جدول ۱۴ است که آنچه دولت در لایحه گنجانده بود در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب رسید.

در ادامه جلسه حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در توضیح جزئیات جدول ۱۴، گفت: هدفمندی یارانه‌ها حدود ۷۵۸همت در بخش درآمدها و ۷۵۸همت نیز در بخش هزینه‌ها است به‌دلیل اینکه توازن این جدول به هم نخورد ریالی در آن کم و زیاد نشده است حتی ریالی از هزینه‌های نفت نیز کم نشده است. قرار بود دولت ۶۳همت از محل فروش مشتقات به دست آورد که حذف شده است این ۶۳همت از طریق مدیریت منابع صورت می‌پذیرد بنابراین این جدول بدون هیچ تغییری ۱۰۰درصدی نظر دولت است. هرگونه تغییر در این جدول موجب تغییرات کلی می‌شود. در بحث صیادان و ملوانان نیز باید اصلاح شود، صیادان را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

همچنین داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد درباره جدول ۱۴ یادآور شد: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه‌ها است، سعی شده است با توجه به منابع و محدودیت‌ها تنظیم شود تا هدفمندی یارانه‌ها محقق شود، ۲ موضوع در آن مورد بررسی قرار گرفت؛ یکی کالابرگ‌ها که از محل سایر درآمدها باید تعیین می‌شد همچنین در خصوص عنوان صرفه‌جویی انرژی که در این جدول آورده شده است، این عنوان با نظر کمیسیون تلفیق تبدیل به درآمدها شده است که مورد قبول دولت نیست. پیشنهاد می‌شود همان سایر درآمدها عنوان شود از طرفی کالابرگ‌ها باید به‌صورت نقدی و در جدول جداگانه‌ای مطرح شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901361

دیگر خبرها

  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • ضرورت تسریع در ساماندهی میدان «شهید حسن‌پور» قزوین