Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکینه خدابنده لو گفت: یکی از پیامدهای منفی تمرین تیراندازی در خانه نهادینه شدن تکنیک اشتباه خواهد بود.

مربی تیم ملی تپانچه در گفت و گو با ایسنا در خصوص پیامدهای منفی تمرینات خانگی تیراندازان اظهار کرد: رشته تیراندازی رشته‌ای کاملا تخصصی و تکنیکی و ذهنی است. اگر ورزشکاری تکنیک خود را درست انجام ندهد آن اشتباه در ذهن نهادینه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتباه در تمرین را بایستی یا خود ورزشکار یا مربی متوجه شوند و یا از طریق دستگاه اسکت به آن پی برد. وقتی ورزشکار زیر نظر مربی تمرین نکند و به اشتباه خود پی نبرد مدام آن را تکرار خواهد کرد. رفع کردن آن اشتباه که در ذهن نهادینه شده کار بسیار دشوار و زمان بری خواهد بود. مدت زیادی طول می کشد تا آن تکنیک اشتباه اصلاح و فراموش شود و تیرانداز  بتواند تکنیک صحیح را انجام دهد. ممکن است ورزشکار در این مدت افت کند و این افت سبب بی انگیزگی ورزشکار شود. این ها مشکلاتی است که مخصوصا در قشر کم تجربه تر بیشتر اتفاق می‌افتد.

سکینه خدابنده لو افزود: همانطور که گفتم نهادینه شدن یک تکنیک خطا در ذهن بچه‌هایکی از مشکلات تمرین در خانه است. علاوه بر آن وقتی تمرین در سالن نیست، چون شرایط تمرین واقعی نیست، بهره‌برداری هم اندازه تمرین واقعی نیست. تیراندازان خشک تمرین می کنند که این تنها از افت آن ها جلوگیری می شود. اگر فوق العاده تمرین کنند ممکن است کمی پیشرفت داشته باشند. تیراندازی سالن و وسایل تخصصی می خواهد که همه ملی پوشان این‌ها را در اختیار ندارند. این‌ها سبب می‌شود که افت کنند و مدت زیادی طول می‌کشد تا آن ها را به شرایط قبل برگردانیم و بعد هم بتوانند روند صعودی داشته باشند.  

وی در ادامه در مورد شرایط تمرینی تیم ملی تپانچه گفت: ما از ابتدای دوران قرنطینه (اول اسفند) با برنامه پیش رفتیم. طبق برنامه فاز اول بدنسازی بود، فاز دوم تکنیک و بدنسازی بود که به صورت مجازی پیگیری کردیم. فاز سوم ساخت کلیپ آموزشی و نحوه تمرین در منزل بود و فاز چهارم که تازه شروع شده طبق آن هر روز با دو تیرانداز آنلاین ارتباط می گیریم و تمرینات تیراندازان را در خانه آنالیز کرده و ایرادها را رفع می‌کنیم. در فاز بعدی هم قرار است تیراندازان بیایند و حضوری رفع اشکال کنند و بعد به شهر خود برگردند.

خدابنده‌لو افزود: بعد از فاز پنجم اگر شرایط مساعد شود و شیوع بیماری کرونا تحت کنترل درآید قرار است اردوهای متمرکز از اواسط تیرماه با حفظ پروتکل‌های بهداشتی آغاز شود. لیگ تیراندازی هم به تعویق افتاده و اگر مشکلی پیش نیاید و یا آمار مبتلایان بیشتر نشود می توانیم در تیرماه آن را ادامه دهیم. ادامه لیگ یا از سرگیری اردوهای متمرکز مستلزم کنترل شیوع کرونا است و اگر شرایط مساعد شود از اواسط تیر می توانیم برگزاری مسابقات و اردوها را داشته بایم.

مربی تیم ملی تپانچه در خصوص افزایش کسب سهمیه المپیک گفت: در ۲۵ متر تپانچه هنوز سهمیه نگرفتیم و سبقت‌اللهی در این ماده شانس کسب سهمیه از طریق رنکینگ دارد. اگر شرایط پیش بیاید و اگر بتواند از شرایط استفاده بهینه کند می تواند مسافر المپیک شود.

خدابنده لو در خصوص برگزاری مسابقات جام جهانی تیراندازی در این سال گفت: همه چیز در اما و اگر است. فدراسیون جهانی هنوز هیچ برنامه دقیقی ندارد. برنامه مشخصی برای شروع مسابقات نداده اند و همه منتظر هستند ببینند در ماه‌های آینده نتیجه بیماری کرونا چه خواهد شد. اگر شرایط کنترل نشود ممکن است مسابقات جهانی مدت ها برگزار نشود. میزبان المپیک هم می‌خواهد سریعتر تکلیفش مشخص شود که المپیک برگزار می‌شود یا خیر. المپیک رویداد بزرگ و بی همتایی است و نیاز به حضور تماشاگر دارد. اگر بیماری در دنیا کنترل نشود ممکن است برگزاری المپیک هم ممکن نباشد. هیچ چیز قطعی نیست باید ببینیم چه خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که اگر المپیک به سبب شیوع کرونا برگزار نشود تغییر نسل در این رشته خواهیم داشت گفت: رشته تیراندازی رشته ای نیست که بالا رفتن سن یا وزن در آن تاثیر داشته باشد. اگر ورزشکار در اوج باشد و خوب عمل کند هیچ منعی برای حضور در المپیک ندارد. از طرفی هم ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفتن سن کمی دارند و هنوز جوان هستند. هرچند که سن در این رشته مطرح نیست. حضور در المپیک در این رشته تنها به شرایط ورزشکار در سال المپیک دارد. اگر در افت نباشد، رکوردهای خوبی داشته باشد و کسی بهتر از او نباشد می تواند باز هم در المپیک حضور داشته باشد.

خدابنده لو در ادامه گفت: اگر المپیک برگزار نشود احتمالا در این برهه زمانی بیشتر روی تیم های پایه کار کنیم و ورزشکاران جدیدی را به تیم ملی اضافه کنیم. همچنین یکی دیگر از کارهایی که انجام خواهیم داد تقویت جوانان و نوجوانان پسر در ماده ۲۵ متر خواهد بود. باید این رشته که در بخش آقایان ضعیف تر عمل شده را از پایه شروع کنیم و رده‌های پایه را به میادین بین المللی بفرستیم تا این ماده تقویت شود. افراد توانمند در این ماده هست که باید آن ها را تقویت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیراندازی خدابنده لو اگر شرایط تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۳۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  «فاطمه مجلل» بانوی قایقران ارومیه‌ای رشته روئینگ پس از کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس در کشور کره جنوبی به همراه «یاسمن حمزه‌پور» مربی‌اش با استقبال مسئولین ورزشی استان   و شهر ارومیه و جمعی از شهروندان و خانواده‌اش به زادگاهش بازگشت.

سجاد بیرامی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی، معاون ورزش و معاون ورزش بانوان اداره کل، سجاد خوبدل رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه، روسای هیات‌های قایقرانی و ورزش‌های دانشگاهی استان و شهرستان و جمعی از علاقمندان ورزش و خانواده این ورزشکار امروز در فرودگاه از او استقبال کردند.

فاطمه مجلل روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه در سه دور رقابت انتخابی المپیک در کشور کره‌جنوبی با کسب بهترین زمان عنوان سوم را کسب و ضمن دریافت اولین سهمیه المپیک برای رشته قایقرانی، اولین بانوی ورزشکار استان آذربایجان‌غربی راه یافته به المپیک لقب گرفت.

پیش از این محسن شادی (رئیس کنونی هیات قایقرانی استان آذربایجان‌غربی) دو بار در المپیک‌های پکن و لندن در رشته قایقرانی حضور داشت.

 

 

دیگر خبرها

  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • المپیک شگفتی‌ها
  • تکنیک‌های طلایی برای سلامت مغز
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رؤیا / مرادی: هدف مشترک داریم
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رویا