Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:22:08 GMT

صادرات تیرآهن و میلگرد به ۲۲۲ هزار تن رسید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۳۴۶۹

صادرات تیرآهن و میلگرد به ۲۲۲ هزار تن رسید

 جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران از عملکرد دو ماهه نخست سال گذشته گویای صدور ۲۹۳ هزار تن مقاطع تخت فولادی است.

میزان صادرات تیرآهن در دو ماهه نخست امسال به ۱۶ هزار تن رسید و در مقایسه با ۲۲ هزار تن عملکرد مدت مشابه پارسال کاهش ۲۷ درصدی دارد.

صدور میلگرد در دوره مورد بررسی این گزارش رقم ۱۸۸ هزار تن را نشان می دهد و نسبت به دو ماهه نخست ۹۸ که ۲۴۶ هزار تن بود، افت ۲۴ درصدی را نشان می دهد، ضمن اینکه صادرات نبشی، ناودانی و سایر مقاطع نیز در دو ماهه امسال به میزان ۱۸ هزار تن ثبت شد که در مقایسه با ۲۵ هزار تن عملکرد مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات ۲۵ هزار تنی مقاطع تخت 

جداول مورد بررسی گویای آن است که صادرات مقاطع تخت فولادی ( ورق گرم، سرد و پوششدار) در دو ماهه نخست امسال به رقم ۲۵ هزار تن رسید که در مقایسه با ۱۱۸ هزار تن عملکرد دوره مشابه پارسال کاهش ۷۹ درصدی دارد.

سهم ورق گرم، سرد و پوششدار از مجموع صادرات مقاطع تخت به ترتیب ۱۱، هشت و ۶ هزار تن ثبت شده که برای ورق گرم ۸۷ درصد، سرد ۶۲ و پوششدار ۵۴ درصد کاهش ثبت شد.

مقایسه وضعیت صادرات مقاطع تخت با طویل در دوره دو ماهه نخست امسال گویای آن است که افت بخش تخت فولادی ۵۵ درصد بیش از طویل است.

صدور ۲۴۷ هزار تن تولیدات فولادی  

کل تولیدات فولادی ( مقاطع طویل و تخت) که در دو ماهه ۹۹ صادر شد، رقم ۲۴۷ هزار تن را نشان می دهد که نسبت به رقم ۴۱۱ هزار تن عملکرد دوره مشابه پارسال کاهش ۴۰ درصدی دارد.

سهم مقاطع طویل ۲۲۲ هزار تن به میزان ۸۹.۸ درصد را نشان می دهد و مقاطع تخت نیز رقم ۲۵ هزار تن را ثبت کرد.

افت ۵۴ درصدی صادرات شمش 

 براساس جداول مورد بررسی، صدور شمش فولادی در دو ماهه نخست امسال رقم ۴۱۴ هزار تن را نشان می دهد که کاهش ۵۴ درصدی را در مقایسه با میزان ۸۹۱ هزار تن صادرات شمش فولادی در دو ماهه نخست ۹۸ دارد.

سهم صادرات بیلت و بلوم از مجموع صادرات شمش ۳۴۳ هزار تن بود و در مقایسه با دو ماهه ۹۸ با ۵۷۲ هزار تن کاهش ۴۰ درصدی را ثبت کرد.

همچنین سهم اسلب نیز از مجموع شمش صادراتی به میزان ۷۱ هزار تن بود که نسبت به رقم ۳۱۹ هزار تن در دو ماهه ابتدایی پارسال افت ۷۸ درصدی را نشان می دهد.

به گزارش ایرنا، پارسال مجموع صادرات فولاد بالغ بر ۱۰ میلیون تن اعلام شد و پیش بینی شده امسال نیز به همین میزان صادر شود. 

برچسب‌ها انجمن تولید کنندگان فولاد ایران

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل