Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، شهبازی در این دیدار که در دفتر کار بختیاری صورت گرفت ضمن تشریح شرایط استان و تهدیدهایی که بواسطه رشد سریع جمعیت و مهاجرت و همچنین افزایش جدی حاشیه نشینی در استان بر ضرورت توجه ویژه ملی به البرز تاکید کرد.
وی موارد لازم جهت تسریع در تحقق برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) را برشمرد و گفت: اقدامات بسیاری در جهت رفع محرومیت در البرز صورت گرفته که مصداق بارز آن قرار دادن اشتهارد در زمره شهرستان های مناطق محروم کشور بود که بر این اساس اعتبار ویژه ای جهت محرومیت زدایی این منطقه در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار البرز از موافقت رییس جمهور برای رفع محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتر شهرک های صنعتی اشتهارد بعنوان اقدامی مهم در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید و دستیابی به اشتغال و افزایش تولید یاد کرد و افزود: برنامه های بسیاری برای اشتغالزایی در استان داریم که اجرای پروژه ملی اشتغال مهارت محور، راه اندازی کارخانه فناوری و تبدیل لکه های صنعتی به ناحیه صنعتی، بخشی از آنها محسوب می شود.
وی ادامه داد: حدود یک سوم جمعیت استان البرز در ۶۲ منطقه حاشیه ای و بافت ناکارآمد سکونت دارند که این جمعیت نیازمند عنایت ویژه ای در بخش های مختلف هستند.
شهبازی همراهی و پشتیبانی آیت الله حسینی همدانی، نماینده محترم ولی فقیه در استان را برای پرهیز از حواشی و ایجاد اتحاد و انسجام، عامل مهمی در سرعت بخشی به مسیر توسعه استان دانست.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات استاندار البرز در جهت همراهی با این نهاد و برنامه ریزی برای محرومیت زدایی از مناطق محروم استان، در خصوص برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) در البرز گفتگو کرد.
بختیاری وضعیت زندان های مستقر در البرز را در صورت عدم توجه، تهدیدی برای کشور دانست و گفت: تاکنون مدیریت بسیار خوبی در این خصوص صورت گرفته و استاندار البرز با اشراف کافی به مسائل مختلف استان رسیدگی کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به همراهی استاندار محترم البرز، در راستای تحقق و اجرای برنامه های این نهاد در البرز تعامل لازم را خواهیم داشت.

46

کد خبر 1400122

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز کمیته امداد امام خمینی استاندار البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • رییس اورژانس کشور وارد یاسوج شد
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است