Web Analytics Made Easy - Statcounter

جراح مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز از انجام یک روش جدید جراحی پیچیده در ناحیه مهره دوم گردن و جمجمه برای نخستین مرتبه در ایران خبر داد و گفت: این رویداد مهم در بیمارستان شهید چمران شیراز پس از هفت ساعت تلاش با موفقیت انجام شد.

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز ضمن تشریح این رویداد مهم علمی اظهار داشت:طی یک جراحی مهم حساس و پیچیده که به تخلیه تومور مهره اول گردنی (اطلس) در یک بیمار 33ساله نیاز بود این مهره با جمجمه پیوند داده شود که این جراحی پس از هفت ساعت تلاش با موفقیت کامل انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه چنانچه این جراحی برای بیمارانجام نشده بود احتمال ایجاد اختلالات حسی و حرکتی و ناتوانی جسمی برای وی وجود داشت افزود: به دلیل گسترش یافتن این ضایعه و ناپایداری در ستون فقرات، تصمیم به اتصال جمجمه به مهره‌های گردنی گرفته شد و موفق شدیم با تعبیه ایمپلنت cage  (کارگذاری بین استخوان کندیل جمجمه و مهره دوم گردنی) این جراحی پیچیده را برای این بیمارانجام دهیم و بیمار بتواند زندگی دوباره‌ای بدون درد را تجربه کند.


وی بابیان اینکه این جراحی پس از برداشتن ضایعه لیتیک مهره اول گردن و آزادسازی شریان ورتبرال انجام‌شده است گفت: امروزه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز این قابلیت وجود دارد که اساتید جراحی مغز و اعصاب این دانشگاه بتوانند این نوع بیماری را تشخیص و در شیراز درمان شوند.

موسوی یکی از علائم‌های مهم این بیمار را درد این ناحیه گردن به همراه تب اعلام کرد وبیان داشت:این توده تخریبی استخوانی به دلیل اینکه در ناحیه حساس و محل عبور عروق و عصب مختلف مغزی قرار داشت انجام این روش جدید جراحی بسیار پیچیده و دشوار هست.


 

به گفته موسوی این جراحی با نظارت مجید رضا فرخی  جراح مغز و اعصاب و همچنین تصمیم‌گیری نهایی با مشورت اساتید جراحی ستون فقرات دانشگاه در بیمارستان شهید چمران شیراز انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جراحی شیراز شهید دانشگاه علوم پزشکی جراحی شیراز شهید دانشگاه علوم پزشکی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید