Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی گفت: مطالبات مردمی در راستای مبارزه با مفاسد اجتماعی افزایش پیدا کرده است و هدف این کمیسیون با توجه به راهبردهای کلی کشور در خصوص ضرورت مشارکت جمعی تمامی دستگاه‌ها و آحاد مردم و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در جهت مبارزه همه‌جانبه با آسیب‌ها و مفاسد اجتماعی است.

حجت‌الاسلام علی احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان بابیان این‌که مطالبات مردمی در راستای مبارزه با مفاسد اجتماعی افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی از کمیسیون‌های زیرمجموعه ستاد امربه‌معروف و نهی­از­منکر استان به ریاست دادستان مرکز استان، آقای علی اصفهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی افزود: هدف این کمیسیون با توجه به راهبردهای کلی کشور در خصوص ضرورت مشارکت جمعی تمامی دستگاه‌ها و آحاد مردم و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در جهت مبارزه همه‌جانبه با آسیب‌ها و مفاسد اجتماعی است.

گامی برای هماهنگی دستگاه‌های دولتی و مردم­نهاد در مقابل فساد

وی یادآورشد: براساس ماده ۴ دستورالعمل قانون حمایت نسبت به تشکیل کمیسیون مفاسد اجتماعی در استان اقدام شد که از اهداف اصلی این کمیسیون می‌توان به تقویت زمینه‌های مشارکت جمعی دستگاه‌های مسؤول، هماهنگی بین دستگاهی اعم از دولتی و مردم‌نهاد در طرح‌ریزی و اجرای برنامه‌ها، سازماندهی و هدایت همه‌جانبه در راستای کاهش و کنترل مفاسد اجتماعی اشاره کرد.

احمدی تأکید کرد: اعضای این کمیسیون، 18 نفر نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های عضو ستاد استان هستند که ازجمله آن‌ها می‌توان به استاندار، مدیرکل اطلاعات، مدیرکل فرهنگ و ارشاد، مدیرکل آموزش‌وپرورش و... اشاره کرد که نمایندگان تام‌الاختیارشان باید در جلسات ستاد حضور داشته باشند.

نتایج مبارزه با مفاسد اجتماعی به مردم اعلام خواهد شد

دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی در ادامه بابیان اینکه تاکنون سه جلسه این کمیسیون برگزار شده تصریح کرد: آخرین جلسه در زمینه پوشاک نامتعارف و در راستای جلوگیری از مفاسد اجتماعی بوده که مصوبات جلسه به اتاق اصناف و اتحادیه‌های مرتبط ابلاغ شده و هم‌اکنون در دست اقدام و پیگیری است و نتیجه به مردم اعلام خواهد شد.

وی در ادامه اذعان داشت: یکی دیگر از موضوعات جلسات این کمیسیون، بحث آسیب‌ها و تهدیدهای گردشگری بوده‌است که متأسفانه این آسیب‌ها در جامعه در حال ترویج است که دستگاه‌های مرتبط برای مبارزه به خط شده‌اند.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع دیگر موردبررسی این کمیسیون، بحث فرهنگی شهر ازجمله دوچرخه‌سواری و ورزش بانوان به‌صورت علنی در سطح شهر بوده که در این راستا جلساتی با مسؤولین شهرداری برگزار و طرح موضوع شده و هم‌چنین اقداماتی در دست انجام است که امیدواریم نتیجه‌بخش باشد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۶/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اجتماعی مشارکت مبارزه آسیب ها اجتماعی مشارکت مبارزه آسیب ها دستگاه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین جمالی‌زاده در خطبه‌های این هفته نماز دشمن شکن جمعه شهرستان فسا با اشاره به طرح نور (حجاب و عفاف) فراجا گفت: هر چند در رابطه با این طرح شبهاتی در فضای مجازی و حقیقی مطرح می‌شود، اما بدانیم که حکم شرعی حجاب برای بانوان یعنی پوشش مواضع زینت، واجب مسلّم است و کشف آن حرام و منکری مسلّم است.

وی با تاکید بر اینکه هر حرام و منکری دو جنبه شخصی و خصوصی دارد، بیان کرد: از نظر شرعی اگر حرام و منکری جنبه اجتماعی و عمومی و تأثیر عمومی داشته باشد، ابتدا با تعلیم و آموزش و سپس با تبلیغ و فرهنگ‌سازی و بعد از آن با امر به معروف و نهی از منکر و در نهایت با ابزار حکومتی باید با آن روبرو شد.

خطیب جمعه فسا گفت: همگان به خوبی می‌دانند که کشف حجاب امروز در جامعه به یک جریان تبدیل شده که اگر جلوگیری نشود جامعه را به فساد می‌کشاند.

وی با ذکر این نکته که دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت است، متذکر شد: باید در موضوع حجاب و عفاف همچون مقوله سلامت و بهداشت محیط که حکومت برای پاکیزگی خیابان‌ها و معابر از باب دفع مفسده ورود می‌کند به مساله حجاب و عفاف و دفع مفاسد نیز به صورت جدی ورود کند؛ البته در یک حادثه‌ای ممکن است یک نیرویی اشتباه کند اما نباید به اصل طرح و اقدام تسری بدهیم.

حجت الاسلام جمالی زاده در خاتمه تصریح کرد: وقتی کشف حجاب، تأثیر اجتماعی و عمومی نسبت به عفت و دینداری مردم بویژه جوانان دارد از باب تعزیر و از باب امور حِسبیه و مهمتر، از باب دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت دینی است.

کد خبر 6095780

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر بر همه مسؤولان ضرورت دارد
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند