Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-حقدوست گفت: برنامه آموزش‌های مجازی یک برنامه مکمل است و برای ترم آینده با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

علی‌اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت دقایقی پیش در پخش زنده از صفحه اینستاگرامی انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی ایران، چالش‌های حوزه آموزش در ایام کرونایی و وضعیت برگزاری امتحانات داخلی، جامع و دستیاری را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اولین راهبرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در خصوص مسائل آموزشی دانشگاه‌ها حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارمندان بود تا مثل سایر اقشار جامعه خطری جدی متوجه این ۳ گروه هم نشود.

حق‌دوست افزود: وضعیت فعلی جامعه در رویارویی با بیماری کرونا نسبت به قبل متفاوت است و در حال حاضر شرایط حاد و خطرناک ماه‌های اول را ندارد و ترم دانشگاهی فعلی روبه پایان است و با همت و تلاش مسئولان ذیربط تعداد مبتلایان به این بیماری و همچنین تعداد مرگ و میر‌ها نسبت به قبل کمتر شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور تصریح کرد: نمی‌شود مملکت را تعطیل کرد و ما باید یاد بگیریم که با کرونا زندگی کنیم؛ چون در غیر این صورت سیستم کشور بهم می‌ریزد.

او اضافه کرد: برنامه آموزش‌های مجازی یک برنامه مکمل است و این آموزش‌ها برای ترم آینده با جدیت بیشتری دنبال می‌شود و البته نمی‌گوییم که کیفیت این آموزش‌ها خوب و ایده‌آل است، اما تمام تلاش همکاران من در سایر دانشگاه‌ها که آموزش‌های خود را به صورت مجازی دنبال می‌کنند، بر این بوده است تا از میزان استرس جامعه هدف خود به ویژه دانشجویان کم کند.
دستمزد کم دستیاران حوزه درمان در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا در کشور

حق‌دوست تاکید کرد: دستمزد دستیاران حوزه درمان به ویژه در شرایط سخت دوران بیماری کرونا خجالت آور و مایه تاسف است و ما بر این عقیده‌ایم که اگر پولی به دستمان برسد، باید برای افرادی، چون دستیاران حوزه درمان که در این میان زحمت کشیدند صرف شود و سیاست‌های خود وزارت بهداشت هم مواردی، چون ارتقا و تشویق‌هایی این چنینی را شامل می‌شود.

او ادامکه داد: ظرفیت تست گیری از افراد مشکوک به کرونا در حال حاضر افزایش پیدا کرده است و هم‌اکنون نسبت به قبل وضعیت بهتری را در خصوص تعداد انجام تست‌های کرونا داریم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها باز نشده است و دانشجویان با توجه به وضعیت اعلام شده محل تحصیل خود در خصوص میزان شیوع کرونا، می‌توانند دروس انتخابی قبلی خود را حذف کنند و هدف ما نیز جلوگیری از وارد شدن استرس بیشتر به دانشجویان است.
لزوم حفظ استقلال دانشگاه ها و دخالت نکردن در برنامه این مراکز آموزشی

حق‌دوست در پاسخ به موضوع سلیقه‌ای برخورد کردن برخی دانشگاه‌ها با مسائلی، چون حذف ترم و یا مشکلات دانشجویان مهمان، اضافه کرد: تاکید بنده بر حفظ استقلال دانشگاه‌ها و عدم دخالت در برنامه‌های آن‌ها است، ولی این به معنای نبود همدلی میان دانشگاه با شرایط دانشجویان نخواهد بود.

او تاکید کرد: بحث قرمز یا سفید بودن وضعیت موضوع ثابتی نیست که بتوان به خوبی روی آن حساب کرد؛ زیرا شرایط به سرعت تغییر می‌کند و ما در معاونت آموزشی وزارت بهداشت از دانشگاه‌ها خواهش کردیم که انواع روش‌های امتحان گیری را برای دانشجویان خود مورد استفاده قرار دهند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: مطلوب نیست که هم آموزش مجازی باشد و هم امتحانات دانشجویان به صورت مجازی برگزار شود و ما ندانیم که چه کسی به چه شکلی و با چه شرایطی امتحان می‌دهد.

حق‌دوست اظهار کرد: به جای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی برخی نظرات دیگری دارند و اینکه ما فکر کنیم فقط باید صدای دانشجو شنیده شود، پذیرفته شدنی نیست و باید صدای همه افراد زیر مجموعه دانشگاهی را بشنویم.

او همچنین افزود: تا کنون ۳ نامه از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به دانشگاه‌های سراسر کشور ارسال شده است که البته محتوای نامه‌ها و میزان اجرایی شدن آن‌ها با مدیران دانشگاه‌ها چک شده است تا بعدا حرفی برای اجرا نشدن محتویات نامه‌ها وجود نداشته باشد.
نبود زیرساخت لازم آموزش مجازی در برخی از مراکز آموزشی

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برخی از دانشگاه‌ها زیرساخت برگزاری کلاس‌های مجازی و همچنین شرایط برگزاری امتحانات به صورت مجازی را ندارند و البته زمینه بروز برخی از تخلفات احتمالی در آزمون‌های مجازی نیز ممکن است سیستماتیک باشد.

حق‌دوست ادامه داد: برگزاری امتحانات حضوری مشروط به رعایت قوانین خاصی است و اگر دانشگاه‌ها امکان برگزاری جلسات عملی را دارا هستند، کلاس‌ها باید به صورت عملی و حضوری برگزار شوند.

او تاکید کرد: برای ترم بعدی موضوع پیش‌نیاز دروس و همچنین سقف تعداد واحد انتخابی را از دانشگاه‌ها حذف می‌کنیم و دستورالعمل‌های لازم در این خصوص را که جنبه قانونی دارند، را به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده‌ایم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: هر چند تعدادی از اساتید در ابتدای کار با برگزاری کلاس‌های مجازی مخالف بودند، اما در حال حاضر در دانشگاهی ندیده‌ام که مبحث آموزش دروس بخاطر مقاومت اساتید بر زمین مانده باشد و شورای دانشگاه‌ها به سرعت قوانین آموزشی محدود کننده را حذف کرده‌اند.

حق‌دوست افزود: دانشجویانی که امتحان اینترنی بهمن و اسفند را پشت سر نگذاشته‌اند باید در اولین امتحانی که به احتمال زیاد در شهریور ماه برگزار می‌شود شرکت کنند و پس از آن در آزمون اینترنی حاضر شوند.

او تصریح کرد: همه عزم ما بر این است که آزمون‌ها در وقت مقرر خود برگزار شود و البته درصد زیادی از دانشجویان نیازی نیست که امتحان بدهند و نمرات آن‌ها بر اساس معدلشان تعیین خواهد شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: همانطور که گفته شد عمده دانشجویان نمره قبولی را گرفته‌اند، اما اگر دانشجویی بخواهد از مزایای تاپ بودن بهره‌مند شود، باید در امتحانات شهریور ماه شرکت کند.

حق‌دوست گفت: امکان به تعویق افتادن امتحانات دانشگاهی وجود ندارد و جدای از شرایط و وضعیت بیماری کرونا در جامعه، عده‌ای هم مخالف جابجایی تاریخ امتحانات هستند.

او بیان کرد: آموزش‌های پزشکی برای دانشجویان رشته‌های مختلف در دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل اغماض و چشم پوشی نیست و ماما‌ها و پرستار‌ها هم از این قاعده مستثنی نیستند و باید آموزش‌های مرتبط با رشته خود را فرا بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون آموزشی وزارت بهداشت صورت مجازی بیماری کرونا حال حاضر دانشگاه ها برای ترم آموزش ها حق دوست کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۹۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در دیدار ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه آفاق با ایشان ضمن تبریک سال جدید با اشاره به اینکه،مراکز عالی کشور بستر رشد و توسعه فکری جوانان می باشد، توجه به دانشجویان را یکی از مهم ترین و محوری ترین مباحث و از ارکان پویا و بالنده مسیر توسعه و پیشرفت جامعه دانستند.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروزه به لطف خداوند و تلاش و استمرار مراکز دانشگاهی و آموزشی حتی در روستاها و بخش های ارومیه قشر زیادی از جوانان دارای تحصیلات عالی و دانشگاهی میباشند واین مسیر جز با تلاش های دانشگاه های کشور   هموار نمی شد.

دکتر عماری در خصوص اهمیت و جایگاه دانشگاه در جامعه اظهار داشتند : دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در جوامع امروزی به عنوان کلیدی ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه به شمار می رود چرا که در پرتو آموزش است که انسان ها متحول می شوند. بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می کنند.

در ادامه این دیدار بستر های توسعه همکاری های مشترک دانشگاه آفاق با مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های تابعه  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم