Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک دین پرست روز سه‌شنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی افزود: با تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها ضربه بزرگی به تولید و اشتغال کشور وارد شده و طی دو سال گذشته پنج مصوبه از رییس جمهوری برای خروج واحدها از تملک بانک‌ها گرفته شده است.

وی با اشاره به ۱۰۴ واحد تولیدی تحت تملک بانک‌های خراسان رضوی ادامه داد: بانک‌های استان سه ماه مهلت دارند این واحدها را واگذار کنند یا آنها را از تملک خود خارج نمایند در غیر این صورت به سازمان بازرسی ارجاع داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر کشور با تاکید بر مشخص شدن وضعیت بدهکاران بانکی خراسان رضوی گفت: بانکها همیشه مقصر نبوده و نباید همواره برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی به آنها فشار وارد شود زیرا واحدهای تولیدی بدهکاری نیز هستند که مبالغ سنگینی به شبکه بانکی بدهکارند و باید با کمک دستگاه‌های نظارتی و معرفی بدهکاران بانکی تلاش شود مطالبات بانکها وصول گردد.

وی با اشاره به ۱۴ بانک در خراسان رضوی که آمار پرداختی‌های خود را به شورای هماهنگی بانک‌های استان اعلام نمی‌کنند افزود: چنین چیزی به هیچ وجه قابل قبول نیست و شرایط کشور ایجاب نمی‌کند که بخش خصوصی خود را مبرا از بخش دولتی بداند.

دین پرست ادامه داد: کوتاهی برخی بانکهای خراسان رضوی در ارایه آمار و اطلاعات به شورای هماهنگی بانک‌های استان به اطلاع رییس جمهوری خواهد رسید.

وی گفت: ۹۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی با در اختیار داشتن ۱۷۰ هزار هکتار در کشور وجود دارد که از این میزان ۶۸ هزار هکتار زمین صنعتی است و تاکنون ۴۱ هزار هکتار آن به ۸۷ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی واگذار شده و زمینه اشتغال یک میلیون و ۳۰ هزار نفر را فراهم کرده است.

معاون وزیر کشور افزود: باید ظرف ۱۰ روز آینده وضعیت قراردادها و متقاضیان زمین صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی به وزارت کشور گزارش شده و لیست دریافت کنندگان اراضی صنعتی ارایه شود، همچنین گزارش کاملی از پروژه‌های نیمه تمام تهیه و برای تعیین تکلیف به وزارت کشور ارسال گردد.

وی ادامه داد: مشکلات واحدهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باید تعیین تکلیف شود و مدیران در این زمینه رویکرد مثبتی اتخاذ نمایند.

دین پرست در پاسخ به مشکلات مربوط به مواد تولیدی انباشته در گمرکات خراسان رضوی گفت: تلاش دولت این است که هر چه سریعتر کالاهایی که تاریخ مصرف دارند از گمرک ترخیص شوند و وزارت کشور درصدد حمایت جدی از تولیدکنندگان در این زمینه است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال گذشته ۱۵۷ نشست برگزار کرده که از این نظر رتبه ۱۵ و از نظر تعداد مصوبات رتبه دوم را در کشور به دست آورده است.

محمدرضا مس فروش افزود: این نشست‌ها در سال گذشته منجر به تشکیل ۲ هزار و ۳۱۶ پرونده، ابلاغ ۲ هزار و ۶۹۵ مصوبه، اجرای ۲ هزار و هشت مصوبه و پیگیری ۶۷۷ مصوبه شده است.

وی ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال ۳۲ نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در خراسان رضوی برگزار و منجر به تشکیل ۱۷۸ پرونده، ابلاغ ۲۳۳ مورد مصوبه، اجرای ۷۱ مصوبه و پیگیری ۱۶۲ مصوبه شده است.

نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی ۱۵ مصوبه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی بخش خصوصی در زمینه‌های تامین زمین صنعتی، ترخیص مواد تولیدی از گمرک، قوانین بیمه تامین اجتماعی و حمایت از تولید داخلی داشت.

برچسب‌ها وزارت کشور اقتصاد مقاومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور اقتصاد مقاومتی وزارت کشور اقتصاد مقاومتی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی خراسان رضوی وزارت کشور بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی غروب شنبه در دیدار با رئیس و اعضای خانه کارگر استان سمنان به میزبانی این دفتر ضمن بیان اینکه اعتبارات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان افزایش داشته است، ابراز داشته است، ابراز داشت: این اعتبارات در حوزه‌های زیرساختی، تکمیل طرح‌های نیمه تمام و انجام پروژه‌های اولویت دار هزینه خواهد شد.

وی از رشد ۳۳۰ درصد اعتبارات عمرانی در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و افزود: این اعتبارات به واحدهای تولیدی استان جان تازه خواهد بخشید و بهبود وضعیت معیشت کارگران را به همراه دارد.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه در سفر دوم رئیس جمهور به استان مطالبات جامعه کارگری نیز مطرح شدند، ابراز داشت: موضوع درمان، معیشت و ایمنی در کار از جمله مباحث مهمی که پیگیری آن در دست اقدام است.

هاشمی بابیان اینکه نگاه دولت سیزدهم نیز همواره بر تکریم و رفع دغدغه‌های جامعه کارگری بوده است، تصریح کرد: علاوه بر آن مطالبات و درخواست‌های جامعه کارگری نیز در تهران پیگیری می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه قدردان زحمات جامعه کارگری هستیم، افزود: مردم استان به ویژه جامعه کارگری در همه عرصه‌ها حضور فعال داشته و این باید به نحو مطلوب پاسخ داده شود.

کد خبر 6090309

دیگر خبرها

  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟