Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه باید یکپارچه‌سازی اراضی را به یک پویش مردمی تبدیل کرد، گفت: اغلب کشاورزان از این قانون و ضرورت اجرایی شدن آن خبر ندارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کاظم خاوازی» در مراسم امضا تفاهم‌نامه سه جانبه بین وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و صندوق کارآفرینی امید، با تأکید بر لزوم تشکیل کارگروه ملی برای بررسی راه‌کارهای ایجاد شغل پایدار روستایی و عشایری، اظهارداشت: این کارگروه ملی با حضور معاون توسعه روستایی رییس جمهوری، سازمان مرکزی تعاون روستایی و کارشناسان و مسئولان ذیربط تشکیل شود تا بتوانیم هر چه سریع‌تر موضوع اشتغال پایدار روستایی را پایش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی افزود: ما در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی به اشباع رسیده‌ایم اما اگر این اشتغال پایدار در جهت تولید گوشت قرمز، حبوبات و چای باشد، برای کشاورزی کشور مطلوب‌تر است.

خاوازی خاطرنشان کرد: آنچه که امروز با آن روبرو هستیم بحث زنجیره‌های تولید است که اگر بتوانیم با استفاده از صندوق کارآفرینی امید و صندوق‌های حمایتی دیگر این زنجیره‌ها را در روستاها ایجاد کنیم، اقدام موثری محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: برای پایش اقدامات در راستای اشتغال پایدار روستایی باید هر ماه جلسه‌ای در قالب کارگروه ملی داشته باشیم تا حمایت دولت را به سمتی ببریم که اثرگذار بوده و گره‌های بخش کشاورزی باز شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نیاز اعتباری استارتاپ‌های کشاورزی، خاطرنشان کرد: جوانان خلاق و صاحب دانشی که در قالب استارتاپ‌ها فعالیت می‌کنند، نیازمند کمک‌های حداقلی هستند که بخشی از آن باید توسط وزارت جهاد کشاورزی و بخشی توسط صندوق‌های حمایتی مانند صندوق کارآفرینی امید تامین شود که با این اقدام، دیگر شاهد افزایش قیمت‌ها در تنظیم بازار محصولات کشاورزی نخواهیم بود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: کاظم خاوازی خاوازی کشاورز کشاورزی کارگروه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۸۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: جذب بیمه‌شده جدید در این صندوق از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در دولت است. در این مدت، یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید به عضویت این صندوق درآمدند.

بیت‌الله برقراری در دیدار با استاندار زنجان، بیان کرد: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه‌شده داشت، در این دولت تاکنون یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه مردم دارند، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

برقراری ادامه داد: یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم. این در حالی است که با استقرار دولت سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال براساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله اقدامات شاخص است.

استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه های اصلی مدیریت استان است.

محسن افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های مرتبط به حوزه کار و تولید، رتبه‌های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان، وی به گره‌گشایی از مسائل تعاونی‌های مشکل‌دار استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه با همراهی مسؤولان کشوری اقدامات مطلوبی تاکنون انجام شده است.

در پایان این دیدار، از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی زنجان که سه فرزند دارند، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان