Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با اشاره به اینکه تامین بیش از 90 درصد بودجه بر عهده وزارت اقتصاد است، تاکید کرد: به مالیات به عنوان ابزار ترویج سرمایه گذاری، تولید و تعادل بخشی به بازارها نگاه می کنیم، لذا برای تامین منابع بودجه ای، به مودیان خوش حساب و خوش سابقه فشار وارد نخواهیم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، فرهاد دژپسند با اشاره به عملکرد وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی در زمان بروز همه گیری کرونا و امهال مالیات مودیان برای چند ماه، اقدامات بعمل آمده را گواهی بر حمایت این وزارتخانه از فعالان اقتصادی دانست.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص ممنوعیت ورود سازمان امور مالیاتی به پرونده های سال های پیش از ۱۳۹۸ تمامی شرکت هایی که در سال جاری در بورس پذیرش می شوند، گفت: بعضی خرده می گیرند که این به فراریان مالیاتی کمک می کند، در حالی که اجرای این مصوبه تنها مربوط به کسانی است که حساب و کتاب آنها برای سازمان امور مالیاتی روشن است.
وزیر اقتصاد با یادآوری اینکه امسال برای تحقق رشد مقبول اقتصادی، نیاز به هزار هزار میلیارد تومان تامین مالی داریم، گفت: بخش خصوصی با توانمندی خود باید حداقل ۵۰ درصد این مبلغ را تامین کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، از ورود شرکت های سهامی خاص در پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار تا حداکثر دو هفته آینده خبر داد.
وی همچنین اعلام کرد، چهار استان دیگر نیز تا پایان تیر ماه وارد پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار خواهند شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه از تکمیل و رونمایی پنجره واحد الکترونیکی شروع کسب و کار تا دهه فجر امسال خبر داد.
دژپسند با تشریح اقدامات انجام گرفته از سوی وزارت اقتصاد در زمینه بهبود فضای کسب و کار، از رایزنی این وزارتخانه با اداره اماکن نیروی انتظامی جمهوری اسلامی برای حل و فصل مشکلات موجود در ارتباط با صدور مجوز های مربوط در خصوص شروع کسب و کار خبر داد.
وی با بیان اینکه ما در وزارت اقتصاد برای ۱۲ روز هدفگداری کرده ایم گفت: در صورت رفع این مشکلات؛ زمان صدور مجوز از ۵۳ به ۱۵ روز کاهش می یابد.
دکتر دژپسند تصریح کرد: در برخی موارد؛ یک مجوز توسط هیات مقررات زدایی حذف می شود ولی شاهد هستیم بطریق دیگری مجددا توسط یک دستگاه اجرایی باز می گردد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی از فعالان بخش خصوصی خواست در برابر مانع تراشی های بهبود فضای کسب و کار مقاومت کرده و اقدام به گزارش دهی کنند.
وی در ادامه با اشاره به برخی اظهار نظر ها در مورد احتمال بروز مشکلاتی در بازار سرمایه در آینده، تاکید کرد: احتمال بروز مشکل نه تنها در بورس که در هر زمینه ای وجود دارد و این طبیعی است اما برای هر چه پایین تر آوردن چنین احتمالی، باید به مقاوم سازی بازار سرمایه بپردازیم که افزایش عرضه های اولیه و ارائه ابزار های مختلف بورسی از جمله مواردی است که در این خصوص کارکرد دارند.
وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد و اینکه هر چه به سمت توسعه یافتگی میل می کنیم، باید از حضور حداکثری دولت در اقتصاد کاسته شود، اظهار داشت: معتقدم باید با بخش خصوصی کار کرد و دست از تعارف برداشت.
وی با تصریح این نکته امروز دیگر بانک ها نمی توانند به تنهایی برای تامین سرمایه بخش خصوصی کمک کنند، اظهار داشت: رویه تامین مالی برای سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی بزرگ توسط بانک ها باید تغییر کند و معتقدیم امروز وقتی چنین بنگاهی برای دریافت تسهیلات به نظام بانکی مراجعه می کند در حقیقت در حق بنگاه های متوسط و کوچک، ظلم صورت می گیرد.
دکتر دژپسند یکی از راه های تامین مالی بنگاه های بزرگ را عرضه سهام آنها در بورس خواند و گفت: من این نکته را در جلسه روز یکشنبه هیات دولت مطرح کردم که خود عرضه اولیه سهام شرکت ها، منبع خیلی خوبی برای تامین منابع است، علاوه بر اینکه ابزار های زیاد دیگری نیز در بازار سرمایه وجود دارد که به کمک آنها بتوان تامین مالی بنگاه های بزرگ مقیاس را انجام داد.
وی در عین حال، بار دیگر تاکید کرد که قرار نیست بازار سرمایه جایگزین بازار پول شود زیرا این دو مکمل همدیگر هستند و باید با یکدیگر تعامل داشته باشند.
وزیر اقتصاد ادامه داد: عزم بانک ها برای عرضه اموال مازاد خود جدی است اما تا امروز که حدود ۱۰ ماه از راه اندازی سامانه عرضه و فروش اموال مازاد بانک‌ها می گذرد، تنها حدود ۱۰ درصد تقاضا توسط بخش خصوصی در این سامانه ثبت شده است.
وی افزود: انتظار ما این است که بخش خصوصی با مشارکت بیشتر در این طرح، ضمن احیاء و به سود دهی رساندن واحد هایی که ممکن است کارایی لازم را نداشته باشند، در تقویت منابع مالی بانک ها جهت ارائه تسهیلات نیز مشارکت کنند.
این گزارش حاکی است، وزیر اقتصاد همچنین از معاونان و سازمان های زیر مجموعه این وزارتخانه خواست تا با حضور در جلسات آتی اتاق صنایع، معادن و کشاورزی تهران از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات فعالان اتاق قرار گرفته و با همفکری نسبت به رفع آن اقدام نمایند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: وزیر امور اقتصادی وزارت اقتصاد بازار سرمایه وزیر اقتصاد تامین مالی شروع کسب بخش خصوصی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • ما از جنگ غزه پیروز خارج نخواهیم شد
  • پیشنهاد خنده‌دار برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است