Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری المعلومه، نمایندگانی از فراکسیون‌های مختلف پارلمان عراق امروز (پنج‌شنبه) بر لزوم اخراج نیرو‌های آمریکایی از این کشور و اجرای مصوبه مجلس تاکید کردند.

این نمایندگان اعلام کردند: حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق اشغالگری محسوب می‌شود و همه مراجع دینی مخالف حضور آن‌ها در عراق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدر صائغ، عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق گفت: افراد مذاکره کننده با آمریکا باید بدانند که عراق و پارلمان تصمیم بدون بازگشتی درباره اخراج نیرو‌های خارجی از جمله آمریکایی‌ها از کشور اتخاذ کرده‌اند.

فاضل جبار، نماینده ائتلاف صادقون هم گفت: مذاکرات میان دو کشور باید در راستای اجرای تصمیم پارلمان و رای ملت مبنی بر اخراج نیرو‌های خارجی از عراق باشد.

حامد الموسوی، نماینده ائتلاف الفتح همچنین در این باره تاکید کرد: لازم است مذاکره کننده عراقی از ۳ حقیقت اساسی مهم که جای هیچ گونه بحثی ندارد، آگاه باشد.

او افزود: این ۳ حقیقت عبارتند از اینکه اولا آمریکایی‌ها یک نیروی اشغالگر و متجاوزگر هستند. دوماً مرجعیت عالی دینی در نجف اشرف حتی دیگر مراجع دینی حضور آن‌ها در عراق را نمی‌پذیرند. سوم حضورشان از سوی همه مردم مردود و باطل است و تا زمانی که از عراق خارج نشوند، رابطه با آن‌ها عادی، صحیح و مناسب نیست.

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز پیش از این از درخواست رسمی این کمیسیون برای حاضر شدن تیم مذاکره کننده عراقی به منظور بیان برخی از مسائل در مجلس خبر داد.

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد بر سر ارائه درخواستی رسمی به مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق در خصوص به حضور پذیرفتن تیم مذاکره کننده عراقی در روز‌های آتی توافق کرده است تا از تمامی جزئیات مذاکرات میان طرف آمریکایی و عراقی و اینکه آیا درخواست صریحی به واشنگتن برای خارج کردن نیروهایش از عراق طبق مصوبه پارلمان ارائه کرده است یا خیر، اطلاع یابد.

در بیانیه دو کشور پس از نشست مشترکشان آمده است: آمریکا و عراق تشخیص داده‌اند که در سایه پیشرفت‌های قابل‌توجه در زمینه حذف تهدید داعش، آمریکا ظرف ماه‌های آینده به کاهش حضور نیرو‌های نظامی خود در عراق ادامه خواهد داد. همزمان با تمرکز دو طرف روی ایجاد یک رابطه امنیتی دوجانبه و مبتنی بر منافع دوجانبه، رایزنی‌ها با دولت عراق درباره وضع نیرو‌های باقی‌مانده در عراق ادامه خواهد یافت.

نخستین جلسه مذاکرات راهبردی بغداد-واشنگتن پنج‌شنبه هفته گذشته به صورت ویدئوکنفرانس آغاز و در روز جمعه با صدور بیانیه‌ای مشترک پایان یافت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخراج آمریکا از عراق پارلمان عراق مذاکره با آمریکا اخراج نیرو پارلمان عراق مذاکره کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند