Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهایی که تالارداران بوشهری علیرغم ضررهای فراوان تالار خود را برای پیشگیری از کرونا بسته اند، اما باغ ویلاها بدون توجه به مقررات محل ثابت عروسی ها و جشن ها شده و برخورد درخوری هم نمی‌شود.

خبرگزاری فارس، سرویس اقتصادی: با پایان یافتن شرایط قرنطینه از سوی دولت و باز شدن همه کار و کسب‌ها فقط دو رسته صنفی هنوز اجازه فعالیت ندارند یکی مینی پارک‌ها و خانه های بازی کودک و دیگری تالارهای پذیرایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معابر عمومی، ساحل دریا، بازار، بانک‌ها و حتی مهدهای کودک همه‌روزه محل تردد و حضور همه شهروندان است اما با این وجودهیچ توجهی به این دو رسته صنفی نمی‌شود. همین موضوع باعث شده که فعالان این رسته های صنفی یا ورشکسته شوند و یا در شرف ورشکستگی باشند.

آنها می‌گویند تالاهای پذیرایی فقط سه ماه ازسال حال و روزمناسبی دارند و می‌‌توانند خوب کار کنند. سه ماه سال که عموما تعطیل هستند، سه ماه هم گرما یا سرما باعث برگزارنشدن مراسم می‌‌شود و سه چهار ماه دیگر هم تالارها مثل کارهای فصلی به تعداد بسیار اندکی مشتری دارند.

 

آنها تاکید می‌‌کنند: وقتی یک تالار دو ماه اسفند و فروردین تعطیل شود یعنی دو سال عقب می‌‌ماند، زیرا نوسازی، مرمت و ارتقاء کیفیت خدمات خود را در بخش ساختمانی و دکوراسیون داخلی در دی ماه و بهمن ماه انجام داده و چک‌هایی برای اسفندماه و یا فروردین ماه داده‌است.

یکی از تالار داران بوشهر می‌‌گوید: برای سال جدید بیش از 200 میلیون تومان صندلی و میز خریداری کردم اما الان چک اقلامی که خریده‌ام فرم خورده و هیچ‌کس حامی من نیست.

دیگری می‌‌گوید: چندین رسته شغلی به ما وابسته اند که تعطیلی کار ما روی درآمد و آینده آنها هم تاثیر گذاشته‌است. مشاغلی مثل اجاره لباس عروس، گل‌فروشی، فیلمبرداری و عکاسی، تشریفات، قنادی و دی جی عروسی‌ها کارشان به طور مستقیم به فعالیت تالارها وابسته است. در این شش ماه تعدادی از واحدهای عکاسی و قنادی بوشهر به دلیل تعطیلی تالارها تعطیل شده‌اند.

 

امید خراز از تالار داران بوشهر در رابطه با وضعیت تالارهای شهر بوشهر می‌‌گوید: هر تالار شهر بوشهر فقط ماهانه 65 میلیون تومان حقوق و بیمه کارکنان خود می‌پردازد. از آنجا که این نیروها متخصص هستند و نمی توان به راحتی آنها را از دست داد در شرایط فعلی نه می‌‌توانیم آنها را اخراج کنیم و نه می‌‌توانیم حقوق شان را بپردازیم.

وی می‌‌افزاید: در این مدت اکثر تالارها نه توانسته اند پول آب و برق خود را بپردازند و نه توانسته‌اند بدهی سنوات گذشته خود را بپردازند. این همه در حالی رخ می‌‌دهد که ادارات استان در این مدت پول آب و برق و گاز ما را که هرماه حداقل هفت میلیون تومان است اخذ کرده‌اند و مهلتی به ما نداده‌اند.

محمد کللی دیگر تالاردار بوشهری می‌‌گوید: با ضررهایی که امسال متوجه تالار داران بوشهر شده‌است، هر یک از تالارهای بوشهر باید حداقل دو سال کار کنند تا بتوانند بدهی‌های خود را بپردازند.

وی ادامه می‌‌دهد: به این دلیل که بیعانه اخذ شده از مردم صرف پرداخت بدهی‌های تالار، حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های جاری می‌‌شود تالار داران در شرایطی قرار دارند که نمی توانند مبالغ بیعانه را پس بدهند. این موضوع باعث عذاب وجدان ماشده‌ که نمی‌توانیم پول مردم رابرگردانیم.

خراز می‌گوید: مشاغلی مثل ظروف یک بار مصرف، میوه فروشی، قصابی و مرغ‌فروشی، عمده فروشان مواد غذایی و ادویه فروشان هم از تعطیلی تالارها آسیب جدی دیده اند.

 

یکی از تالار داران می‌گوید: دولت تالارها را تعطیل کرده و اصلاً فراموش کرده که چنین شغلی در کشور هم وجود دارد اما مردم از جشن‌های خود نگذشته‌اند. به همین دلیل همه‌روزه در باغ‌ها و خانه باغ‌ها مراسم جشن برپاست. چندین‌باره‌ام به ما رجوع کرده و درخواست کرده‌اند که در باغ‌ها برایشان جشن برگزار کنیم. وقتی با این مسائل روبرو می‌شویم درمانده می‌شویم که هدف دولت کنترل بیماری کرونا است و یا نابودی ما. چرا بر جشن‌های درون باغ‌ها نظارتی نمی‌شود؟ جرم ما چیست که می‌خواهیم قانونی کارکنیم؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر باغ کودک تالار تالار عروسی باغ ویلا بوشهر کرونا ورشکستگی باغ کودک داران بوشهر تالار داران باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • دستگیری سارقان باغ ویلاها و کابل‌های برق در طرقبه شاندیز
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • دستگیری متهمان به ۲۹ فقره سرقت کابل‌های برق و ویلاها در طرقبه شاندیز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است