Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از نیسیکو، سعدمحمدی در این نشست با اشاره به اینکه شرکت ملی صنایع مس ایران برای تبدیل شدن به یک صنعت سبز در سال گذشته و امسال دو طرح بزرگ اسیدسولفوریک سرچشمه و خاتون‌آباد به ظرفیت بیش از یک‌میلیون تن در سال را به بهره‌برداری رساند، گفت: شرکت مس در حوزه اسیدسولفوریک با توجه به حساسیت بالای این محصول جدای از راهکار فراهم کردن زمینه‌های صادرات و فروش این محصول به مصرف‌کنندگان داخلی، بررسی‌های کارشناسی در حوزه تولید اسید فسفریک و کودهای شیمیایی فسفاته که نیاز به اسیدسولفوریک دارند را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شرکت مس آمادگی حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ورود به این سرمایه‌گذاری را دارد، افزود: با توجه به نیاز مبرم کشور به کودهای شیمیایی فسفاته که بیش از یک‌میلیون تن در سال می‌باشد احداث کارخانه اسید فسفریک و تولید انواع کودهای شیمیایی فسفاته می‌تواند مانع از خروج ارز از کشور و تأمین نیاز داخل و خودکفایی شود.

سعدمحمدی بیان کرد: در این راستا به دنبال ایجاد کارگروه فنی بین شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت خدمات حمایتی هستیم تا بر پایه مطالعات اقتصادی و فنی زمینه‌های مشترک همکاری و چگونگی نحوه اجرای هر چه سریع‌تر اجرای طرح‌های تولید اسید فسفریک و کودهای شیمیایی فسفاته مورد بررسی قرار گیرد.

در ادامه این نشست، رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران بستر بسیار مناسبی برای حمایت از تولید کودهای فسفاته دارد و با همکاری بین این شرکت و شرکت خدمات حمایتی وزارت کشاورزی بخش مهمی از نیازهای بخش کشاورزی به کودهای فسفاته قابل تأمین است.

گفتنی است، در این نشست بهروز رحمتی معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس، شهرام دانش‌پژوه مدیر پروژه کارخانجات اسید فسفریک و کود شیمیایی، داودی عضو موسسه تحقیقات آب‌وخاک کشور و اعضا هیئت‌مدیره و مشاوران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نیز حضور داشتند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کودهای شیمیایی فسفاته شرکت خدمات حمایتی اسید فسفریک شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند