Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@07:40:49 GMT

درمان جدید کووید-۱۹ با خون گاو

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۹۶۷۷

درمان جدید کووید-۱۹ با خون گاو

یک درمان جدید برای کووید-۱۹ که حاصل از پلاسمای خون گاو است، ماه آینده روی انسان آزمایش می‌شود.

بر اساس آخرین گزارش‌ها ممکن است خون گاو نقش مهمی در توسعه یک درمان موثر برای بیماری کووید-۱۹ داشته باشد.

دانشمندان موسسه درمان‌شناسی زیستی SAB در حال حاضر مشغول کار بر روی مجموعه‌ای از آنتی بادی‌ها یا پادتن‌های مختلف هستند که به پادتن‌های "پلی‌کلونال" (polyclonal) معروف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پادتن‌ها توسط بدن انسان ساخته شده و می‌توانند یک ارگانیسم یا ویروس مهاجم خاص را دفع کنند و از گسترش آن جلوگیری کنند.

پادتن‌های پلی‌کلونال این موسسه که قبلاً برای معالجه بیماری‌های مرس (MERS) و آنفلوآنزا استفاده شده است، در حال حاضر با استفاده از خون گاو، علیه کروناویروس جدید آزمایش می‌شوند. البته گاو‌های درگیر در این آزمایشات بالینی گاو‌های معمولی نیستند، چرا که ژن‌هایی از سیستم ایمنی بدن انسان که باعث تولید پادتن در بدن می‌شود، به این حیوانات تزریق شده است.

این ژن‌ها به گاو‌ها تزریق می‌شوند که در نتیجه آن‌ها را قادر می‌کند با آنچه که بدن آن‌ها به عنوان عفونت یا حمله ویروس تشخیص می‌دهد، مقابله کنند. "ادی سالیوان"، مدیرعامل موسسه SAB می‌گوید این گاو‌ها پادتن‌های خنثی‌کننده قوی را به طور ویژه هدفمند تولید می‌کنند که می‌توانند در بیماران انسانی استفاده شوند.

دانشمندان تصور می‌کنند که پادتن‌های خنثی کننده هدفمند می‌توانند به جلوگیری از عفونت یا کند کردن عفونت در کسی که در معرض کروناویروس جدید است، کمک کند.

دانشمندان تصمیم گرفتند که از گاو‌ها استفاده کنند، زیرا آن‌ها ادعا می‌کنند که مقادیر زیادی پلاسما را می‌توان از آن‌ها بیرون کشید.

"ادی سالیوان" توضیح داد: هر ماه بین ۳۰ تا ۴۵ لیتر پلاسما از هر حیوان می‌توان به دست آورد.

آزمایشات انسانی این درمان جدید کروناویروس از ماه آینده آغاز می‌شود. در عین حال طبق آخرین گزارش CNN، آزمایش‌های انسانی برای درمان کووید-۱۹ حاصل از پلاسمای گاو‌ها توسط یک شرکت دیگر نیز انتظار می‌رود هفته آینده آغاز شود.

دکتر "جورج یانکوپولوس"، رئیس شرکت داروسازی Regeneron که یک شرکت دیگر است که آزمایشات انسانی درمان کووید-۱۹ را با دارویی که از موش‌ها گرفته شده است، آغاز کرده است، می‌گوید: ما امیدواریم که تا پایان تابستان بتوانیم صد‌ها هزار دوز برای بیماران نیازمند، هم برای پیشگیری و هم برای درمان فراهم کنیم.

در این گزارش آمده است که گاو‌ها نسبت به اهداکنندگان پلاسمای انسانی مزایای بسیاری دارند. آن‌ها ایمنی قوی‌تری نسبت به انسان دارند که باعث می‌شود واکنش آن‌ها در تزریق مکرر کروناویروس قوی‌تر شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر ویروس کرونا کووید 19 خون گاو پادتن ها کووید ۱۹ خون گاو گاو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مقام استاد کریم مجتهدی به نام یک عمر معلم اظهار داشت: استادان معمولا دو وجه تحقیق و تالیف و تدریس و تعلیم دارند و در یکی از وجوه قوی هستند، اما استاد مجتهدی در هر دو وجه بسیار قوی بود و به این دلیل توانست جریان فکری راه بیاندازند.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: استاد مجتهدی به دلیل تعلق خاطر زیادی که به فرهنگ ایرانی و اسلامی داشت، مشکل بحران هویت را مد نظر قرار داد.

نجفی گفت: استاد مجتهدی نگاهی عمیق داشت و این نگاه باعث می‌شد انقلاب و شرایط فعلی را بهتر درک کند. وی معتقد بود می‌توانیم از فرهنگ خود سوال بپرسیم ولی جواب باید از فرهنگ خودمان باشد.

وی افزود: استاد مجتهدی معتقد بود غرب شناسی واجب و غرب زدگی حرام است.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این مراسم گفت: در مطالعات تطبیقی چند اندیشه یا نظریه علمی با استفاده از روش‌های مختلف مقایسه می‌شود تا شباهت و تفاوت‌های نظریه‌ها را بشناسیم. معمولا فلاسفه به مطالعه تطبیقی فلسفه‌هایی که هر کدام به جهان‌های علمی مختلفی تعلق دارند، علاقه نشان نمی‌دهند. عده‌ای معتقدند مقایسه ممکن است ولی سودمند نیست.

حجت الاسلام رضا غلامی ادامه داد: استاد مجتهدی را به عنوان فیلسوف منتقد و نقاد فرهنگ غرب می‌شناسیم. البته با اینکه خود را متخصص فلسفه غرب می‌دانست، مطالعات مفصلی در اشراقی و صدرایی داشت و به طور طبیعی بنابراین ساختار فلسفه اسلامی را هم می‌شناخت.

وی با اشاره به کتاب «فلسفه و فرهنگ» نوشته دکتر مجتهدی گفت: وی در این کتاب فیلسوفان مختلف را از جهان‌های مختلف گردهم آورده و سخنان آنها را بیان و نقد کرده است.

غلامی گفت: استاد مجتهدی نگاه از بیرون به فلسفه اسلامی داشتند و برداشت‌های نو و بدیعی از فلسفه اسلامی ارایه داد. در این ارایه گاهی با شوق انگیزی دیدگاه‌های سهروردی را طرح می‌کند و همین بدیع نگری به فلسفه صدرایی هم مشاهده می‌شود.

وی گفت: ادامه اقدامات استاد مجتهدی به نفع هر دو فلسفه اسلامی و غرب است و این تلقی از مدرنیستم که در تعارض کامل با سنت است، تلقی درستی نیست و از رویکرد کاریکاتوری به غرب و غرب مدرن نشات می‌گیرد.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تصریح کرد: مطالعات تطبیقی بیش از همه فرصت رشد فلسفه اسلامی و بازشدن پنجره‌های تازه به روی فلسفه اسلامی را فراهم می‌کند و فرصت‌های نوآوری را در فلسفه اسلامی به وجود می‌آورد.

وی نتیجه گرفت: فلسفه اسلامی حتی در جهان خود که جهانی آسمانی است و نه جهانی زمینی، از رشد لازم باز مانده است.

غلامی در پایان گفت: حتی نوآوری‌های علامه طباطبایی در فلسفه به دلیل مواجهه ایشان با جهان فلسفه‌های غربی است که بعد از ایشان فلاسفه اسلامی چنین مواجهه‌هایی ندارند و شاهد نوآوری‌های بیشتر هم نبودیم.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت