Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذوب آهن اصفهان آماده ترین واحد صنعتی کشور برای جهش تولید است و هرگز نباید تولید این مجتمع عظیم صنعتی کمتر از ظرفیت تولیدش باشد. انتظار این است که تولید این شرکت از 3 میلیون و 600 هزار تن نیز فراتر برود .

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت در نشست بررسی شیوه های رفع موانع جهش تولید در ذوب آهن اصفهان، این شرکت را نماد فولاد کشور دانست که باید جایگاه آن را در صنعت کشور حفظ نمود و گفت: شیوه تولید ذوب آهن اصفهان با سایر فولادسازان کشور متفاوت است و این باعث شده که نه تنها از یارانه انرژی بی بهره باشد، بلکه از معادن زغال سنگ نیز حمایت می کند و لذا باید از این صنعت با روش های مختلف از جمله برداشتن محدودیت صادرات، حمایت نمود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوب آهن اصفهان آماده ترین واحد صنعتی کشور برای جهش تولید

وی از فعالیت های ذوب آهن اصفهان در حوزه صرفه جویی در مصرف آب و ایجاد فضای سبز که 80 برابر استاندارد است تقدیر نمود و افزود: ذوب آهن اصفهان آماده ترین واحد صنعتی کشور برای جهش تولید است و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، هرگز نباید تولید این مجتمع عظیم صنعتی کمتر از ظرفیت تولیدش باشد.  انتظار این است که تولید این شرکت از 3 میلیون و 600 هزار تن نیز فراتر برود .

مدرس خیابانی، مسئولین وزارت صمت به ویژه وجیه ا... جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران را مسئول دستیابی ذوب آهن اصفهان به جهش تولید دانست و گفت: حل مشکلات این شرکت برای دستیابی به تولید 3 میلیون تن در سال جاری باید به صورت هفتگی پیگیری شود و هیچ توجیهی برای عدم تامین سنگ آهن مورد نیاز این شرکت پذیرفته نیست.

سرپرست وزارت صمت، دستورات لازم برای ممنوعیت سریع و کامل صادرات سنگ آهن و همچنین ممنوعیت ثبت سفارش برای واردات ریل را اعلام نمود و گفت: تامین کامل سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن و رفع موانع جهش تولید این شرکت، ممنوعیت صادرات سنگ آهن و ممنوعیت واردات محصولاتی که صنایع فولادی کشور قادر به تولید آن هستند به ویژه ریل، سه اقدام فوری است که در این نشست، تصمیمات لازم برای اجرای آنها اتخاذ شد.

فولاد مبارکه یک میلیون تن گندله را با ذوب آهن اصفهان تهاتر می کند

مدرس خیابانی با اشاره به این که فولاد مبارکه اصفهان، یک میلیون تن گندله به ذوب آهن اصفهان تحویل می دهد و با محصولات این شرکت تهاتر می شود، افزود: معادن کشور باید سنگ آهن ذوب آهن را تامین کنند و صنایع معدنی باید به اکتشاف توجه ویژه داشته باشند تا شرکت های فولادی در تامین مواد اولیه با مشکل مواجه نشوند .

خداداد غریب‌پور، رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و معاون وزیر  نیز در این نشست گفت: باید مصوبه تامین یک میلیون و 700 هزارتن سنگ آهن برای ذوب آهن اصلاح شده و کل نیاز ذوب آهن به سنگ آهن بر اساس این مصوبه از معادن چاه گز، سنگ آهن مرکزی و سنگان تا 5 سال آینده تامین گردد .

وی افزود : با توجه به این که روش تولید ذوب آهن اصفهان متفاوت است، لذا تامین سنگ آهن برای این شرکت و برداشتن محدودیت برای صادرات محصولات این شرکت ، منصفانه است .

ذوب آهن معادن زغال سنگ کشور را از ورشکستگی نجات داد

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: در سال گذشته، معادن زغال سنگ کشور در حال ورشکستگی بودند اما ذوب آهن اصفهان از آن ها حمایت لازم را نمود و مانع ورشکستگی این معادن شد .

داریوش اسماعیلی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت نیز در این نشست از ذوب آهن اصفهان به جهت کمک به دولت به منظور تنظیم بازار و کنترل قیمت ها قدردانی نمود و گفت: تنها راه کنترل قیمت، افزایش تولید است و ذوب آهن اصفهان در این زمینه به خوبی عمل کرده است .

وی افزود: نقشه راه معدن کشور تهیه شده است و بندی از این نقشه راه به ذوب آهن اصفهان اختصاص دارد که بر این اساس سنگ آهن مورد نیاز این شرکت تامین شده و این مشکل ریشه ای حل می شود .

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه به استان اصفهان به همراه معاونین خود ضمن حضور در ذوب آهن اصفهان، از خط تولید ریل، روند بازسازی کوره شماره یک و پروژه تزریق پودر زغال به کوره بلند بازدید نمود و در نشستی با حضور مسئولین این وزارت خانه و مسئولین ذوب آهن، شیوه های رفع موانع دستیابی این شرکت به جهش تولید را مورد بررسی قرار داد. سرپرست وزارت صمت پیش از حضور در ذوب آهن از فولاد مبارکه بازدید نمود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ذوب آهن فولاد مبارکه اقتصاد ملی وزیر صمت سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن اصفهان سرپرست وزارت ذوب آهن وزارت صمت جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۵۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت