Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالی نژاد روز پنجشنبه در همایش بخشداران منتخبین شوراهای اسلامی و دهیاران خراسان جنوبی که به میزبانی شهرستان قاین برگزار شد با بیان اینکه توسعه پایدار کشور از روستاها می‌گذرد افزود: خالی شدن روستاها از سکنه فاجعه است و اگر در وضعیت موجود که مهاجرت در حال افزایش است ثبات به روستاها و شهرهای کوچک برنگردد رشد و توسه کشور به سمت تک‌قطبی در مراکر استان‌ها پیش خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه روند مهاجرت از روستا به شهر و از شهرهای کوچک به سمت کلان شهرها سال به سال بیشتر می‌شود اظهار داشت: سندرم کلان شهری که باعث مهاجرت به شهرها شده است، ما را دچار مشکل کرده است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور یادآور شد: نظام شهری و روستایی ما یک نظام بیمار است که سالها از این بیماری رنج می‌بریم که این موضوع ناشی از انجام اصلاحات ارضی سال ۱۳۰۰ است.

وی ادامه داد: در قبل از این اصلاحات، شهرها در کنار روستاها تمام خدمات را با کمک یکدیگر تامین می‌کردند و در آن دوران نظام شهری و روستایی ما به صورت نظام کهکشانی بود اما پس از این اصلاحات بصورت زنجیره ای شد و مهاجرت از روستا به شهرهای کوچک و از شهرهای کوچک به میانی و از شهرهای میانی به بزرگ انجام شد.

جمالی نژاد با اشاره به ابلاغیه رهبری در خصوص افزایش جمعیت و توزیع عادلانه اعتبارات در شهرها و روستاها که باعث ماندگاری روستاییان در روستاها و شهرهای کوچک می‌شود افزود: در روستاها و شهرهای کوچک پتانسیل بالایی وجود دارد که باید تقویت شود تا بتوانیم اقتصاد روستا را متحول و اشتغال ایجاد کنیم.

رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: رویکرد ما ایجاد مهاجرت معکوس از شهرها به روستا و استفاده از ظرفیت و توان خود روستاها است.

وی با اشاره به وظایف دهیاران گفت: دهیار باید در شرایط سخت و تحریم کار کند تا شاهد تغییر و تحول جدی در روستاها باشیم.

جمالی نژاد با بیان اینکه اکنون ۶۰ هزار آبادی و روستا در کشور وجود دارد یادآور شد: توزیع عادلانه خدمات در روستاها مورد توجه است و با همین میزان اعتبار کمی که تاکنون بوده توجه ویژه‌ای به روستاها و آبادی‌ها شده است.

وی گفت: تمام روستاها و شهرهای ما پتانسیل و ظرفیت بالایی دارند و باید با نگاه به درون موجبات توسعه این مناطق را فراهم کنیم و با رفع معضل اشتغال، ماندگاری روستاییان را در روستاها داشته باشیم.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور افزود: شهرستان قاینات با دارا بودن معادن و ذخایر غنی همانند یک کشور است و باید از ظرفیت و پتانسیل‌های آن به درستی استفاده شود.

وی اظهار داشت: اعتباراتی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در نظر گرفته شده است که در این راستا به همه آنها کمک خواهد شد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای شرکت در نشست کاری شهرداران و روسای شورای اسلامی شهرها و شهرستان‌ها به میزبانی شهرستان فردوس و همچنین بازدید و افتتاح چند طرح روز گذشته ( چهارشنبه) به خراسان جنوبی سفر کرد و در ادامه این سفر صبح امروز (پنجشنبه) وارد شهرستان قاینات شد.

جمالی نژاد در همایش بخشداران منتخبین شوراهای اسلامی و دهیاران خراسان جنوبی به میزبانی شهرستان قاینات شرکت کرد و بازدید از محله هدف بازآفرینی قاین و طرح احداث جاده سلامت شهر قاین و افتتاح ایستگاه پرورش ماهی در روستای پهنایی از دیگر برنامه های معاون وزیر کشور در قاینات است و همچنین وی امروز برای افتتاح و بازدید چند طرح به شهرستان زیرکوه سفر می ‌کند.

استان مرزی خراسان جنوبی با جمعیت حدود ۸۰۰ هزار نفر، ۱۱ شهرستان، ۳۰ شهر و هزار و ۷۵۰ روستا دارد.

برچسب‌ها مهاجرت معکوس خراسان جنوبی قاینات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجرت معکوس خراسان جنوبی قاینات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور مهاجرت معکوس خراسان جنوبی قاینات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور شهرداری ها و دهیاری ها روستاها و شهرهای شهری و روستایی خراسان جنوبی شهرهای کوچک جمالی نژاد وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود