Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از ۴۵۰ میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری در حال اجرا بخش خصوصی در شهرستان بستان آباد، خبر داد.

احمد حمزه‌زاده در کارگروه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بستان آباد ضمن تقدیر از همکاری مستمر فرماندار و دستگاه های اجرایی شهرستان بستان آباد در راستای پیشبرد اهداف توسعه گردشگری، ادامه داد: شهرستان بستان آباد به سبب قرارگیری در موقعیت جغرافیایی ویژه و یکی از مسیرهای پر تردد استان و کشور، دارای ظرفیت های متنوعی در حوزه گردشگری است که رغبت سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در حوزههای مختلف بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به اینکه پروژه‌های سرمایه گذاری گردشگری این شهرستان پیشران سایر پروژه های توسعه ای بستان آباد خواهد بود، گفت: « شهرستان بستان آباد بعد از تبریز بیشترین حجم سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان را با حجم سرمایه گذاری بالغ بر 450 میلیارد تومان به خود اختصاص داده است، به همین منظور با توجه به رغبت سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در ظرفیت های گردشگری این شهرستان می بایست روند فعالیت آن‌ها را تسهیل کرد تا به تبع آن شاهد توسعه و افزایش سایر پروژه های سرمایه گذاری در بستان آباد باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از تصویب کلیات دو پروژه سرمایه گذاری گردشگری در شهرستان بستان آباد خبر داد و گفت: «به دنبال انجام اقدامات اولیه توسط دو سرمایه گذار، اجرای دو پروژه مجتمع گردشگری و مرکز تفریحات و سرگرمی با محوریت گردشگری و ورزشی در شهرستان بستان آباد در دستور کار قرار خواهد گرفت.

حمزه‌زاده در ادامه با بیان اینکه قرارگیری بزرگترین بازارچه صنایع دستی در جوار شهرستان بستان آباد سبب رونق بیش از پیش گردشگری و صنایع دستی در این شهرستان خواهد شد، گفت: بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان در منطقه قزلجه میدان از توابع بستان آباد قرار دارد که با راه اندازی آن علاوه بر رونق صنعت گردشگری در این منطقه زیرساخت های آن نیز توسعه خواهد یافت، اما نکته قابل توجه دیگری که در این شهرستان نیازمند توجه است، ایجاد بازارچه صنایع دستی در داخل شهر با همکاری شهرداری است که در این راستا کمپ گردشگری شهدای گمنام مکانی مناسب برای اجرای این هدف خواهد بود.

وی با اشاره به لزوم تکمیل مرمت خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب تا پایان سال جاری، از تبدیل این خانه تاریخی به مرکز رویدادهای فرهنگی استان خبر داد و گفت: تکمیل مرمت این خانه تاریخی مستلزم همکاری فرمانداری این شهرستان در راستای تامین اعتبار لازم است، لذا از فرماندار محترم خواستاریم تا از محل اعتبارات متوازن شهرستان در راستای تامین اعتبار مراحل پایانی مرمت این خانه همکاری لازم را داشته باشند تا پس از اتمام مرمت، این خانه تاریخی به مرکز رویدادهای فرهنگی استان تبدیل شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در ادامه به تسهیل روند احیا و مرمتی کاروانسرای الخلج بستان آباد با واگذاری به صندوق احیا کشور اشاره کرد و گفت: کاروانسرای الخلج طی سال های گذشته توسط این اداره کل مورد استحکام بخشی قرار گرفته و براساس دیدار اخیری که با مدیرعامل صندوق احیا کشور داشتیم، این صندوق اقدام به عقد تفاهم نامه ای ملی با سازمان اوقاف کشور کرده است تا بر این اساس بناهای تاریخی موقوفه به این صندوق برای مرمت، احیا و بهره برداری مناسب واگذار گردد، بر همین اساس استان نیز در این راستا می تواند با واگذاری کاروانسرای الخلج به صندوق احیا زمینه مناسب را برای شناسایی سرمایه گذار مناسب، مرمت و احیا آن فراهم سازد.

وی در ادامه قرارگیری مرمت و بازسازی مسجد تاریخی جانبهان این شهرستان در دستور کار این اداره کل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی،حمزه زاده در خاتمه به ظرفیت تبدیل شدن غارهای تاریخی شهرستان بستان آباد به اقامتگاه های بومگردی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه پیش از این از ظرفیت کران های دستکند کندوان در راستای ایجاد اقامتگاه های بومگردی استفاده شده، لذا در خصوص غارهای موجود در روستای کرگان نیز سرمایه گذار مشخص، مراحل لازم طی شده و مجوزهای ایجاد اقامتگاه های بومگردی در این محل صادر شده است.

در ادامه سفر به شهرستان بستان آباد، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی به همراه فرماندار شهرستان از قلعه شهر تاریخی اوجان بازدید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی شهرستان بستان آباد حجم سرمایه گذاری سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی باید در اولویت قرار بگیرد چرا که بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتری دارد.

جواد واحدی ۱۱ اردیبهشت در بازدید از مدرسه هدایت که تبدیل به موزه صنایع‌دستی شده است با اعلام این مطلب اظهار کرد: مدرسه هدایت ارومیه پس از تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و مرمت آن به یک بنای پویا تبدیل شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی در این مکان نیز یک ایده جالبی بوده که هنر اصیل مردم این دیار در این بنای تاریخی به نمایش درآمده است.

وی تصریح کرد: همچنین برای معرفی هر چه بیشتر صنایع‌دستی آذربایجان غربی می‌توان یکی از میادین ارومیه را به‌ نام صنایع‌دستی نام‌گذاری کرد و در طراحی میدان از تعدادی از آثار فاخر صنایع‌دستی استفاده کرد.

محمدرضا طنابی، معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این بازدید گزارشی از عملکرد معاونت صنایع‌دستی در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته طبق اعلام گمرک میزان صادرات صنایع‌دستی استان ۱۷.۵ میلیون دلار بوده است و در سال ۱۴۰۱ در تولید صنایع‌دستی چوبی رتبه سوم و در مجموع تولیدات صنایع‌دستی رتبه پنجم را کسب کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی