Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در دیدار روح الله متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با وی، با اشاره به فقر فضای فرهنگی در استان، گفت: سرانه فیزیکی فضای فرهنگی آذربایجان شرقی در خوشبینانه‌ترین حالت، به چهار سانتی مترمربع می‌رسد که در مقابل استاندارد ۷۰ سانتی متری، رقم بسیار ناچیزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمدپور گفت: آثار و تولیدات فرهنگی و هنری و مصرف عمومی آن‌ها، در ایجاد آرامش، نشاط و گسترش سرمایه‌های اجتماعی و پیشگیری و کنترل معضلات جامعه تأثیرات شگرفی دارند.

او با اشاره به پیشینه فرهنگی و تمدنی آذربایجان شرقی و تبریز، گفت: استان آذربایجان شرقی در حال حاضر نیز از بابت نیروی مستعد انسانی و چهره‌های فعال و شاخص در بخش فرهنگ و هنر از غنای بالایی برخوردار است که به مثابه سرمایه‌های تمام نشدنی، می‌توانند در این حوزه تاثیرگذار باشند.

خسارت ۱۵۰ میلیاردی کرونا به بخش فرهنگ و هنر استان

مدیر کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی با اشاره به نقش ارزنده اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه در مدیریت بحران کرونا، گفت: در بحران کرونا، مشاغل و صنوف مختلفی در سطح کشور آسیب دیدند که در این میان آسیب حوزه فرهنگ و هنر بسیار جدی بود و طبق برآوردها، بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت به صورت مستقیم در سطح استان به این بخش وارد شد.

او در ادامه با طرح برخی محدودیت‌ها و تنگنا‌های حوزه فرهنگ و هنر استان گفت: با وجود فعالیت اداره کل در ۴۰ حوزه مختلف بسیار مهم و تأثیرگذار، ده‌ها انجمن و بیش از سه هزار واحد و صنف، ده‌ها هزار فعال و کنشگر فعال فرهنگی و هنری و رسانه‌ای و همچنین مواجهه با موضوعات و معضلات مختلف فرهنگی و اجتماعی، کل اعتبارات فعالیتی و حمایتی فرهنگی استان در موافقت نامه و بودجه سنواتی، یک میلیارد تومان است.

او با بیان اینکه بخش فرهنگ و هنر می‌تواند در تولید ناخالص داخلی و ملی، سهم داشته باشد، گفت: این حوزه قابلیت لازم را برای تبدیل شدن به منبع عظیم و پویای قابل اتکا در اقتصاد کشور دارد.

محمدپور گفت: سیاست اصولی و آینده نگر دولت تدبیر و امید، کاهش اتکای اقتصاد به نفت و شناسایی ظرفیت‌های جدید در این حوزه بود و هست و در همین راستا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اقتصاد فرهنگ و هنر و تقویت و توسعه کسب و کار‌های فرهنگی و هنری را در کانون توجه خود قرار داد.

او با تاکید بر اینکه کار فرهنگی وهنری باید شغل رسمی محسوب شود، گفت: متاسفانه عملا در کشور، کار هنری یک فعالیت تفننی محسوب می‌شود، در حالی که باید به عنوان یک شغل رسمی به آن توجه شود که در این صورت می‌تواند برای فرد و کشور، ارزش افزوده داشته باشد که این امر نیز مستلزم ورود مجلس و نمایندگان محترم و ایجاد ساز و کار‌های قانونی است.

پروژه‌های مهم بخش فرهنگ و هنر استان

 محمدپور در خصوص پروژه‌های مهم در دست اجرای فرهنگی و هنری استان گفت: موزه هنر‌های معاصر، تالار مرکزی تبریز و ساماندهی مقبره الشعرا از جمله طرح‌های مهم فرهنگی استان بلکه کشور به شمار می‌روند که از نمایندگان محترم استان انتظار می‌رود همراهی و اهتمام لازم را برای تأمین بودجه و منابع مالی لازم این پروژه‌ها اعمال کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فقر فضای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی بخش فرهنگ و هنر فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی گفت: در حوزه و دانشگاه‌ باید علم و دانش و رتبه علمی حرف اول و آخر را بزند و اصل شایسته‌سالاری در مراکز علمی حاکم باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم، در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز، ضمن تبریک روز معلم به اساتید اظهار کرد: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود. 

وی با بیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان را باشعور و آگاهی تربیت کنند. 

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: بایستی احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه تسری پیدا کند. 

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است. 

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و بسیار ارزشمند هستند اظهار کرد: همواره باید معلم و استاد مورد تکریم قرار گیرند و انتظار ادب و حسن خلق را از جامعه و نظام آمورشی دارند. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی بایستی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود