Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در بازدید پزشکان انجمن طب سنتی اصفهان از مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی این دانشگاه از آمادگی خود برای آنالیز آزمایشگاهی گیاهان دارویی خبر دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرضا، جمعی از پزشکان انجمن طب سنتی استان اصفهان علاوه بر بازدید از مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با برگزاری جلسه مشترک با مسئولان این واحد دانشگاهی در زمینه تعامل و همکاری بیشتر به تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا باقی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در این رویداد با استقبال از برگزاری  جلسات علمی بین دو طرف به معرفی امکانات علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی در زمینه توسعه رشته گیاهان دارویی پرداخت و اظهار کرد: «این دانشگاه آمادگی دارد تا همزمان با توسعه مقاطع تحصیلی این رشته، زمینه تحقیقات و پژوهش دانشجویان و محققان دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی دیگر را نیز فراهم کند.»

متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل و سرپرست گروه پزشکان انجمن طب سنتی اصفهان در این دیدار هم با ابراز شگفتی از ایجاد چنین مزرعه تحقیقاتی پیشرفته در اقلیم آب و هوایی نیمه کویری شهرضا، ابراز امیدواری کرد که در سایه تعاملات علمی بیشتر بین دو طرف بتوان زمینه ارتقای جایگاه طب سنتی و استفاده بهینه و علمی از صنعت گیاهان دارویی را فراهم کرد.

مرتضی مجاهدی اضافه کرد: «این مزرعه می‌تواند نمونه خوبی برای آشنایی پزشکان طب سنتی با گونه‌های اصلی گیاهان دارویی بوده و در تجویز صحیح و علمی دارو آنان را یاری ‌کند.»

آمادگی برای آنالیز گیاهان دارویی

نظام‌الدین میر‌ستاری رئیس مرکز تحقیقات شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نیز آمادگی این مرکز برای انجام هرگونه آنالیز آزمایشگاهی گیاهان دارویی را برای جامعه پزشکان طب سنتی و مراکز علمی اعلام کرد و گفت: «رفتن به سوی علمی کردن فرآیند تجویز داروهای گیاهی  و دورکردن این عرصه از هرگونه کار غیر علمی سوء استفاده‌کنندگان، رسالت اصلی مراکز علمی و پژوهشی فعال در این بخش است.»

جدیت کشورهای توسعه یافته برای آفت‌کش‌ با منشأ گیاهی

در این بازدید، الهام زارع‌پور مدیر گروه رشته گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نیز گفت: «امروزه با مشخص شدن تأثیرات سوء مصرف سموم و آفت‌کش‌های شیمیایی بر سلامت افراد جامعه و محیط زیست، کشورهای توسعه یافته با جدیت هرچه تمام درراستای تولید و مصرف سموم امن و کم‌خطر با منشأ طبیعی و گیاهی گام برداشته‌اند، به نحوی که گیاهان دارویی با درصد ماده مؤثر بالا در صدر مقالات به‌روز در کنترل آفات جای گرفته‌اند که از آن جمله می‌توان گیاهانی مانند آویشن، رزماری، اسطوخودوس، تلخه‌بیان، دارچین، آنغوزه و ... را یادآور شد.»

وی با تشریح علمی خواص گونه‌های مختلف گیاهان دارویی این مزرعه به تبیین نمونه‌های بدون خواص دارویی و تقلبی این گیاهان در بازار پرداخت و متذکر شد: «متأسفانه در بعضی از موارد مشاهده می‌شود که برخی از تجویز‌کنندگان و عرضه‌کنندگان گیاهان دارویی، نسبت به نمونه‌‌های اصلی این گیاهان و حتی تأثیر مناطق و اقلیم‌های محل کشت گیاه در میزان اثربخشی دارو، فاقد شناخت لازم هستند.»

تأثیر گیاهان دارویی بر صنایع غذایی کشور

لیلا لک‌زاده مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا هم خاطرنشان کرد: «ترویج و توسعه گیاهان دارویی می‌تواند در صنعت صنایع غذایی مؤثر بوده و از رنگ و عطر برخی از این گونه‌ها هم می‌توان به‌جای بسیاری از رنگ‌ها و اسانس‌های شیمیایی استفاده کرد.»

به گزارش آنا در پایان این بازدید و جلسه مشترک، پزشکان انجمن طب سنتی به ارائه پیشنهاد و نقطه نظرات خود درراستای توسعه و بهره‌برداری علمی از گیاهان دارویی پرداختند و ابراز امید‌واری کردند که با همکاری مشترک طرفین، بتوان از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود برای ارتقای سلامت جامعه استفاده کرد.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد

پژمان فاضلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، رشته‌های جدید کارشناسی ارشد از مهرماه امسال در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.

وی از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد خبر داد و افزود: در این دانشگاه ۵۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد متذکر شد: این دانشگاه با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به‌خصوص تحصیلات تکمیلی دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

فاضلیمان فاضلی یادآور شد: برای تشویق نسل جوان و جویای علم، شرایط ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه و وام‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌ایم.

وی تبیین کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ می‌توانند از مهرماه امسال در این رشته‌ها مشغول به تحصیل شوند.

به‌ گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، در این دانشگاه ۱۰ هزار دانشجو در رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند