Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - فرید فولادی: راهکار مبتنی بر رایانش ابری با استقبال قابل‌توجهی از بازار روبه‌رو است و در سال گذشته درآمد ما از محل فروش این نرم‌افزار  288 درصد رشد داشته است.
مجمع عمومی سال 98 شرکت همکاران سیستم برگزار شد.
به گزارش ارسالی به ایتنا ، فرید فولادی مدیرعامل همکاران سیستم در ابتدای صحبت‌های خود از رشد 62 درصدی درآمد شرکت اصلی، رشد 18 درصدی مشتریان و  رشد 75 درصدی سود در سال 98 خبر داد و گفت: « با وجود شرایط سال 98 عملکرد بسیار موفقی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 98 موفق‌تر از سال 97 بودیم و این مسیری است که همکاران سیستم همواره در این سال‌ها دنبال می‌کند.» به گفته‌ی فولادی تعداد مشتریان همکاران سیستم از مرز 61000 مشتری عبور کرده است.    

مرور عملکرد مالی شرکت
فولادی با پرداختن به جزییات عملکرد مالی همکاران سیستم در سال 98 با اشاره به سهم‌ بازار همکاران سیستم در صنایع مختلف از رشد مشتریان شرکت در صنایع پتروشیمی، غذایی و قطعه‌سازی نسبت به سال گذشته خبر داد. او هم‌چنین با استناد به آخرین گزارش سازمان مدیریت صنعتی درباره 500 شرکت برتر ایران؛ گفت: «هم‌اکنون بیش از 65 درصد از شرکت‌های حاضر در بورس و فرابورس از راهکارهای همکاران سیستم استفاده می‌کنند.»

فولادی سپس به راهکاران ابری؛ یکی از خطوط اصلی و استراتژیک همکاران سیستم اشاره کرد و گفت: «این راهکار مبتنی بر رایانش ابری با استقبال قابل‌توجهی از بازار روبرو است و در سال گذشته درآمد ما از محل فروش این نرم‌افزار  288 درصد رشد داشته است.»
مدیرعامل همکاران سیستم در ادامه به شرح دستاوردهای یکی از شرکت‌های استراتژیک همکاران سیستم؛ سپیدار سیستم آسیا پرداخت و از برنامه‌ی این شرکت برای عرضه نرم‌افزارهایش بر بستر ابر خبر داد که به گفته او این کار یک تجربه کاربری متفاوت و فضایی جدید در کسب و کار ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: «سپیدار با برند خوش‌نام و متعبری که در بازار ایجاد کرده است؛ هم‌چنان روند رشد صعودی را طی می‌کند و آینده‌ی درخشانی پیش روی این شرکت است. مایلم این خبر خوش را هم اعلام کنم که سپیدار به‌زودی وارد بورس می‌شود.»
به گفته فولادی سپیدار افزون‌بر رشد شاخص‌های فروش و جذب مشتری؛ سال گذشته سیستم‌های مدیریت تردد و پخش خود را به همراه امکانات موبایل به بازار عرضه کرده است.

فولادی در تشریح دستاوردهای شرکت در زمینه‌ی راهکارهای مبتنی بر رایانش ابری گفت: «یکی از مزیت‌های مهم این راهکارها کاهش هزینه‌های تامین و نگهداشت سخت‌افزار است که در شرایط کنونی پرداخت این هزینه‌ها نسبت به گذشته سخت‌تر هم شده است. انتظار داریم این راهکارها بتوانند ارزش زیادی برای مشتریان ایجاد کنند.»
به گفته فولادی در سال 98 تعداد مشتریان مشتریان راهکاران ابری با رشد دو برابری به به 700 مشتری رسیده است. راهکاران ابری امروز 3000 کاربر دارد که در هرزمان و از هر نقطه‌ای، می‌توانند به سیستم وصل شوند. امروز از هر دو مشتری جدیدی که به همکاران سیستم اضافه می‌شود،  یک مشتری راهکاران ابری را انتخاب می‌کند که نرم‌افزاری امن، به‌صرفه و پایدار است.

تاسیس شرکت ابرآمد و معرفی خدمات آن محور دیگر صحبت‌های مدیر عامل همکاران سیستم بود.
فرید فولادی در صحبت‌های خود با سهام‌داران، با اشاره به تاسیس شرکت «ابرآمد» در سه‌ماهه سوم سال 98 گفت: « ابرآمد عرضه‌کننده خدمات جدید در بخش‌های زیرساخت‌های ابری است. «بسته دورکاری» اولین محصولی است که این شرکت در شرایط بیماری کووید-19 به بازار عرضه کرد. این بسته شامل مجموعه‌ای از ابزارهای ضروری برای ایجاد یک ساختار دورکار مبتنی بر رایانش ابری است.»    
             
فرید فولادی در ادامه به افزایش توان پاسخ‌گویی محصولی همکاران سیستم به کمک ابزار فرایار راهکاران اشاره کرد و گفت: « در سال گذشته به نیاز بیش از 280 مشتری پاسخ داده‌ایم و بستری به نام «بازار» هم طراحی کرده‌ایم که به زودی آن را برای عموم رونمایی می‌کنیم. در این بستر شرکت‌هایIT  دیگر هم می‌توانند نرم‌افزار تولید کنند و آن را به راهکاران اضافه کنند.»
مدیرعامل همکاران سیستم با اشاره به رشد 66 درصدی مشتریان راهکاران؛ ERP بومی شرکت، از رسیدن به مرز 4900 مشتری و  و 125000 کاربر خبر داد. بیش از 600 شرکت از مشتریان همکاران سیستم هم سیستم‌هایشان را به راهکاران ارتقاء داده‌اند.
فولادی در ادامه به تشریح ارزش‌آفرینی راهکاران در بازارهای تخصصی و صنایع مختلف پرداخت. او در این زمینه گفت: «با سهم بازار 65 درصدی  و تجربه موفقی که در صنعت پتروشیمی به دست آوردیم؛ تمرکز بر صنایع پخش، خرده‌فروشی و سیمان را به شکل تخصصی‌­تر دنبال کردیم. برای نمونه در صنعت پخش که از سه سال پیش در آن متمرکز هستیم، موفق شدیم بیش از 130 مشتری جذب کنیم. سال گذشته راهکار جدیدی به نام «فرسان» را عرضه کردیم که در واقع یک پل ارتباطی بین فروشگاه‌ها و شرکت‌های پخش است و با سیستم‌های پخش راهکاران یکپارچه است. سال گذشته راهکار خرده‌فروشی ما با استقبال بازار روبه‌رو شد؛ چون به  مجموعه‌ای از فرایندها از خرید محصول تا فروش و پخش پاسخ دادیم. در سال 99 این راهکار را بر بستر ابر عرضه خواهیم کرد.»

عرضه‌ی راهکاران بخش عمومی
مدیر عامل همکاران سیستم در ادامه صحبت‌های خود از عرضه «راهکاران بخش عمومی» برای شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی خبر داد و افزود: «مزیت مهم این راهکار این است که به سازمان‌های دولتی کمک می‌کند تا فرایندهایشان را به شکل متمرکز مدیریت کنند. در پایان سال 99 همه آنچه سازمان‌های دولتی در بک‌آفیس به آن نیاز دارند را در سبد محصولی‌مان خواهیم داشت.»
 فولادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به رویکرد ایجاد شبکه شرکای استراتژیک با هدف پوشش گسترده‌تر بازار و پاسخ‌گویی کامل‌تر به نیازهای مشتریان اشاره کرد. به گفته فولادی در این راستا در سال گذشته، علاوه بر شراکت در تاسیس شرکت ابرآمد، همکاران سیستم 4 شرکت استانی به نام هم‌‌پیمان تاسیس کرده است. شرکت‌های هم‌پیمان شریک تجاری همکاران سیستم هستند و با بازارگشایی پرقدرت‌تر در استان‌ها می‌توانند شبکه خدمت‌رسانی همکاران سیستم را گسترش دهند.»
فولادی در این زمینه افزود: «سال گذشته با در اختیار گرفتن بخشی از سهام شرکت سرونو، نرم افزار  CRM را به سبد محصولات‌مان اضافه کردیم.»

 به‌روزآوری تکنولوژی محصولات
مدیر عامل همکاران سیستم گفت یکی از اهداف و نقاط تمرکز همکاران سیستم در سال 99 ارتقای تکنولوژی محصولات‌ است. به کمک یک تیم متخصص در شش‌ماهه دوم سال 98 زیرساخت‌های شرکت را برای این کار آماده کردیم و ظرف امسال و سال آینده، محصولات‌مان را به زیرساخت جدید انتقال می‌دهیم. این تغییر تجربه متفاوتی را برای مشتریان و کاربران سیستم‌هایمان ایجاد خواهد کرد. این تکنولوژی‌ها مسیر توسعه‌ محصولات‌مان را در راستای روندهای روز دنیا مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی باز خواهد کرد.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: همکاران سیستم همکاران سیستم صحبت های خود سال گذشته نرم افزار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان