Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن زاده گفت: مهمترین بستر و کارکرد مسجد تقویت نهادهای اجتماعی و فرهنگی است تا بتوانیم طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری این مرکز دینی و فرهنگی را به طراز انقلاب اسلامی نزدیک تر کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «علی حسن زاده» امروز (29 خردادماه) در نشست فعالان کانون های مساجد در سالن جلسه شهدای هنرمند فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: رساندن الگوهای مسجد به طراز اسلامی اصلی ترین وظیفه فعالان فرهنگی در مساجد است و کانون های مساجد نیز می تواند یکی از این ارکان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تصریح کرد: مسجد از ابتدای صدر اسلام نقش اساسی در جذب نیرو برای کارهای آموزشی، تربیت عقیدتی، سیاسی و سازماندهی داشت و امروز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز باید این نقش پررنگ در مساجد حفظ و حراست شود.

 

این مقام مسئول افزود: مساجد باید طراز انقلاب اسلامی را با عملیاتی کردن منویات اسلام ناب و دستاوردهای انقلاب اسلامی و سیره عملی ائمه اطهار (علیهم السلام) و محل رفع گرفتاری مردم محله به نمایش بگذارد.

 

وی خاطر نشان کرد: حفظ کارکرد عبادی، مذهبی و تعالی اخلاق مسجد، کارکرد تمدن سازی و فرهنگ اسلامی و فرهنگ ظهور و مهدویت، کارکرد تربیتی و آموزشی، کارکرد اقتصادی و معیشتی مردم، کارکرد تبلیغی و پایگاه ارتباطات مردمی از مهمترین کارکردهای مسجد طراز انقلاب اسلامی است.

 

حسن زاده اظهار داشت: مساجد محل برنامه های وحدت آفرین و جذاب برای اقشار مختلف مردم است تا بتوان عناصر ویژه مسجد طراز انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته شود.

 

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یادآور شد: مهمترین بستر و کارکرد مسجد تقویت نهادهای اجتماعی و فرهنگی است تا بتوانیم طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری این مرکز دینی و فرهنگی را به طراز انقلاب اسلامی نزدیک تر کنیم.

 

حسن زاده عنوان کرد: همکاری با فعالان کانون ها می تواند بستر خوبی برای موفقیت در رساندن مساجد به طراز انقلاب اسلامی ایجاد کند.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: فعالان کانون های مساجد مسجد طراز انقلاب اسلامی کانون های مساجد اردبیل طراز انقلاب اسلامی حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند