Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از اعضای هیأت علمی و بسیجی دانشگاه‌ها از نمایندگان زن مجلس یازدهم خواستند مباحث مرتبط با زن، خانواده، جمعیت و اشتغال بانوان را با توجه به تاکیدات متعدد رهبر انقلاب پیگیری کرده و خلاءهای قانونی آن را برطرف کنید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از اساتید بسیجی هیأت علمی دانشگاه و پژوهشگاه‌ها از نمایندگان زن مجلس یازدهم خواستند مباحث مرتبط با زن و خانواده و جمعیت و اشتغال بانوان را با توجه به تاکیدات متعدد مقام معظم رهبری پیگیری شده و خلاء‌های قانونی آن مرتفع و نظارت بر این حوزه بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: این بیانیه با محوریت جوانان ایران اسلامی، ابلاغ شده، اما در حقیقت مربوط به همه جوانان دنیاست که به دنبال تغییرات مثبت و رسیدن به مبانی الهی صادر شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی پدیده‌ای بی‌سابقه و شگرف است، این در حالی است که مبانی تمامی انقلاب‌های ۴۰۰ تا ۵۰۰ سال گذشته بشری بوده است که آن‌ها هم یارای مواجهه با مبانی الهی را نداشته‌اند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی بعد از گذشت چهل و یک سال توانسته توان گفتگو با جهانیان را به دنیا نشان دهد، اما همه ما در چهل سال دوم انقلاب اسلامی باید تلاش‌های خود را مضاعف کنیم، چرا که در بیانیه گام دوم، از تمدن‌سازی و همچنین تمدن نوین اسلامی صحبت کرده‌ایم.

رفیعی اظهار داشت: هنوز نتوانسته‌ایم زن تراز انقلاب اسلامی را به دنیا نشان دهیم و برای این کار برنامه‌ریزی هم نکرده‌ایم، به همین دلیل دشمن این جای خالی را پیدا کرده و ما را با چالش مواجه کرده است، هر چند که مشکلات زن و خانواده را در جامعه داریم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هیچ مبنای حکمرانی به اندازه جمهوری اسلامی در دنیا به مسئله زن واقعی بها نداده است.

وی تصریح کرد: خیلی نتوانسته‌ایم موضوع زن واقعی در جمهوری اسلامی را به دنیا عرضه کرده و آن را تشریح کنیم و به دلیل ضعف در این موضوع، دشمنان آن را چماق کرده و بر سر انقلاب اسلامی می‌کوبند.

رفیعی افزود: مسئله‌شناختی‌ها در حوزه زن و خانواده باید صحیح باشد تا بتوانیم مشکلات را در این حوزه برطرف کنیم.

زهره‌السادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس یازدهم در چله دوم انقلاب و آغاز گام دوم شروع به کار کرده است و با توجه به شرایط فعلی کشور و تهدیدات گسترده دشمن و ناکارآمدی دولت یازدهم و دوازدهم و همچنین مجلس پیشین، ما شاهد انباشتی از مشکلات هستیم که موضوع کرونا و پساکرونا هم به مشکلات افزوده است.
وی افزود: مشکلات معیشتی مردم بسیار زیاد است که اگر برای معیشت و اقتصاد خانوار‌ها کاری صورت نگیرد، ممکن است با مشکل از دست‌رفتن اعتماد مردم مواجه شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشارکت مردم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس بسیار پائین بود که دلیل آن ناکارآمدی مجلس دهم بود، ولی اگر مجلس فعلی با عزم جدی، نواقص را تا انتخابات ۱۴۰۰ رفع کند، امید به جامعه بازخواهد گشت.

لاجوردی اظهار داشت: اگر مردم مشاهده کنند که مدیران و مسئولین در میدان رفع مشکلات حضور جدی دارند، امید جامعه بیشتر خواهد شد.

وی از اینکه نگاه به مسئله فرهنگ حتی در بین نخبگان ضعیف است، اظهار تأسف کرد.

زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما شاهد اولین مجلس در گام دوم انقلاب هستیم که ظرفیت بسیار مغتنمی است چرا که رویکرد آن انقلابی و جوانانی پرانگیزه در آن حضور دارند و عملاً نمایندگان آن پیش فعال هستند.

وی افزود: وقتی ۲ ماه پیش از آغاز به کار رسمی مجلس یازدهم جلسات فراکسیون‌ها به صورت تخصصی و با نگاهی علمی برگزار می‌شد یعنی اینکه نمایندگان بنای رفع مشکلات را دارند لذا باید با نگاهی عملیاتی به دنبال ارتقای نظارت و تقنین باشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: باید مطالعات انجام شده در حوزه زنان و خانواده را مدنظر قرار دهیم لذا برای حل معضل ملی مربوط به زنان و خانواده، جمعیت، اشتغال بانوان، فرهنگ و فضای مجازی به دنبال بهره‌گیری از اساتید زن بسیجی باشیم. به همین دلیل باید بکوشیم قوانین این حوزه را اصلاح کنیم.

الهیان اظهار داشت: باید با ابزار نظارتی مجلس وزرای انحرافی را از قطار پیاده کنیم لذا برای رفع معضل جدی اقتصاد و معیشت باید کاری اساسی صورت گیرد که این موضوع اولویت فوریت‌دار محسوب می‌شود.

وی افزود: اگر در ماه‌های ابتدایی فعالیت مجلس یازدهم کار‌های جدی صورت نگیرد و قدمی برداشته نشود امید بسته شده مردم به ناامیدی تبدیل می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مطالعه فراقوه‌ای را در مجلس و با کمک شبکه نخبگانی کشور دنبال خواهیم کرد.

الهیان افزود:باید با استفاده از نظارت بر قوانین مرتبط با خانواده اجرای آن را کنترل کنیم و اگر نخبگان در روح قوانین اشکالاتی را می‌بینند باید به نمایندگان آن را منعکس کنند.

فاطمه قاسم‌پور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نظام اولویت‌ها را باید در رصد اجتماعی دقیق در مجلس یازدهم دنبال کرده و نخبگان باید در این زمینه نمایندگان را یاری کنند.

وی افزود: در فرآیند تقنین در حوزه زنان و خانواده و جمعیت موضوع اجرایی شدن قانون و نظارت بر آن را در مجلس یازدهم پیگیری خواهیم کرد.   ما به قانون‌گذاری مشارکتی نیازمندیم نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: ما به قانون‌گذاری مشارکتی نیازمندیم که ضمانت اجرایی بالاتری دارد؛ وقتی قانون مصوب شد همگان نسبت به آن مطلع خواهند شد که اجرایی سازی این قانون در نظام مشارکتی خیلی راحت است.

قاسمپور گفت: قانون تسهیل ازدواج در دولت نهم و مجلس هفتم مصوب شد در حالیکه دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه تدوین آیین‌نامه اجرایی آن کوتاهی کرده و ۱۵ سال است که در انتظار آن هستیم.

وی افزود: مسئله زنان و خانواده و جمعیت در طول سال‌های اخیر بار‌ها مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است چرا که مسئله‌ای استراتژیک محسوب می‌شود که اگر زمان را از دست دهیم امکان جبران آن وجود ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد:‌برای پیگیری موضوع مشکلات حوزه زنان و خانواده و جمعیت در مجلس یازدهم به دنبال تشکیل ساختار ویژه‌ای با عنوان کمیسیون ویژه هستیم تا سریعاً مباحث آن را تدوین و عملیاتی کرده و نظارت جدی بر آن داشته باشیم.

نیره قوی معاون امور بانوان سازمان بسیج اساتید کشور اظهار داشت: در نظام اسلامی تمامی افکار باید اسلام و اسلام باشد، ضمن اینکه شیعه بودن خود را باید در پیروی از منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب نشان دهیم.

وی افزود: قانون اساسی بالاترین سند جمهوری اسلامی است که جایگاه زن را در نظام اسلامی مشخص کرده، هر چند که قوه قضائیه برای احیای جایگاه زن در جامعه اقدامات خاص خود را دنبال می‌کند، اما اسناد بالادستی مانند سند چشم‌انداز و ابلاغ‌های مقام معظم رهبری و... در این باره تأکید بر پیگیری حقوق و تکالیف زنان در جامعه دارد.

معاون امور بانوان سازمان بسیج اساتید کشور تصریح کرد: قریب به ۱۰ سند بالادستی در نظام ایران اسلامی وجود دارد که مربوط به جایگاه زن است که در آن به حقوق و تکالیف زنان اشاره و بر اجرای آن تأکید کرده است.   اجرای طرح اعتلای اساتید در معاونت امور بانوان سازمان بسیج اساتید
قوی اظهار داشت: در معاونت امور بانوان سازمان بسیج اساتید کشور، طرح اعتلای اساتید اجرا می‌شود و همین قشر از اساتید هستند که باید شاکله اصلی در دانشگاه‌ها را تشکیل دهند.

وی خاطرنشان کرد: طرح و برنامه داشتن بخشی از اندیشه‌های هر بسیجی است که باید آن را دنبال و عملیاتی کند.

معاون امور بانوان سازمان بسیج اساتید کشور گفت: وظیفه بسیج اساتید، همراهی با مراکز درون و برون‌دانشگاهی است که مسئله شناسی را در جامعه دنبال کرده و باید برای رفع مشکلات آن راه‌حل ارائه کنند تا باری از دوش مردم برداشته شود.

وی افزود: از سال گذشته ابعاد مختلف سبک زندگی ایرانی - اسلامی را پس از بیانیه گام دوم انقلاب که رهبر فرزانه فرمودند را پیگیری کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اساتید بسیجی نمایندگان زن مجلس زن و خانواده جمعیت کشور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خانواده و جمعیت مقام معظم رهبری زنان و خانواده انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی مجلس یازدهم دوم انقلاب حوزه زن گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: بعد از ۱۲ سال اولین آیین‌نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان در هیأت دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش، در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا به ویژه شهیدان مطهری، رجایی و باهنر، پنج هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید و دانش‌آموزان شهید غزه اظهار داشت: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد.

وی با تشریح عملکرد آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تأثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان این سرزمین را دنبال کند که یکی از سر حلقه‌های این اتحاد ائمه جمعه و جماعت هستند که به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند و مبنای آن نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد و در سال گذشته بر سند تحول بنیادین تمرکز کردیم.

صحرایی تصریح کرد: در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته، آموزش و پرورش کشور را اداره می‌کنیم و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال گذشته انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود، افزود: معلم با جایگاه رفیع و عظیم خود باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود؛ وی باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم؛ بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: معلمان ویژه‌ای را انتخاب کردیم و سعی شد گزینش را بسیار دقیق پیاده کنیم. تلاش کردیم معلمانی را انتخاب کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند، امانتداران خوبی برای کشور باشند.

صحرایی با یادآوری اینکه فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند، اظهار داشت: هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش‌آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم کارمند نیست و انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین شد.

وی ادامه داد: بُعد دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد، البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به وزارت آموزش و پرورش داده شد، دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

صحرایی یادآور شد: برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان بیش از ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم، این نشان می‌دهد معلمی چقدر مورد توجه مردم است. کنکور اختصاصی و نظام جذب استاد اختصاصی دارد و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود، گفت: ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند؛ امروز آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید، ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در این رشته جذب می‌شوند.

وی ادامه داد: در امور پرورشی کار‌های بزرگی انجام شد، اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: بیش از هشت میلیون دانش‌آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از هشت هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت، بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردوی راهیان پیشرفت، راهیان نور، زیارت اولی‌ها و سایر اردو‌ها برگزار کردیم که امسال نیز نهضت اردویی را دنبال می‌کنیم.

صحرایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف سال گذشته تاریخی بود، افزود: ۴۴۰ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان که گفته بودند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند.

وی ادامه داد: ۱۲۷ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم، در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت، ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. جشن‌های تکلیف برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش با تشریح اقدامات انجام شده برای تقویت مدارس دولتی، اظهار داشت: قانون برای آن‌ها تدوین شده و پیوسته به دنبال اصلاح وضع آن‌ها هستیم؛ قانون مدارس غیردولتی توسط مجلس اصلاح شد، مهد‌های کودک در سراسر کشور ساماندهی و بعد از ۱۲ سال اولین آئین نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آئین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان از هیأت دولت بیرون آمد.

دیگر خبرها

  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم