Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سیف الله ابوترابی در خصوص آمار ثبت نام کنندگان کارت هوشمند ملی،گفت: بر اساس آخرین آمارهای موجود تا کنون ۵۷ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۳۳۲ نفر مراحل تکمیل ثبت نام کارت هوشمند ملی را انجام دادند.

وی افزود: از این تعداد ۴۶ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۷۰۶ نفر کارت هوشمند خود را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فرد واجد شرایط دریافت کارت هوشمند در کشور داریم که تاکنون ۵۷ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۳۳۲ نفر آنها برای دریافت کارت ملی مراجعه کردند و بیش از ۵ میلیون نفر نیز همچنان فاقد کارت هستند

سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه چاپخانه دولتی قول داده هفتگی ۲۰۰ هزار کارت به ثبت احوال تحویل دهد، گفت: تا دیروز ۶۴۱ هزار و ۹۶۱ کارت تولید داخل تحویل سازمان ثبت احوال داده شده و ما نیز میان افرادی که فرایند ثبت نام خود را تکمیل کرده بودند توزیع کردیم.

ابوترابی با تاکید بر اینکه کارت‌های ملی قدیم فاقد اعتبار هستند، ادامه داد: با توجه به این موضوع، هر فردی که نیاز به دریافت خدمات داشته باشد باید برای دریافت کارت هوشمند ملی مراجعه کند. به همین دلیل ما به طور میانگین هفته‌ای ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر ثبت نام کننده جدید داریم.

وی افزود: در مجموع ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فرد واجد شرایط دریافت کارت هوشمند در کشور داریم که تاکنون ۵۷ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۳۳۲ نفر آنها برای دریافت کارت ملی مراجعه کردند و بیش از ۵ میلیون نفر نیز همچنان فاقد کارت هستند.

ابوترابی در مورد علت عدم مراجعه این افراد، گفت: این افراد احتمالاً نیاز به دریافت خدمات بانکی و…، نداشته اند و یا اینکه مسن هستند که تاکنون ثبت نام نکرده اند و به طور حتم تا پایان سال تعداد زیادی از آنها برای ثبت نام به دفاتر سازمان ثبت احوال مراجعه خواهند کرد.

وی تاکید کرد: تلاش همه ما به خصوص رئیس جمهور و وزیر کشور که هفتگی پیگیر هستند که تا پایان سال پرونده کارت هوشمند ملی بسته شود و تمامی واجد شرایط این کارت را دریافت کنند.

مهر

انتهای پیام/

20 / 20 سخنگوی سازمان ثبت احوال کارت هوشمند ملی سیف الله ابوترابی توزیع ۴۶ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۷۰۶ کارت هوشمند ملی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سخنگوی سازمان ثبت احوال کارت هوشمند ملی سازمان ثبت احوال کارت هوشمند ملی دریافت کارت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند