Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با اشاره به توافق با یک خیر مدرسه‌ساز برای تکمیل ۲۴ کلاس درس، گفت: این خیر مدرسه‌ساز برای تکمیل سه پروژه در قالب ۲۴ کلاس در مسجدسلیمان و باوی، پنج میلیارد تومان مشارکت خواهد داشت.

علی قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام به ویژه با کمک خیرین یکی از اولویت‌های ما است، اظهار کرد: با توجه به اینکه تکمیل پروژه‌های آموزشی از طریق اعتبارات دولتی، ممکن است زمان‌بر باشد، از خیرین مدرسه‌ساز برای سرعت بخشیدن به تکمیل پروژه‌ها کمک می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا با یک خیر مدرسه‌ساز خوزستانی توافق کردیم و این خیر تامین اعتبار بخشی از سه پروژه آموزشی را تقبل کرده است.

وی ادامه داد: این خیر مدرسه‌ساز بخشی از اعتبار ساخت یک مدرسه دوازده کلاسه در مسجدسلیمان که ۴۰ درصد پیشرفت دارد را تقبل کرد. این مدرسه تا مهر ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین با توجه به اینکه منطقه نمره ۲ در مسجدسلیمان فاقد مدرسه است، این خیر موافقت کرد که یک و نیم میلیارد تومان از اعتبار ساخت مدرسه را تقبل کند و مابقی را از اعتبارات دولتی تامین می‌کنیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان ادامه داد: همچنین یک پروژه شش کلاسه در شیبان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد وجود دارد که این خیر مدرسه‌ساز ۵۰۰ میلیون تومان برای تکمیل این پروژه را تامین خواهد کرد. این پروژه در مهر ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد.

قربانی بیان کرد: در مجموع این خیر مدرسه‌ساز برای تکمیل سه پروژه در قالب ۲۴ کلاس در مسجدسلیمان و باوی پنج میلیارد تومان مشارکت خواهد داشت.

وی در خصوص وضعیت مدارس مسجدسلیمان، افزود: مدارسی که از زلزله مسجدسلیمان آسیب دیدند در واقع سه بخش هستند؛ حدود ۵۰ مدرسه نیاز به تعمیرات داشتند که در مهر سال قبل تکمیل شدند، حدود چهار مدرسه دیگر از مدارس، آسیب بیشتری دیده بودند و نیاز به مقاوم‌سازی داشتند که ۲ مدرسه از این تعداد تکمیل شدند و مابقی مهر سال جاری به بهره‌برداری می‌ر‌‌سند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان در پایان با بیان اینکه امیدواریم که در مهر سال جاری و سال آینده بتوانیم مدارس آسیب دیده از زلزله و در حال ساخت مسجدسلیمان را تکمیل کنیم، گفت: همچنین یک مدرسه دوازده کلاسه با کمک خیرین، یک مدرسه توسط راه و شهرسازی و دو مدرسه دوازده و پانزده کلاسه توسط وزارت نفت در حال ساخت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدرسه خیر مدرسه ساز مدرسه ساز برای تکمیل خیر مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در نیمه اول امسال ساخت و تحویل ۳۰۰ کلاس درس در استان اردبیل با همراهی خیران و اعتبارات دولتی پیش‌بینی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل، اظهار داشت: امسال بساط مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز در قالب طرح شهید پناهی در استان اردبیل برچیده می‌شود و پروژه‌های احداثی در این زمینه با پیشرفت 70 درصد در حال انجام است.

وی از اعلام آمادگی خیر کشوری برای برچیدن مدارس کانکسی در کشور بالای هفت دانش‌آموز خبر داد و تصریح کرد: این خیر در استان اردبیل نیز پنج مدرسه یک و 2 کلاسه را در حال احداث دارد که عمده این واحدهای آموزشی در مناطق محروم در حال احداث است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در قالب 44 پروژه انتقال مدارس کانکسی به فضاهای آموزشی ایمن در دستور کار است و امیدواریم شرایط مطلوبی را برای تحصیل دانش‌آموزان در مناطق مختلف شهری و روستایی فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو افزود: در شهر اردبیل به یک‌هزار کلاس درس نیاز داریم تا وضعیت موجود بهبود یافته و برای تثبیت این شرایط باید تداوم ساخت واحدهای آموزشی را به ویژه در مناطق مهاجرپذیر نظیر اردبیل و پارس‌آباد شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در افق بلند مدت 10 ساله نیز باید ساخت پنج هزار کلاس درس پیش‌بینی شود تا ما یک شرایط ایده‌آلی را در این حوزه شاهد باشیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: 27 اردیبهشت این جشنواره در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود تا از ظرفیت خیران و گروه‌های مختلف جامعه برای ساخت مدرسه استفاده کنیم.

محمدی‌خلفلو اضافه کرد: در جشنواره امسال فرآیند را در طول یک هفته انجام می‌دهیم که جمعه این هفته همایش پیاده‌روی با محوریت جشنواره بیست و ششم برگزار خواهد شد و در طول هفته آینده نیز برنامه‌های مختلفی در پاسداشت مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی را نظیر افتتاح پروژه‌های آموزشی و بازدید خیران از مجموعه‌های احداثی شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: در این هفته تلاش خواهیم کرد تا خیران مدرسه ساز را بیشتر با موضوعات ساخت مدرسه درگیر کنیم تا آنها در قالب مسئولیت اجتماعی بتوانند در کنار سایر کارخانجات، واحدهای تولیدی، نهادها و سازمان‌های متعدد در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: بیشتر از خیران مدرسه‌ساز، ما به دنبال مدرسه یاران هستیم چرا که هزینه ساخت مدرسه بسیار بالا است و ما از کمک‌های مردمی و گروه‌های مختلف استفاده خواهیم کرد تا تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تجهیز واحدهای آموزشی را شاهد باشیم.

محمدی‌خلفلو تصریح کرد: سیاست دولت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با همراهی خیران و نهادهای مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی است تا سرانه فضاهای آموزشی در استان اردبیل به ویژه در چهار شهرستان پارس‌آباد، اردبیل، مشگین‌شهر و خلخال ارتقا یابد.

وی گفت: در همین راستا ساخت 2 هزار کلاس درس جز رویکردهای اصلی محسوب می‌شود که 500 کلاس درس به همت خیران، 500 کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و بیش از یک‌هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در این استان اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل هدف از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز را قدر دانستن ظرفیت عظیم خیران و احداث واحدها با همت آنها عنوان کرد و افزود: امسال طرح مدرسه‌یاری و جمع‌آوری کمک‌ها و احسانات مردمی را برای ساخت و خرید تجهیزات مورد نیاز هدف‌گذاری کردیم تا بتوانیم بخشی از آسیب‌ها و دغدغه‌ها را رفع کنیم.

محمدی‌خلفلو به ایمن‌سازی واحدهای آموزشی با استانداردهای مورد تاکید در سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم در کنار نوسازی مدارس، راه و شهرسازی نیز در ساخت مدرسه به ازای توسعه واحدهای مسکونی نهضت ملی گام‌های جدی را بردارد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۰ مدرسه در تنگستان تکمیل شد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود