Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی ابوالفتح با اشاره به تشدید تنش ها در آمریکا پس از مرگ دومین رنگین پوست آمریکایی در ایالت ویرجینیا و این‌که برخی معتقدند ترامپ در حال از دست دادن کنترل کشور است گفت: نشانه‌ای از این جهت در جریان اعتراض‌ها نمی‌بینم اما حجم شعارها و اعتراض‌ها نسبت به گذشته و اعتراض‌های قبلی که سابقه آن را داریم گسترده‌تر است اما نه به این معنا که کنترل کشور و ایالت‌ها از دست خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خشونت‌ها بعد از مرگ جورج فلوید به شدت بالا گرفت اما الان اعتراض‌ها حتی بعد از مرگ ریچارد بروکس(دومین رنگین پوست کشته شده به دست پلیس آمریکا) کمتر خشونت‌آمیز است. گارد ملی بیشتر توانسته فضای التهاب‌آمیز را کنترل کند، هم‌چنین حاکمیت شامل دولت فدرال، دولت‌های محلی و ایالتی به این فکر افتادند که اصلاحاتی را در برخورد پلیس با مردم انجام دهند که تا حدودی کمک‌کننده بوده است. برخورد مقامات ایالتی با پلیس‌های متخلف در مرگ جورج فلوید با برخورد آنها با پلیس متخلف در مرگ بروکس تفاوت دارد. به چهار پلیس اول مرخصی داده شد که آب از آسیاب بیفتد اما درباره بروکس بلافاصله پلیس معلق شد و رییس پلیس آتلانتا نیز استعفا داد، این نشان داد که مقامات باید واکنش سریع‌ترین داشته باشند و به این شکل توانستند تا حدود زیادی از شدت اعتراض‌ها کم کنند.

این کارشناس مسایل بین‌الملل درباره تاثیر این تحولات بر انتخابات ریاست‌ جمهوری آمریکا و شخص ترامپ تصریح کرد: دو اتفاق می‌تواند بیفتد؛ یکی این‌که ریزش آراء ترامپ در بین سیاه‌پوستان محتمل است و دیگری این‌که دولت نمی‌تواند مدیریت بحران کرونا و سلامت و بحران امنیتی ـ‌ هویتی را کنترل کند.

ابوالفتح گفت: این روند باعث تردید نسبت به کارآمدی دولت ترامپ می‌شود در عین حال با نوعی خیزش در جریان راست افراطی در آمریکا مواجه هستیم. حملات شدیدی نسبت به هویت آمریکایی در جریان است که نشان می‌دهد بخشی از این جنبش اعتراضش به تاریخ و سنت‌های آمریکایی است که برای جریان راست سنتی در آمریکا این‌ها مسایل مهمی هستند و نسبت به این حملات واکنش نشان خواهند داد. از این رو این انتظار است که در بین راست‌گرایان شاهد حمایت بیشتری از ترامپ باشیم.

وی ادامه داد: تحولاتی که در جهان رخ داده و پیامدهای ناگواری که ناشی از سیاست‌های جهانی شدن است، نشان داد جامعه اروپایی و آمریکایی آماده پذیرش نگرش‌های راست گرایان نیست. رفتار تند رادیکال دگرخواهان می‌تواند جامعه را به محافظه ‌کاری بیشتری سوق دهد.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مرگ پوست دولت انتخابات مدیریت بحران سلامت جهان جامعه پوست جهان دولت مدیریت بحران مرگ اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد

 ابوالفضل توسلی  از جنبش وجدان های بیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه های آمریکا و اروپا در نفی بیدادگری و کشتار مردم مظلوم و مسلمان فلسطین توسط رژیم جعلی اسرائیل حمایت کرد و  گفت:صحنه‌هایی که از خشونت پلیس علیه دانشجویان معترض در دانشگاه‌های امریکا منتشر شده اگر در کشورهایی مانند روسیه، چین و ایران رخ می‌داد، صدای حمایت از حقوق بشر ادعایی غربی‌ها گوش جهانیان را کر می‌کرد.

وی ادامه داد: بگیر و ببندهای گسترده پلیس آمریکا نشان داد که آزادی بیان و دفاع از حقوق بشر در این کشور تا زمانی پابرجاست که از خط قرمز دشمنی با صهیونیست‌ها عبور نکند. و امروز صدای رسای اعتراضات دانشجویان بیدار آمریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی در حمایت از مردم فلسطین و آرمان عادلانه آن‌ها در حال گسترش است.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: این موج ضدصهیونیستی چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند تا این قیام بی‌سابقه را خنثی کنند، اما این اتفاقات نتیجه عکس داده و سایر دانشگاه‌های جهان هم به کمپین اعتراضی آمریکایی‌ها پیوسته‌اند.

وی تاکید کرد: مقابله وحشیانه پلیس با حامیان ملت فلسطین نشان داد که حد و مرز آزادی بیان در آمریکا تا جایی است که خط قرمز حمایت از صهیونیست‌ها را محترم شمارد. تصاویری که به روشنی مؤید رفتارهای متناقض دولت آمریکاست که از یک طرف خود را به عنوان مهد آزادی بیان معرفی می‌کند و برای سایر کشورها نسخه‌ی رعایت حقوق بشر می‌پیچد، اما از طرف دیگر؛ این‌گونه اساتید دانشگاهی و دانشجویان را به جرم حمایتِ مدنی از مردم مظلوم غزه، سرکوب، تهدید و اخراج می‌کند.

توسلی؛ مواجهه‌ی بشردوستانه و شجاعانه دانشگاهیان آمریکا و موضع همدلانه در دفاع از مظلومیت مردم غزه را تحسین کرد و گفت: سرکوب اساتید و دانشجویان توسط پلیس و دولت آمریکا که مؤید حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم صهیونیستی است را محکوم می‌کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید