Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@21:02:14 GMT

لزوم گذر از تولیدات سنتی به صنعتی در دوران پساکرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۱۳۶۲

لزوم گذر از تولیدات سنتی به صنعتی در دوران پساکرونا

بررسی اقتصاد دوران پساکرونا و رابطه آن با بودجه و راهکارهای آموزش مدیران صنعتی بر اساس دانش روز و ارتقای سطح مدیریت دو محور اصلی پنجمین جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، پنجمین جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی با حضور اعضا در محل سالن جلسات شهید شهریاری اتاق زنجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بررسی اقتصاد دوران پساکرونا و رابطه آن با بودجه و راهکارهای آموزش مدیران صنعتی بر اساس دانش روز و ارتقای سطح مدیریت دو محور اصلی این جلسه بود که مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

 

محسن حمیدی رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان در ابتدای این جلسه با اشاره به موضوع اقتصاد پساکرونا، اظهار کرد: کرونا خود یک فرهنگی را در بخش‌های مختلف چون اقتصاد تحمیل می کند که به عنوان مثال می توان در تولید و مصرف مواد غذایی به موضوع عبور از تولید فله ای و سنتی به تولیدات بسته بندی شده و استریل اشاره کرد.

 

وی با بیان اینکه بسته بندی و صنایع تبدیلی در الگوی مصرف مردم در دوران پسا کرونا اهمیت بسیار بالایی پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: این ویروس در بخش هایی چون حمل و نقل و صادرات محدودیت هایی ایجاد کرده که نیازمند توجه و راه‌حل است.

 

رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان در ادامه صحبت‌های خود آموزش مدیران را از جمله موضوعات مهم امروز و اقتصاد کشور عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این آموزش باید در اولویت کاری باشد، چرا که ایجاد واحدهای جدید توسعه تولیدات و ... نیازمند آموزش و به روز بودن است که اتاق از این موضوع استقبال کرده و به صورت جدی آن را دنبال می کند.

 

حمیدی در پایان صحبت های خود از لزوم برنامه ریزی ها برای تولید و مصرف محصولات دارای توجیه اقتصادی صحبت به میان آورد.

 

فرزاد عباسی دبیر کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان نیز در این جلسه با اشاره به آمارهای بانک جهانی از تولید و رشد اقتصادی کشورهای مختلف طی سال های گذشته و در دوران پسا کرونا، گفت: برای ایران در سال ۲۰۱۹ بر اساس برآورد بانک جهانی رشد اقتصادی منفی ۸.۲ ، در سال ۲۰۲۰ منفی 5.3 و در سال ۲۰۲۱ منفی ۲.۱ برآورد شده که درسال۲۰۲۰ کاهش رشد منفی بدلیل خالی شدن اثر مضاعف تحریمها بوده و در ۲۰۲۱ رشد اقتصادی مثبت ۲/۱ میباشد.

 

بهاره دادلویی مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز با تاکید بر این که کرونا برای همه هشدارهای جدی در بخش‌های مختلف بوده است، ابراز کرد: باید ضوابط و بخشنامه ها را به گونه‌ای مدیریت کرد که مشکلات بیشتری برای واحدهای تولیدی افزوده نشود.

 

وی با تاکید بر اینکه واحدهای صنعتی و تولیدی استان در بخش‌های مختلف، در سطح کشور مطرح هستند که می‌تواند در این زمینه تولید زیتون با کیفیت بالا و موردنیاز کشور اشاره کرد، گفت: در بخش صنایع تبدیلی، در زیتون ظرفیت بسیار بالایی در استان وجود دارد که می توان در راستای عملیاتی کردن آن قدم برداشت.

 

مهدی رنگ رونا عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلاتی که در بخش‌های مختلف تولیدی از جمله زیتون استان وجود دارد، گفت: اشکال اساسی زیتون استان، سنتی بودن آن است که از مشکلات بسته بندی، استاندارد های جهانی و صنایع تبدیلی و ... آن متغیر است.

 

وی با تاکید بر اینکه تحریم ها به اقتصاد، تولید کننده و تجار فشار سخت و مضاعفی وارد کرده است، گفت: تحریم ها در سال ۹۰ و ۹۱ به شدت امروز نبود و خود تحریم کننده نیز به موارد مختلف آشنا نبود، اما امروز راه‌های مختلف دور زدن، شرکت‌ها و مقاصد و ... دقیق بسته شده است.

 

رنگ رونا با اشاره به اینکه مشکلات تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است، ابراز کرد: البته هدایت نقدینگی سرگردان به بورس و چرخه تولید حرکت مطلوبی بود که از سوی دولت صورت گرفت.

 

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه افزایش مالیات نشات گرفته از کسری بودجه است که مشکلاتی را برای تولیدکنندگان و صنعتگران در پی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تلاش ها در اتاق بازرگانی زنجان به عنوان پارلمان بخش خصوصی در جهت کاهش فشار مالیاتی برای تولید کننده است.

 

رنگ رونا با تاکید بر اینکه در بخش تجارت خارجی مشکلات عدیده‌ای وجود دارد، ابراز کرد: عدم تایید ثبت سفارش و تخصیص ارز و مشکلات در ترخیص در این چند ماه اخیر فشار زیادی را در پی داشته است.

 

وی با بیان اینکه تحریم‌های داخلی بیشتر از تحریم‌های خارجی فشار بر تولیدکننده و فعالان اقتصادی وارد می کند، ابراز کرد: باید دید صادراتی خود را فراتر از کشورهای عراق، افغانستان، چین، ترکیه و امارات دید چرا که انسداد مرزهای این کشورها و مشکلاتی متقابل در بازگشایی آنها خسارت‌های هنگفتی را به فعالان این حوزه وارد کرد.

 

در ادامه این جلسه مباحث مختلفی از سوی حاضران در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که ولی الله بیات فعال اقتصادی است ان بر کامل بودن زنجیره تولید به عنوان یک نیاز بسیار دقیق و اصلی محصولات تأکید کرد و گفت: ارز دیجیتال فرصتی برای دور زدن تحریم ها بوده و می توان در بخش ارز حاصل از صادرات بر روی آن کار کرد.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمیسیون صنعت ویروس کرونا اتاق بازرگانی استان زنجان کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی اتاق بازرگانی زنجان بخش های مختلف صنایع تبدیلی برای تولید تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی