Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، بهرامی نژاد رئیس شبکه بهداشت و درمان سرایان امروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان گفت: تا کنون گزارش فوتی بر اثر ابتلا به بیماری در شهرستان سرایان نداشته‌ایم و بیشتر، جمعیت جوان (۳۰ تا ۳۹ سال) به این بیماری مبتلا شده اند.

او با هشدار اینکه در پیک دوم بیماری کرونا قرار داریم افزود: برگزاری مجالس عروسی همچنان ممنوع است و تنها با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، می‌توان از رستوران‌ها و تالارها، برای پذیرایی تا ۵۰ درصد ظرفیت استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی مقدم فرماندار سرایان هم در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونای این شهرستان، بیان کرد: خطر شیوع ویروس کرونا هنوز به صورت جدی همانند قبل در جامعه وجود دارد و رفع محدودیت‌های کسب و کار و تردد به معنی پایان کرونا نیست.

او بیان کرد: از مردم خواسته می شود همچنان فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و تصور اینکه ویروس کرونا ضعیف شده نیز اشتباه است.

رسولی مقدم تصریح کرد: قطعا اگر دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود روند بیماری دوباره افزایش پیدا می‌کند که در این شرایط محدودیت‌ها دوباره بر می‌گردد.

بیشتربخوانید

سلامت مردم خط قرمز ما است/ به خطر بیفتد محدودیت ها اعمال می شود

فرماندار سرایان ادامه داد: بخشی از مشکلات در خصوص کرونا ویروس، مربوط به تجمعات است که اگر محدود و کم شوند به همان نسبت، شیوع بیماری هم کاهش می‌یابد.

او  گفت: هیچ لزومی ندارد مراسم تشییع جنازه با حضور جمع زیادی از شهروندان برگزار شود و اطلاع رسانی اینگونه مراسم در فضای مجازی هم باید متوقف شود.

رسولی مقدم بیان کرد: تیمی تخصصی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان تشکیل شود تا بر اجرای دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی نظارت کند.

فرماندار سرایان همچنین شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را مکلف کرد ضد عفونی و گندزدایی هدفمند نقاط مختلف را در دستور کار قرار دهند تا نقاطی را که آلودگی بیشتری دارند ضدعفونی شوند.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا مبتلا به کرونا مجالس عروسی ناقلان خاموش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌تحرکی چه بلایی سر پاها می‌آورد؟

الهه جعفرزاده: جریان خون برای رسیدن به قلب و سایر اندام‌ها باید با نیروی گرانش (جاذبه) مبارزه کند. بنابراین، بدون مکانیسم پمپاژ طبیعی، هیچ راهی برای بازگشت و رسیدن خون به قلب وجود ندارد. گردش خون برای تداوم عملکرد اندام‌ها یک امر ضروری است و لازم است خون به سمت بالا حرکت کند تا به قلب بازگردد؛ در نتیجه تحرکِ ماهیچه‌های ساق پا به‌مثابه عمل «پمپاژ» خون است و برای سلامت بدن بسیار مهم است. مانند قلب که خون وریدی یا بدون اکسیژن (ناخالص) را از بدن دریافت می‌کند و سپس خون شریانی (خالص) را برای تأمین اکسیژن به کل بدن پمپ می‌کند، ماهیچه‌های ساق پا نیز نقش عمده‌ای در بازگشت خون وریدی از پاها به قلب دارند. عضلات ساق پا به عنوان یک پمپ وریدی عمل می‌کنند؛ در حین حرکت منقبض و آرام می‌شوند و به گردش خون و هدایت آن به سمت قلب کمک می‌کنند.

وقتی این دریچه‌های وریدی معیوب یا ضعیف می‌شوند، «قلب دوم» ما نیز ممکن است تحت فشار قرار گیرد؛ به طوری که خون می‌تواند در رگ‌ها و پاها، به دلیل جاذبه زمین، تجمع یابد و منجر به شرایطی مانند رگ‌های واریسی، رگ‌های عنکبوتی و نارسایی مزمن وریدی (CVI) شود.

بی‌تحرکی چه بلایی سر قلب دوم می‌آورد؟

اختلال در عملکرد پمپاژ ماهیچه ساق پا می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های مزمن سیاهرگی مانند تورم، خستگی پا و رگ‌های واریسی شود. بدترین عارضه ناشی از این اتفاق می‌تواند «لخته شدن خون» باشد. هنگامی که افراد ساعت‌ها بدون تحرک بنشینند ممکن است دچار این عارضه شوند.

غیرفعال شدن قلب دوم و بی‌تحرک ماندن پاها در ساعات طولانی می‌تواند بر سلامت ما تأثیر منفی بگذارد. همانطور که انجمن قلب آمریکا هشدار می‌دهد نشستن بیش از حد ممکن است خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. ورزش نکردن عضلات ساق پا، در طول پروازهای طولانی، رانندگی یا نشستن طولانی‌مدت در یک نقطه بدون حرکت، منجر به تجمع و تشکیل لخته می‌شود.

نگذارید قلب دومتان از حرکت باز ایستد

تا جایی که می‌توانید، حداقل یک یا دو بار در طول ساعات کاری یا حتی استراحت در منزل، راه بروید. «تحرک مستمر» برای پمپاژ ماهیچه ساق پا الزامی است. اگر در هواپیما و یا هر موقعیت خاص دیگری هستید که امکان برخاستن و حرکت کردن ندارید، سعی کنید در همان حالت نشسته، انگشتان پا را به بالا و پایین خم کنید یا مچ پای خود را به تحرک وا دارید. این کار نزدیک‌ترین حالتی است که می‌تواند تداعی‌گر حرکت برای ماهیچه‌های ساق پا باشد.

بالا بردن پاها در حالت خوابیده نیز می‌تواند مفید باشد، به ویژه برای افرادی که در بستر بیماری هستند یا کسانی که تجربه بیماری مزمن سیاهرگی را داشته‌اند. تا حدی پاها را بالا بیاورید که بالاتر از سطح قلب باشد. به طور مثال، نگه داشتن پاها روی چهارپایه یا متکا افاقه می‌کند. در رختخواب دراز بکشید و پاهای خود را روی یک بالش قرار دهید یا روی یک مبل دراز بکشید و پاهای خود را روی دسته تکیه‌گاه مبل قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

یک ورزش ساده با ۶ مزیت فوق‌العاده این کار ساده سلامت قلب را تضمین و خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد چرا باید ورزش کنیم؛ پاسخ به این سؤال همیشگی یک درمان جدید برای فشارخون و اضطراب؛ تعجب نکنید، عمل کنید!

منابع: today ، ndianexpress ، northernohiohealth

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896853

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • نجات دختر ۱۴ ساله روستای چرمه سرایان با تلاش امدادگران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بی‌تحرکی چه بلایی سر پاها می‌آورد؟
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد