Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مدرس خیابانی در مراسم کلنگ زنی خط نورد گرم دو با اشاره به اینکه فولادمبارکه یک نماد پرافتخار مجموعه صنعت کشور است، اظهار کرد: این مهم هم به لحاظ عظمت تولید و هم به لحاظ فناوری و هم به لحاظ کیفیت پیشرو است.

مدرس خیابانی گفت: پروژه نورد گرم دو امروز کلنگ زنی شد و با همت و درایت و پشتکار مدیران فولادمبارکه ۹۰۰ روز دیگر افتتاح و به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فولادمبارکه یک مجموعه تولیدی است که به حدود ۴۰ کشور دنیا صادرات دارد، بیان کرد: پارسال ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشته و علی رغم فشار تحریم ها میزان صادرات این واحد صنعتی به دو برابر افزایش یافته است.

سرپرست وزارت صمت ادامه داد: بخشی از صادرات محصولات فولادمبارکه که به لحاظ کیفیت برابری میکند با رقبای خارجی به کشورهای اروپایی نیز صادرمی شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه نقطه قوت حضور ما در فولادمبارکه این پیام روشن را دارد که کشور یک لحظه هم از توسعه متوقف نمی شود و مدار توسعه کشور با سرعت و قدرت ادامه یافته است، تصریح کرد: امروز خرسندیم که این پروژه نورد گرم دو با ظرفیت ۴.۲ میلیون تن کلنگ خورد و مدیرعامل فولادمبارکه تعهد دادند که کمتر از ۹۰۰ روز دیگر توسط خانم دکتر صالحی نماینده مردم شریف شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی این طرح افتتاح شود که این افتخار دیگری از مجموعه افتخارات فولادمبارکه است.

مدرس خیابانی اضافه کرد: ماحصل این افتتاح ها، قطع وابستگی به واردات ورق گرم کشور است، مجموع نیازهای واحدهای خودروسازی، کشتی سازی لوازم خانگی و لوله سازی و صنایع پایین دست مرتفع می شود و کشور هیچ نیازی به واردات ورق گرم نخواهد داشت.

وی گفت: شاید آنچیزی که به عنوان توصیه به فولادمبارکه می شود گفت اینکه که همه تلاششان را به کار ببندند کهتا حد امکان این پروژه با توانمندی تولید داخلی به انجام برسد.

وی با تاکید براینکه همانگونه که در مجموعه تولیدات صنعتی خوکفایی و خوداتکایی و روحیه خودباوری ایجاد شده حتما در بخش فناوری و انتقال تکنولوژی نیز باید به این مهم دست پیدا کنیم، افزود: اینکه مجموعه این پروژه فولادی ۴.۲ میلیون تنی سهم عمده ای از محل ساخت داخل باشد برای ما بسیار اهمیت دارد و از حداکثر توان شرکت های ظرفیت مهندسی طراحی ساخت و اجرا استفاده کنند.

در این آیین، حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل ایمیدرو، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه و مسئولان استانی حضور داشتند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زمین فولاد مبارکه کشتی کشورهای اروپایی واردات مدرس خیابانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • کلنگ‌زنی بیش از ۳۴۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد