Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@10:33:43 GMT

طبری جعبه سیاه بسیاری از فسادها است

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۵۹۸۰

طبری جعبه سیاه بسیاری از فسادها است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، حجت‌الاسلام ابوالقاسم علی‌زاده صبح چهارشنبه در مراسم یادواره شهدای روحانی و طلبه ورامین که در مصلی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: در خصوص رسالت روحانیت نکات زیادی قابل بیان است که اولین مبنا تعلیم و تربیت است که در قرآن نیز این ۲ عنصر کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

علی‌زاده گفت: تعلیم آموزش و یاد دادن است، اما تربیت چیزی بالاتر است و رابطه تعلیم و تربیت بسیار تنگاتنگ و هر کدام مقدمه دیگری است چرا که تعلیم مقدمه‌ای برای تربیت محسوب می‌شود و در حوزه‌های علمیه روحانیون تعلیم می‌بینند برای تربیت و بشر باید یاد بگیرد که در حوزه‌های مختلف الهی بیاندیشد و عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام کسانی که در مکتب امام صادق (ع) بودند نیز ظرفیت عمل به دانشی که تحت تعلیم آن بودند را نداشتند، افزود: برخی از این افراد در مقابل امام قرار گرفتند مذهب و فرقه جدید راه انداختند و برای جامعه اسلامی و بشر معضل شدند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: درود خدا بر روحانیونی که با شجاعت و بصیرت در گذر تاریخ از جان گذشتند و اگر جوانان را برای جبهه‌های جنگ تشویق می‌کردند، خودشان در صف مقدم قرار داشتند و در زمان دفاع مقدس هم بودند این بزرگان مثل سردار سلیمانی که از جان گذشته و برای خدمت ساخته شده بود.

علی‌زاده اظهار کرد: دومین مبنای رسالت شاگردان مکتب امام صادق بصیرت‌افزایی است و اگر به بصیرت‌افزایی نرسیم و فقط در حوزه علم و عقل بمانیم، راهگشا نخواهد بود و باید بگوییم که بصیرت فقط از مجرای علم حاصل نمی‌شود چرا که برخی عالمان را داریم که بصیرت ندارند.

وی با اشاره به ماجرای دستگیری طبری، عنوان کرد: این شخص جعبه سیاه بسیاری از فسادها است و طبق فرمایش و تاکید امام راحل که می‌فرمودند؛ «حواستان به نفوذی‌های دشمن باشد»،باید گرگ‌ها و موریانه‌های اطراف را شناسایی کنیم چرا که برخی نفوذی‌ها شبیه گرگ هستند که تکلیفمان با آنها مشخص است، اما توجه اصلیمان باید به موریانه‌ها باشد که بی‌صدا تخریب می‌کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه حرکت بسیار خوب و امیدبخشی در قوه قضائیه آغاز شده است، گفت: شناسایی این فرد توسط قوه قضائیه بسیار خوب بود چرا که این فرد با جلب اطمینان بزرگان توانسته این خطاها را انجام دهد و باید این افراد از صحنه خارج شوند.

به گفته وی، آرزوی تمام انبیا برپایی نظام سیاسی مبتنی بر دین بوده است و اکنون جمهوری اسلامی نعمت الهی در اختیار ما است و بسیاری از گرفتاری‌های ما بر اثر بی‌بصیرتی است و بصیرت در مکتب اولیا حاصل می‌شود، لذا پیشنهاد ما این است کسی که می‌خواهد مدیریت کند باید نهج‌البلاغه و نسخه‌های امیرالمومنین (ع) را که نه تنها برای ایران بلکه برای دنیا کاربرد دارد را فرا بگیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قوه قضاییه مفاسد اقتصادی اکبر طبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

جمعی از معلمان پیشکسوت اصفهانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر درباره امر تعلیم و تربیت و دغدغه‌های آموزش و پرورش نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در آئین تقدیر از مقام معلم که امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صحن شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، برخی مسئولان، اساتید و معلمان پیشکسوت آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

معرفی معلمان فداکار در فراخوان «پای درس ایثار»

جلال سلمانی، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شناسایی معلمان شاخص گفت: در گذشته آنچه در بخش خروجی رسانه‌ای آموزش و پرورش وجود داشت، اتفاقات منفی و چالش‌ها بود در حالی که اتفاقات بسیار خوبی در سطح مدارس با تلاش معلمان صورت می‌گرفت، بنابراین برای معرفی این معلمان، طی یک فراخوان با عنوان «پای درس ایثار» از دانش آموزان و اولیا آن‌ها خواستیم که معلمان فداکار را معرفی کنند که سال گذشته طی یک هفته چند هزار رکورد در این زمینه ثبت شد.

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

عبدالوهاب طالقانی از مفاخر فرهنگی کشور و معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: در تعلیم و تربیت باید همچون باغبانی باشیم که ابتدا علف‌ها را از گل‌ها دور می‌کند؛ اگر به عنوان معلم تشخیص دادیم کسانی مزاحم هستند، باید آن‌ها را پاکسازی کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش صاحب دو بال است؛ در مسئله آموزش وزارتخانه اقداماتی انجام داده است، اما موضوع مهم پرورش است که آموزش و پرورش باید بگوید برای تزکیه و پرورش اسلامی دانش آموزان چه گام‌هایی برداشته است.

معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند

حسنعلی زهتاب از دیگر معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: انسان برای پرواز به دو بال علم و ایمان نیاز دارد و قرآن دومی را مقدم داشته است.

وی افزود: کار معلم نه‌تنها کار پیامبر که کار خداست، خداوند اولین معلم هستی است و این جایگاه والای معلمان در تعلیم و تربیت انسان‌ها را نشان می‌دهد.

این معلم پیشکسوت با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود که معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند، گفت: باید به جایگاه معلمی نگاهی ویژه داشت، همان گونه که شهیدان مطهری و بهشتی به معلمی نگاه داشتند.

تعلیم و تربیت ویژه، وضعیت کشور را تغییر می‌دهد

بهاء‌الدین صدر از دیگر معلمان پیشکسوت اظهار کرد: مسئولان ما اگر به موضوع تعلیم و تربیت به صورت ویژه بپردازند قطعاً وضعیت کشور در همه زمینه‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه معلمانی باید جذب شوند که به این شغل عشق می‌ورزند، افزود: معلمان ما باید افرادی باشند که بخواهند حتی اگر روزی بمیرند و زنده شوند نیز باز همین شغل را انتخاب کنند.

منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی

مصطفی نیلی‌پور، دیگر معلم پیشکسوت اصفهانی در این جلسه گفت: منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی هستند که امروز با چالش مواجه شده‌اند. ضلع چهارم، بحث رسانه است که تربیت جوانان ما امروز از این کانال صورت می‌گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «جامعه ما بالقوه فرهنگی است اما بالفعل نه» و راهکار آن را نیز جهاد تبیین فرمودند؛ ایشان همچنین بر امر سرمایه گذاری روی جوانان تاکید دارند، بنابراین جهاد تبیین که یک فریضه است و سرمایه گذاری بر جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معلم باید عاشق شغل خود باشد

فقیه معلم پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: اگر کسی عاشق معلمی نباشد، وقت خود و بچه‌های مردم را تلف کرده است؛ معلم باید عاشق شغل خود باشد و تلاش مسئولان نیز بر این امر باشد که افراد برای فرار از بیکاری به سراغ معلمی نروند.

وی افزود: اثرگذاری یک معلم بسیار مهم است. معلمان باید بدانند قضاوت واقعی درباره عملکرد آن‌ها، ۳۰ سال بعد انجام می‌شود و این موضوع بسیار مهمی در امر پرورش است.

به گزارش ایمنا، فروغ توسلی، مینا جدیدی، شیرین حیران یزدی و رشیده‌سادات بدری فر از معلمان فداکار اصفهانی هستند که در این جلسه تقدیر شدند.

کد خبر 750704

دیگر خبرها

  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت