Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نامه بسیج دانشجویی 24 دانشگاه‌ هرمزگان خطاب به رئیس جمهور آمده است: آن روزهایی که شما هرمزگان را استان سفید اعلام کردید، نقطه آغاز عبور استان از خط قرمز کرونا و تبدیل این سفیدی به سیاهی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، بسیج دانشجویی 24 دانشگاه هرمزگان در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور، خواستار نگاه ویژه دولت به وضعیت قرمز کرونا در این استان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه خطاب به روحانی آمده است:

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر حسن روحانی

با سلام و تحیت

ما دانشجویان هرمزگان از وسط میدان مبارزه با کرونا، از درون بخش‌های بیمارستانی کویید-19، از درون نقاهتگاه‌های بیماران کرونایی، از کارگاه‌های تولید ماسک، از گروه‌های جهادی ضد عفونی‌کننده اماکن و معابر و... با شما سخن می‌گوئیم.

بی‌مقدمه عرض کنیم، هرمزگان را دریابید.

این روزها آمار مبتلایان به کرونا در استان هرمزگان رو به فزونی است، استانی که در شرایط عادی هم امکانات بهداشتی و درمانی‌اش جوابگوی نیاز مردم نیست، شرایط بحرانی و کرونایی هم مزید بر علت شده و کارد را به استخوان مردم رسانده است.

مع‌الأسف آنچه بیش از هر چیز باعث اندوه و نگرانی مردم شده تصمیمات نسنجیده یا عدم اتخاذ تصمیمات لازم توسط برخی مسؤولان است که حُکم نمک روی این زخم کهنه را دارد.

گرچه از آغاز اپیدمی کرونا محدودیت‌هایی اعمال شد، اما آن روزهایی که شما هرمزگان را استان سفید اعلام کردید، نقطه آغاز عبور استان از خط قرمز کرونا و تبدیل این سفیدی به سیاهی شد.

با این وجود، گویا مسؤولان امر یا خود را به خواب زده‌اند یا توان و یا اختیارات لازم برای تصمیم‌گیری‌های مقتضی با شرایط استان را ندارند و بار این بی‌تدبیری‌ها را کادر بهداشت و درمان و عوارض ناشی از آن را مردم مظلوم استان باید به دوش کشند.

برگزاری مراسمات متعدد، بازگشایی‌های بی‌منطق اماکن، بازارهای شلوغ و عدم اعمال فاصله‌گذاری‌های اجتماعی و... باعث جهش یکباره تعداد مبتلایان در این استان شده و کماکان این سیر صعودی ادامه دارد.

حال این سؤوال پیش می‌آید چرا با اینکه هرمزگان در وضعیت قرمز بلکه فراتر از قرمز قرار گرفته، محدودیت‌های بیشتری وضع نمی‌شود؟ چرا از منابع مالی در اختیار دولت در مبارزه با کرونا میزان درخور توجهی به هرمزگان اختصاص نمی‌یابد؟

چرا کمبود تجهیزات پزشکی از جمله تخت‌های ICU در استان توسط دولت برطرف نمی‌شود؟ چرا ارکان دولت برای کمک به هرمزگان بسیج نمی‌شود؟ و صدها چرای دیگر که در این مجال نمی‌گنجد.

آیا برخی مدیران پایتخت‌نشین که از هوای زمستانی قشم و کیش لذت می‌برند، در بهار و تابستان هرمزگان و در اوج کرونا قصد سفر به این استان برای پیگیری مجدانه مشکلات را خواهند نمود؟!

در حالی که همان ابتدای بحران برای استان‌های دیگر با آمار ابتلای پایین‌تر تمهیداتی در سطح کشوری در نظر گرفته شد، آیا مردم هرمزگان از سوی دولتی که سالهاست فریاد حقوق شهروندی سر می‌دهد، شهروند درجه چندم محسوب می‌شوند؟

آیا هرمزگان قربانی اقتصادی این اپیدمی است؟

آیا فقط چرخ اقتصاد باید بچرخد و سلامت مردم هرمزگان زیر چرخ‌های اقتصاد کشور له شود؟ خیر، می‌شود با برنامه‌ریزی صحیح و کارشناسی‌شده هر دو را مدیریت کرد.

نمودار زیر در یک نگاه مرقومه فوق را به تصویر می‌کشد:

جناب آقای رئیس جمهور آنچه گفته شد، تنها قطره‌ای از دریای سوء‌مدیریت‌ها و ناکارآمدی‌هاست که توسط دانشجویانی که خود دوشادوش مردم در کف میدان در حال مبارزه با ویروس منحوس کرونا هستند به تحریر درآمده به امید آنکه گوش شنوایی برای شنیدن آن و اراده‌ای برای حل آن باشد و الا باید کماکان شاهد روزهای تلخ هرمزگان بود.

و من‌الله توفیق

1- بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
2- بسیج دانشجویی دانشگاه جامع هرمزگان
3- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور حاجی‌آباد
4- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رودان
5- بسیج دانشجویی مجتمع آموزش عالی میناب
6- بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری بندرلنگه
7- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بندرسیریک
8- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
9- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس
10- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور میناب
11- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب
12- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرجاسک
13- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم
14- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد پارسیان
15- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاز اسلامی واحد بندرجاسک
16- بسیج دانشجویی پیام نور رودان
17- بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرخمیر
18- بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید کرانی بندرعباس
19- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان
20- بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد بشاگرد
21- بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای فاطمیه بندرعباس
22- بسیج دانشجویی پیام نور واحد بندرسیریک
23- بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد پارسیان
24- بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بندرعباس

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان هرمزگان سلامت اقتصاد دانشجویان هرمزگان دانشگاه جمهوری اسلامی نامه بسیج اپیدمی سلامت اقتصاد بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی غلامرضا لگزیان عضو هیئت علمی واحد رودهن را به عنوان نماینده ریاست دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منصوب کرد.

در این مراسم فریده دوکانه‌ای‌فرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت‌الاسلام جلیل محمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و اعضای هیئت‌رئیسه حضور داشتند.

مدیرکل تشکل دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: یکی از جلساتی که به صورت منظم و مرتب از سوی دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود دیدار ایشان با اعضای تشکل‌های دانشجویی بوده و این نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه تشکل‌های اسلامی است.

بهروز دوستی افزود: با سیاست‌هایی که دانشگاه آزاد اسلامی طی چند سال اخیر در پیش گرفته وضعیت تشکل‌ها در دانشگاه مناسب است و درحال حاضر بیش از ۲۰۰ تشکل دانشجویی فعال و حدود ۱۰۰ تشکل فعال استادی در حال فعالیت هستند، اما تا نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

وی تبیین کرد: تشکل‌های اسلامی در دانشگاه‌ها دارای استعداد و ظرفیت‌های فراوانی هستند که در صورت استفاده بهینه موجب رشد، شکوفایی و پیشرفت دانشگاه می‌شوند.

مدیرکل تشکل دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: کار تشکل نقد قدرت است؛ از این رو باید با سعه صدر با این معلمان برخورد و آنها را با خود همراه کنیم.

نماینده رئیس دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن هم گفت: دانشگاه باید بستر تعلیم و تربیت باشد و رسالت تشکل‌های اسلامی نیز در همین زمینه تعریف می‌شود.

لکزیان افزود: در چند روز اخیر این دفتر موفق به تشکیل و اخذ موافقت اصولی یک تشکل دانشجویی شده و یک تشکل اساتید را نیز در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!