Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در طول تاریخ شیعه به قدرت رسیده است همانند دوران فاطمیون و آل بویه، اما امروز حکومت شیعه مرز جغرافیایی ندارد و آزادی خواهی و عدالت را در همه جای جهان فریاد می‌زند.

حجت الاسلام سید احمد علم الهدی، در شب شهادت رئیس مذهب شیعه، امام جعفر صادق علیه السلام اظهار کرد: به اندازه‌ای که ما عزاداری و شادی اهل بیت علیهم السلام را دوست داریم و در آن شرکت می‌کنیم، در معرفت‌شناسی معصومین علیهم السلام در یک عرصه کاملی قرار نداریم و شاید همین معرفت‌شناسی کم باعث شده است که نتوانیم معارف اهل بیت علیهم السلام را به‌دنیا معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امام رضا علیه السلام فرمودند که معارف ما را برای دیگران بیان کنید تا مردم به سمت ما بیایند، اما ما در گسترش معارف اهل بیت علیهم السلام در جهان پیشرفت زیادی نداشتیم تا مردم دنیا کلام اهل بیت علیهم السلام را بشنوند و شیفته آن‌ها شوند.

وی بیان کرد: نقطه ابهامی که در شناخت اهل بیت علیهم السلام وجود دارد، تفرقه‌افکنی از اصل دین است، زیرا در گذشته شیعه با امروز خویش تفاوت دارد و بعد از گذشت دوران‌ها شیعه امروزه به‌عنوان یک قدرت است که معادلات استکباری جهان را بهم می‌ریزد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امروز روزی است که مکتب امام جعفر صادق علیه السلام، به‌عنوان یک قدرت بزرگ در جهان مطرح شده است، یک قدرتی که توان ایستادن در مقابل هر ابر قدرتی را دارد.

علم الهدی بیان کرد: در طول تاریخ شیعه به قدرت رسیده است همانند دوران فاطمیون و آل بویه، اما امروز حکومت شیعه مرز جغرافیایی ندارد و آزادی خواهی و عدالت را در همه جای جهان فریاد می‌زند، همانند فلسطینی‌های مبارزی که جلوی رژیم صهیونیستی با امکانات پیشرفته روز دنیا می‌ایستند و آن‌ها را وادار به آتش بس می‌کنند که این همان قدرت حکومت اسلامی است.

وی افزود: متأسفانه بعضی‌ها این شایعات را گسترش می‌دهند که چرا امام صادق علیه السلام در زمان حیاتشان، حکومت اسلامی تشکیل ندادند در صورتی که نمی‌دانند در آن زمان بستر اجتماعی مناسبی برای برقراری حکومت اسلامی وجود نداشت، ما ۴۱ سال پای این انقلاب ایستادیم و مردم با سینه خشک جلوی گلوله داغ ایستادن به این علت که شاگرد امام جعفر صادق علیه السلام، حضرت امام خمینی (ره) متوجه بستر اجتماعی برای انقلاب اسلامی شدند.

امام جمعه مشهد ادامه داد: زمانی که به خانه امام صادق علیه السلام آمدند و ایشان را با دست بسته و پای برهنه به قصر منصور دوانقی بردند، همسایه‌ها متوجه شدند، اما کسی نیامد مانع این کار شود و از امام دفاع کند، منصور دوانقی بار‌ها مردم مدینه را امتحان کرد تا ببیند چقدر پای امام صادق علیه السلام می‌ایستند، این همان بستر اجتماعی شیعه بود که در زمان امام صادق علیه السلام وجود نداشت.

    منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی حجت الاسلام علم الهدی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حجت الاسلام علم الهدی شهادت امام جعفرصادق حکومت اسلامی شیعه مذهب شیعه پارسی خبر امام صادق علیه السلام اهل بیت علیهم السلام حکومت اسلامی علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • مکتب کلامی امام صادق علیه السلام و امتداد آن تا عصر حاضر
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • آذربایجان شرقی عزادار صادق آل محمد
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • امام جمعه قم: تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهرکنندگان تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • استکبار جهانی همواره از بیداری ملت ها احساس خطر می‌کند
  • شهادت امام جعفر صادق (ع) ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تسلیت
  • بیداری آزادی‌خواهان جهان نشات گرفته از انقلاب اسلامی است