Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان رئیس مرکز بهداشت دانشگاه سمنان گفت: بهترین زمان برای اهدای پلاسمای افراد بهبود یافته از کووید 19، حداقل یک ماه از بهبودی است.

دکتر زهرا جاوید در حاشیه آیین تجلیل مدیر کل انتقال خون استان از اهدا کنندگان پلاسمای دانشگاه سمنان اظهار کرد: مناسب‌ترین زمان برای اهدای پلاسمای افراد بهبود یافته از کروناویروس، حداقل یک ماه از بهبودی آنهاست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن دعوت از بهبودیافتگان برای اهدای پلاسمای خون خود ادامه داد: افراد واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به پایگاه انتقال خون امام رضا (ع) سمنان اهدا پلاسما کرده و در این کار خیر مشارکت کنند.

دکتر جاوید تصریح کرد: هم اکنون پلاسمای بهبود یافتگان کرونا با روش فرزیس دریافت، و از آن برای درمان بیماران مبتلا به بیماری کووید 19 استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مدت اقامت بیماران در بیمارستان با پلاسمادرمانی ۳۰ درصد و میزان مرگ و میر بیماران بسیار بدحال که در ICU شرایط ویژه‌ای داشتند ، حداقل ۵۰ درصد کاهش یافته است.

دکتر علی ضیغمی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه سمنان نیز گفت: تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه سمنان که از بیماری کووید 19 رهایی یافته و سلامتی خود را به دست آورده بودند با حضور در مراکز انتقال خون، پلاسمای خون خود را به منظور استفاده در درمان مبتلایان به کروناویروس اهدا کردند.

رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه سمنان افزود: تعدادی از دانشگاهیان دانشگاه سمنان از جمله  دکتر مجید افصحی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، مهندس علیرضا عباسی کارشناس تأسیسات دانشگاه  و مهندس محمد صدفی کارشناس فناوری اطلاعات دانشگاه و...پس از بهبودی از بیماری کووید 19 به صورت داوطلبانه برای اهداء پلاسمای خون خود به پایگاه انتقال خون سمنان مراجعه و پس از گذراندن آزمایش‌های لازم در این کار خداپسندانه شرکت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه سمنان برای اهدای پلاسمای دانشگاه سمنان پلاسمای خون انتقال خون کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟

به گزارش خبرآیلاین، هر روز صبح چه کارهایی می‌کنید؟ برای سرحال شدن می‌دوید و بعد دوش آب سرد می‌گیرید؟ پیش از بیرون آمدن از رختخواب سه بار زنگ ساعت را خاموش می‌کنید؟ هر کس روز خود را به نحوی شروع می‌کند اما ویدیویی در تیک تاک که می‌گوید همه باید بخشی از مناسک صبحگاهی را شکلی مشخص انجام دهیم، بارها دیده شده است.

آنا پترسون از اسکس، درمانگر دندان است. (از کارکنان بخش بهداشت و درمان که برخی کارهای ساده‌تر دندانپزشکی را انجام می‌دهد) پترسون در ویدیویی که در صفحه کاری‌ خود در تیک‌تاک منتشر کرده است می‌گوید که هرگز نباید دندان‌ها را بعد از صبحانه مسواک زد، بلکه همیشه پیش از آن باید این کار را انجام داد.

به گزارش همشهری آنلاین، او در توضیح این مسئله به دنبال‌کننده‌های (فالوئر) خود می‌گوید: «برای این توصیه‌ام دو دلیل دارم: وقتی صبحانه می‌خوریم، دهانمان اسیدی می‌شود. اگر دندان‌ها را پس از صبحانه مسواک بزنیم، در واقع دندان‌ها را بیشتر به این اسید آغشته می‌کنیم و این باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها می‌شود. ضمنا مسواک زدن پیش از صبحانه از دندان‌ها در برابر غذایی که می‌خواهیم بخوریم محافظت می‌کند.»

رهنمودهای او توصیه شرکت خمیر دندان «کولگیت» را که اعلام کرده بود مسواک زدن پس از خوردن غذا «گاهی» بر مینای دندان اثر منفی دارد، تایید می‌کند.

شاید این خبر آن دسته از افرادی را که گمان می‌کردند مسواک زدن پس از صبحانه بهتر است زیرا دندان‌ها را از شر بقایای غذایی که خورده بودیم خلاص می‌کند، غافلگیر کرده باشد.

در بخش نظرات این ویدیو یکی از دنبال‌کنندگان نوشته‌ است: «همه دندان‌پزشکان با این حرف موافق نیستند. بعضی از آنان می‌گویند اگر مسواک زدن ۳۰ دقیقه پس از خوردن یا نوشیدن باشد، ایرادی ندارد.»

گروه بهداشتی بوپا نیز اعلام کرده است که اگر می‌خواهید پس از غذا خوردن مسواک بزنید، بهتر است دست‌کم یک ساعت صبر کنید تا بزاق فرصت داشته باشد اسیدهایی را که غذا در دهان ایجاد کرده است، خنثی کند.

در تارنمای سازمان ملی خدمات بهداشتی در مورد مسواک زدن پیش یا پس از صبحانه رهنمود خاصی داده نشده است. در این تارنما توصیه شده است برای حفظ بهداشت دهان و دندان همواره دو بار در روز، هر بار حدود دو دقیقه، دندان‌ها را با خمیردندان فلورایددار مسواک بزنیم.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900363

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • پزشک بیرانوند مصاحبه‌اش را تکذیب کرد؛ زمان بازی با تست عملکردی در زمین مشخص می شود!
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟