Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@22:48:14 GMT

پاسخ روابط عمومی ریاست‌جمهوری به یک خبر

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۱۳۸۰

پاسخ روابط عمومی ریاست‌جمهوری به یک خبر

روابط عمومی ریاست جمهوری در پی درج خبری با عنوان «فشار دولت به صداوسیما برای جلوگیری از پخش مذاکرات هیات دولت» با اشاره به اینکه صداوسیما اجازه پخش مذاکرات ستاد ملی کرونا را نداشت، سیاست دولت را بسط شفافیت و آزادی اطلاعات عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، روابط عمومی ریاست جمهوری در پی درج خبری با عنوان «فشار دولت به صداوسیما برای جلوگیری از پخش مذاکرات هیات دولت» در یکی از خبرگزاری‌ها با اشاره به اینکه صداوسیما اجازه پخش مذاکرات ستاد ملی کرونا را نداشت، سیاست دولت را بسط شفافیت و آزادی اطلاعات عنوان کرد و در این مورد توضیحاتی ارایه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جوابیه روابط عمومی ریاست جمهوری آمده است:

یک - پوشش رسانه‌ای ‌جلسات رسمی و غیر علنی  کشور -همچون جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا یا نشست شورای عالی امنیت ملی و  مواردی از این قبیل- تابع ضوابط و روال‌های روشنی است و انتشار محتوا و مباحث این جلسات از قواعد خاصی پیروی می‌کند و رسانه‌های رسمی کشور  به ویژه رسانه ملی به این ضوابط اشراف دقیقی دارند.  

دو - موضوع مورد بحث در نامه‌ مزبور  مربوط به انتشار مباحث جلسه «ستاد ملی مبارزه با کرونا» و تخلف آشکار در انتشار محتوای این جلسه بر خلاف ضوابط انعکاس محتوای این نوع از جلسات است.

سه - در این نامه از ریاست محترم سازمان صداوسیما درخواست شده تا نسبت به تخلف مسئولان بخش خبری که برای دومین بار محتوای جلسه را بدون هماهنگی پخش کرده‌اند رسیدگی شود و معلوم نیست از کجای این نامه خبرگزاری فارس استنتاج کرده که دولت صداوسیما را برای سانسور حداکثری جلسات دولت تحت فشار قرار داده است.

چهار - عدم پخش تصاویری که به عنوان تست صدا و تصویر ضبط شده، به معنای سانسور یا ایجاد محدودیت نیست؛ بلکه اصرار بر ادامه تخلف و درز دادن مکاتبات اداری، اقداماتی زشت و قابل پیگیری است.

پنج - یک مقایسه سرانگشتی از میزان حضور دوربین‌های صداوسیما در جلسات رسمی رئیس‌جمهور با ادوار گذشته، به هر ناظر منصفی نشان خواهد داد که این دولت اتفاقا رکورددار شفافیت و گسترش پوشش رسانه‌ای جلسات در بالاترین سطح حکمرانی و سیاست‌گذاری بوده است. چنانکه در مواردی، نه تنها محدودیتی از جانب دفتر رئیس‌جمهور وجود نداشته بلکه علی رغم فراهم شدن زیرساخت‌ها، صداوسیما از پخش تصاویر استنکاف کرده است.

شش -  دفتر رئیس‌جمهور در عین حال که همواره با تأسی از سیاست‌های مبنایی دولت تدبیر و امید در راستای بسط شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات گام برداشته اما در زمینه پوشش رسانه‌ای جلسات غیر علنی بر اساس ضوابط و روال‌های حرفه‌ای تصمیم می‌گیرد و با قیل‌وقال و اردوکشی رسانه‌ای، از اجرای این ضوابط عدول نخواهد کرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: جوابیه دولت یازدهم دولت روابط عمومی ریاست جمهوری پخش مذاکرات ستاد ملی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۱۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • احضار مدیر روابط عمومی پرسپولیس و مدیر رسانه سپاهان به کمیته انضباطی
  • تداوم جنجال‌های دیدار پرسپولیس و سپاهان؛ احضار ۲ نفر به کمیته انضباطی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • احضار ۲ مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی