Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@23:39:03 GMT

تایید ترکیب داروی کرونای محققان ایرانی در دنیا

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۶۳۰۵

مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با فارس، گفت: ۲۷ اسفند ماه بود که بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بر روی بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ صورت گرفت، نشان داده شد که ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین می‌تواند باعث بهبودی سریع‌تر التهاب ریه و ترخیص زودتر بیماران و افزایش اکسیژن خون و کاهش التهاب در ریه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بررسی نتایج این تحقیق که در ۲۷ اسفند ۹۸ انجام شد از حدود ۳ هفته قبل بر اساس مجوز کمیته اخلاق شروع شده بود و بعد از پایان، نتایج اعلام شد؛ یعنی این تحقیق به همان ابتدایی برمی‌گشت که بیماری وارد کشور شده بود. این بدین معناست که ما از ابتدای امر ضایعه التهابی ریه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ متوجه شده بودیم و پروتکل درمانی مشخصی را برای آن ارائه کردیم.

قانعی گفت: در ۲۷ اسفندماه ۹۸ که ما به این نتایج رسیدیم، مقاله آن آماده شده بود که ۱۵ روز پیش مقاله آن پذیرفته و چاپ شد.

وی ادامه داد: از آن به بعد کار دوم چند مرکزی صورت گرفت که آیا ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین لازم است همراه با دیگر داروها داده شود که اثربخشی آن بیشتر شود؟ این مطالعه به شکل ۴ مرکزی انجام شد و بیش از یکصد بیمار مورد تحقیق قرار گرفتند که مطالعه آن وسیع‌تر و در شهرهای قم، تهران و قزوین انجام شد که نتایج آن مطالعه هم به مجلات معتبری ارسال شده که در دست بررسی است.

دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: در آن تحقیق هم نشان داده شده که این ترکیب به تنهایی می‌تواند در فاز التهابی ریه باعث بهبود بیماران شود. این در حالی بود که هم در پروتکل‌های درمانی آمریکا، هم در پروتکل‌های درمانی اروپا تأکید می‌کردند که از کورتن در درمان التهاب ریه استفاده نشود. تحقیقی که دیروز سازمان بهداشت جهانی از انگلیس منتشر کرد و اولین تحقیقی است که در کشورهای اروپایی و انگلیس انجام شده نتایج آن مبنی بر این است که استفاده از کورتن در درمان بیماری مؤثر است. این در حالی است که ما در ۲۷ اسفند ماه ۹۸ در رسانه‌های خودمان این نتیجه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعلام کردیم همان طور که ۱۵ روز پیش نتایج این مطالعه پذیرفته شده و الان چاپ شده و موجود است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۶۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان

ایتنا - محققان در ایالات متحده اولین پوست الکترونیکی قابل کشش جهان را ساختند.
بر اساس گزارشی که وب‌سایت Tech Explore منتشر کرده، این نوآوری، نوید عصر جدیدی است، جایی که ربات‌ها می‌توانند همان دقت لمسی پوست انسان را داشته باشند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد که این نوآوری، امکان‌های بی‌سابقه‌ای را ایجاد می‌کند و به ربات‌ها کمک می‌کند تا کارهایی را انجام دهند که به دقت و کنترل دقیق نیاز دارند.

به گزارش ایتنا، این نوآوری که توسط پروفسور نانشو لو از گروه مهندسی هوافضا و مکانیک مهندسی دانشگاه تگزاس در دانشکده مهندسی کاکرل تگزاس رهبری می‌شود، بر یک مانع حیاتی در زمینه فناوری پوست الکترونیکی غلبه می‌کند.

برخلاف مدل‌های قبلی، این پوست الکترونیکی جدید دقت حسی خود را حتی در صورت کشش قابل توجه حفظ می‌کند. که نشان دهنده توانایی پوست انسان برای سازگاری و پاسخ به حرکت است.

این نوآوری همچنین نشان‌دهنده نقطه عطفی در همگرایی رباتیک و مراقبت انسان محور است، زیرا استفاده از پوست الکترونیکی قابل کشش در دست روبات‌ها به آنها حساسیت و مهارتی شبیه انسان می‌دهد.

چنین پیشرفت‌هایی در زمینه‌هایی مانند مراقبت‌های پزشکی، جایی که ربات‌ها می‌توانند به طور مستقل علائم حیاتی را نظارت کنند، ماساژهای ملایم انجام دهند یا به سالمندان کمک کنند، پتانسیل زیادی دارد.

 

لو خاطرنشان کرد: "با افزایش سن جمعیت جهان، تقاضا برای راه‌حل‌های مراقبتی موثر و دقیق، در حال افزایش است. ربات‌های مجهز به پوست الکترونیکی قابل کشش راه حلی متحول کننده برای مقابله با این بحران قریب‌الوقوع ارائه می‌دهند."

فراتر از مسائل پزشکی، کاربرد ربات‌های انسان‌نما به واکنش در برابر اتفاقات خطرناک نیز گسترش می‌یابد، ربات‌هایی که به پوست الکترونیکی قابل کشش مجهز شده‌اند، می‌توانند در محیط‌ های خطرناک حرکت کنند، افراد آسیب دیده را شناسایی کرده و به آنها کمک کنند، و وظایف حساسی مانند انجام CPR را با دقت و مراقبت انجام دهند.

به گزارش ایتنا، فناوری پوست الکترونیکی بر حسگر فشار برای تشخیص میزان مناسب نیروی مورد نیاز برای فعل و انفعالات مختلف، مانند گرفتن اجسام یا لمس سطوح، متکی است.

پوست الکترونیکی سنتی هنگام کشیده شدن دچار لغزش می‌شود. این امر منجر به عدم دقت می‌شود که بر عملکرد سنسور تأثیر می‌گذارد.

این تیم تحقیقاتی، با توسعه یک سنسور فشار، واکنش هیبریدی که عناصر قدرت خازنی و مقاومتی را ترکیب می کند، بر این محدودیت غلبه کرد. این رویکرد نوآورانه، همراه با مواد قابل کشش برای عایق و الکترودها، از عملکرد بی‌نظیر پوست الکترونیکی قابل کشش پشتیبانی می‌کند.

نمایش‌های این فناوری تطبیق‌پذیری و کارایی آن را نشان می‌دهد، سنسورها و دسته‌های بادی با پوست الکترونیکی قابل کشش که به راحتی با اشکال و بافت‌های مختلف سازگار می‌شوند، علائم حیاتی مانند امواج پالس را به دقت دریافت می‌کنند و اشیا را با دقت و بدون ایجاد آسیب لمس می‌کنند.

با نگاهی به آینده، پروفسور نانشو لو و تیمش در حال بررسی برنامه های کاربردی و مشارکت‌های بالقوه برای تحقق این فناوری تحول آفرین هستند.

به گزارش ایتنا، هدف آنها همکاری با متخصصان رباتیک و علوم کامپیوتر، ادغام پوست الکترونیکی قابل کشش در سیستم‌های رباتیک است. این اتفاق، راه را برای نسل جدیدی از ربات‌ها با حساسیت و واکنش شبیه انسان هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد