Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@10:44:47 GMT

تولد ۲۷ نوزاد از مادران کرونایی در استان اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۴۷۴۰

تولد ۲۷ نوزاد از مادران کرونایی در استان اردبیل

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۷ نوزاد از مادران مبتلای قطعی یا مشکوک به کرونا در استان اردبیل متولد شده‌اند که تنها تست کرونای ۴ نوزاد مثبت بوده است.

محمدرضا رضایی‌بنا عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۰ مادر باردار مبتلای قطعی یا مشکوک به کرونا در استان اردبیل شناسایی و از این تعداد ۲۷ نوزاد متولد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون از کلیه نوزادان متولد شده از مادران مبتلا قطعی و مشکوک، تست PCR کرونا انجام و براساس نتایج آزمایشگاه ویروس‌شناسی استان، ۴ نوزاد مبتلای قطعی کرونا بوده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: مادران و نوزادان مذکور پس از درمان از بیمارستان‌های استان اردبیل ترخیص شده‌اند و هم‌اکنون تنها یک مادر و نوزاد در بیمارستان‌ بستری و تحت درمان هستند.

شناسایی ۷۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

رضایی‌بنا بیان کرد: طی ۲۴ ساعت اخیر از ۲۳۸ تست PCR کرونا که توسط آزمایشگاه ویروس‌شناسی استان اردبیل انجام شده است، ۷۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا شناسایی شده‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین در این مدت ۱۳ بیمار در بخش ویژه کرونا بیمارستان‌های استان بستری و ۱۰ بیمار نیز با بهبودی و حال عمومی مطلوب ترخیص شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، بیماری بر اثر ابتلا به کرونا در استان اردبیل جان خود را از دست نداده است و به علت روش‌های درمانی و پیشگیری‌های انجام شده، در اکثر روزهای هفته بیمار فوتی در استان وجود نداشته و یا در نهایت متأسفانه یک یا دو بیمار مبتلا به این بیماری ویروسی جان خود را از دست می‌دهند.

رضایی‌بنا اظهار کرد: در حال حاضر ۹۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان اردبیل بستری هستند که از این تعداد ۳۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه کرونا تحت نظر قرار دارند.

روند مستمر رو به کاهش کرونا فقط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

 وی افزود: در صورت رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی در معابر و اماکن عمومی سطح استان توسط مردم، می‌توان شاهد روند مستمر رو به کاهش ابتلا به کرونا در استان اردبیل باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: در صورت تشدید وضعیت ویروس کرونا در استان اردبیل، با نظر ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان، امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها از شیوه حضوری به شیوه غیرحضوری و مجازی تغییر پیدا خواهد کرد.

-انتهای پیام/۳۴۶۳/۸۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوزاد استان اردبیل دانشگاه علوم پزشکی درمان نوزاد استان اردبیل دانشگاه علوم پزشکی درمان اردبیل کرونا دانشگاه علوم پزشکی اردبیل معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل کرونا در استان اردبیل مبتلای قطعی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند. ماست یک راه مفید برای اطمینان از دریافت برخی از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است و تطبیق پذیری آن باعث می شود که زمینه مناسبی برای معرفی میوه ها و سبزیجاتی باشد که برای تمام عمر از آنها لذت خواهند برد.

ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود. ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذاهای دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

۳ ایده برای صبحانه که کودکان آنها را دوست خواهند داشت

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قندهای افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کد خبر 848657 برچسب‌ها خبر مهم کودکان تغذیه

دیگر خبرها

  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر