Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ماکو در مجلس با بیان اینکه دولت نقدینگی سرگردان در جامعه را به سمت سرمایه‌گذاری استارتاپ‌ها در بورس سوق دهد، گفت: با تحقق این مهم ضمن جذب نقدینگی سرگردان در جامعه، رونق این شرکت‌ها در بورس و درآمدزایی برای مردم نیز رقم می‌خورد.

محمد علیپور نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به ضرورت حمایت از ورود استارتاپ‌ها و شرکت‌های استارتاپی در بورس، گفت: اکنون که کشور در جنگ اقتصادی شدیدی قرار گرفته و دشمنان بازارهای جهانی را برروی نفت و درآمدهای آن بسته‌اند باید به گونه‌های دیگر به توسعه اقتصادی در کشور و منطقه رسید که یکی از آن‌ها حمایت از مشاغل و شرکت‌های استارتاپی همچون اسنپ، تپسی، دیجی کالا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس شورای اسلامی معتقد است شرکت‌های استارتاپی طی سال‌های اخیر رشد خوبی را تجربه کرده و در خدمات‌رسانی موفق بودند تا جایی که آثار تحریم در حوزه کالا و خدماتی که ارائه می‌دهند چندان مشاهده نمی‌شود.

وی تاکید دارد: از آنجا که برخی از شرکت‌های استارتاپی مانع از احتکار کالا در زمان کمبود شدند ضروری است از ظرفیت آن‌ها در جنگ اقتصادی استفاده کرد و حمایت کامل برای حضورشان در بورس صورت پذیرد و موانع برطرف شود.

وی با اعتقاد به اینکه ورود استارتاپ‌های بزرگ به بورس و بازار سرمایه در سال «جهش تولید» اتفاق بسیار موثری در توسعه اقتصادی کشور خواهد بود، گفت: با ورود استارتاپ‌های برجسته کشور شاهد محقق شدن «جهش تولید» طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب خواهیم بود.

مدیرکل سابق امنیتی استانداری استان آذربایجان غربی با بیان اینکه دولت باید با تامین سرمایه و رفع بروکراسی اداری از شرکت‌های استارتاپی حمایت کند، افزود: دولت می‌تواند نقدینگی سرگردان در جامعه را به سمت سرمایه‌گذاری استارتاپ‌ها در بورس سوق دهد درصورت تحقق این مهم ضمن جذب نقدینگی‌های سرگردان در جامعه، رونق این شرکت‌ها در بورس و درآمدزایی برای مردم رقم می‌خورد.

علیپور توسعه استارتاپ‌ها را دارای منافع امنیتی و اقتصادی در منطقه دانست و گفت: از آنجا که رقابت شدیدی میان ایران و کشورهای غربی در حوزه آیتی، استارتاپی، فناوری و دانش‌بینان شکل گرفته است، یکی از راه‌های موفقیت در این رقابت، بورسی شدن استارتاپ‌ها است چراکه موجب ارتقاء آن‌ها شده و رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد.

نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس یکی از مزیت‌های ورود استارتاپ‌ها به بورس را کارآفرینانی دانست و توضیح داد: بخش بسیاری از ثروت آن‌ها نامشهود و به‌اصطلاح روی کاغذ بوده و این ثروت را نمی‌توانستند به دارایی تبدیل کنند اما با ورود به بورس، بخشی از ثروت کارآفرینان به آنها بازمی‎گردد تا سایر کارآفرینان را برای فعالیت در این حوزه که به تعبیری موتور توسعه اقتصادی و ارزش‌آفرینی است، تشویق کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بورس سرمایه گذاری توسعه اقتصادی مجلس شورای اسلامی بورس سرمایه گذاری توسعه اقتصادی شرکت های استارتاپی نماینده مردم ماکو سرگردان در جامعه ورود استارتاپ ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است

به گزارش قدس آنلاین، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت اساسی مجلس دوازدهم از نظر دولت چیست اظهار کرد: اولویت اساسی همه، چه دولت و چه مجلس، توجه به معیشت مردم است؛ امروز اولویت مردم مسائل اقتصادی است و بر همین اساس، شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» اعلام شد.

وی با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا زمینه‌های تحقق شعار سال فراهم شود افزود: ایجاد زمینه‌های مشارکت حداکثری مردم در حوزه‌های مولد اقتصادی، امکان ایجاد رقابت و شرایط مناسب برای تولید اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های زاینده و سازنده اقتصادی و عدم رقابت منفی دولت و نهادهای دولتی و حاکمیتی با بخش خصوصی از جمله اقداماتی است که وجه مشترک میان دو قوه مجریه و مقننه است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نظارت مؤثر بر بازار، مهار مؤثر تورم و حمایت بیش از پیش از فعالیت‌های مولد اقتصادی، باید زبان مشترک مجلس و دولت باشد تا ان شاء الله بتوانیم خدمت‌رسانی موثرتری برای مردم و کشور انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟