Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@00:08:41 GMT

استاندار تهران: ازدواج‌ها بدون مراسم باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۸۹۱۹

استاندار تهران: ازدواج‌ها بدون مراسم باشد

استاندار تهران از قرار گرفتن استان تهران در پایین‌ترین رتبه در حوزه رعایت فاصله گذاری اجتماعی خبر داد و گفت: باید در این حوزه دقت بیشتری اعمال کنیم.

انوشیروان محسنی بندپی در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد در تشریح مصوبات این جلسه در جمع خبرنگاران، گفت:

تمدید مرخصی زندانیان به جلسه ۳۱ خرداد ماه موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه امروز گزارشی در مورد بررسی وضعیت کشور به ویژه برخی استان‌ها که قبلا در وضعیت شیوع کمتری بودند و در هفته‌های جاری شیوع در آنها افزایش پیدا کرده، ارائه شد، به طوری که این استان‌ها نسبت به هفته‌های قبل افزایش ابتلا و شیوع را شاهد بودند که مقرر شد امکانات مورد نیاز و کمبودهای آنها تامین شود. همچنین اختیاراتی نسبت به برقراری و اعمال محدودیت‌ها به استاندارن این استان‌ها داده شد که البته استان تهران جزء آنها نیست.

وی تاکید کرد:‌ روند بیماری در استان تهران کمی افزایش یافته اما در حوزه مرگ و میر همانند گذشته آمارها پایین آمده است. به شکلی که در حال حاضر در شرق استان وضعیت خوبی داریم اما در شهرستان‌های غرب استان نیازمند توجه بیشتر در فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستیم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که استان تهران تاکنون وضعیت بحرانی نداشته است، افزود: در استان تهران با شیبی به شکل ملایم به پیک شیوع رسیدیم و با وجود پیچیدگی‌های تراکم جمعیت ، کسب و کار و وجود جمعیت سه و نیم میلیون نفری شناور به تناسب این موضوعات، شرایط بحرانی نداشتیم و با مدیریت از پیک شیوع عبور کردیم البته باید دقت و مراقبت ما بیشتر باشد.

وی ادامه داد:‌ مردم تهران میل به سفر بیشتری دارند به شکلی که در تعطیلات قبلی بر اساس آمار نیروی انتظامی جمعیت زیادی از استان خارج شدند که در هنگام برگشت ممکن است این افراد مبتلا به بیماری شوند و به داخل استان بازگردند. در حال حاضر باید توجه ویژه‌ای به حوزه حمل و نقل عمومی داشته باشیم.

به گفته بندپی، امروز در رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری‌های اجتماعی پایین‌ترین استان هستیم که باید در این حوزه دقت بیشتری اعمال کنیم. البته خوشبختانه تصمیماتی همچون برگزاری امتحانات دانشگاهها به صورت غیر حضوری ابلاغ شد که تبعیت هم کردند اما نگرانی حمل و نقل عمومی همچنان وجود دارد. استفاده از ماسک خوب بوده اما رعایت فاصله گذاری اجتماعی کم است که ممکن است از این منظر آسیب پذیر باشیم.

وی درباره بازگشایی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: تمام پروتکل‌های بهداشتی در این حرم رعایت شده و اقامه نماز نیز با رعایت پروتکل‌ها انجام می شود به شکلی که بیش از ۹۰ درصد افراد این پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند. در مورد مساجد نیز وضعیت به همین شکل است. البته در مورد بانک‌ها ، اصناف و رستوران‌ها نیاز داریم که اتحادیه‌ها شرایطی را فراهم کنند که پروتکل‌های فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود تا مجبور به اعمال مجدد محدودیت‌ها نشویم. تالارها همچنان در تهران بسته خواهند ماند اما توصیه این است که ازدواج ها بدون گرفتن این مراسم انجام شود.

استاندار تهران تاکید کرد:‌ در این جلسه به وزارت سمت تکلیف شد نسبت به عرضه ماسک ارزان قیمت اقدام کند. بی تردید ماسک وسیله‌ای مؤثر در جلوگیری از انتقال و قطع چرخه شیوع ویروس است.

جهان نیوز/

برچسب ها: استانداری تهران ، فاصله اجتماعی ، ستاد ملی مقابله با کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IeE

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استانداری تهران فاصله اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا فاصله گذاری اجتماعی استاندار تهران استان تهران پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی

نیاز به پوشش و پرهیز از برهنگی جزو گرایش‌های فطری است که خداوند متعال آن را در وجود انسان‌ها قرار داده است. علاوه بر تاثیر حجاب در تامین سلامت روحی و فکری، حجاب در تامین سلامت جسمانی افراد جامعه نیز نقش بسزایی دارد. از طرفی شواهد تاریخی نیز فطری، فرامذهبی و فراملی‌بودن حجاب را تایید می‌کند.

در جامعه‌ای که پوشش زنان و حتی مردان از دیرباز یکی از آداب و ارزش‌های اجتماعی بوده و بدپوششی در این جامعه مذموم شمرده شده است، عادی‌شدن پوشش‌های غیرمتعارف، چه در مردان و چه در زنان، زنگ خطر استحاله فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی را به صدا درمی‌آورد.

پوشش انسان‌ها صرف‌نظر از این‌که از نظر فطرت انسانی یک ابزار مصونیت است، برای فعالیت‌های اجتماعی زنان و مردان نیز مفید است. هر کسی باید به اندازه‌ای که خود او می‌داند و برایش مصونیت‌آفرین است، به آن عمل کند. حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی است. عواملی که باعث سلامت در جامعه می‌شوند و در صورت نبود این دو عامل، مشکلات و اثرات مخرب زیادی در جامعه به وجود خواهد آمد؛ چراکه اگر حجاب و عفاف که مکمل یکدیگرند، در افراد و جامعه رعایت شود، سبب رشد و افزایش معیار اطمینان و اعتماد در جامعه، تاثیر مثبت بر سلامت روحی و روانی در تربیت و تعلیم فرزندان و محیط اطراف می‌شود. همین امر سبب رشد عقلی و فرهنگی در جامعه و مانعی محکم در مقابل عوامل و تاثیرات منفی و مخرب است.
 
انسان، پوشش‌گریز است یا خیر؟
پیرامون موضوع حجاب و پوشش زنان مسائل مختلفی مطرح می‌شود، اما پیش از هر چیزی باید بررسی شود که آیا انسان بالطبع حجاب‌گراست یا خیر؟ پوشش دینی بانوان و حجاب از اختراعات آیین اسلامی نیست، بلکه ریشه در تاریخ دارد. در تمدن‌های کهن بشری مانند تمدن یونان و ایران نیز موضوع حجاب در بین بانوان دارای جایگاه خاصی بوده است؛ بنابراین نه‌فقط اسلام واضع قانون حجاب نبوده، بلکه در جهت جلوگیری از افراط و تفریط‌هایی که در طول تاریخ در مورد حجاب نیز به وجود آمده، به قانونمند کردن و تنظیم آن همت گماشته و آن را به‌صورتی متعادل، صحیح و متناسب با فطرت انسانی زن و غیرتمندی مرد، آن را ارائه داده است. در پاسخ به این‌که انسان پوشش‌گریز است یا خیر، باید هر دو گزاره آن بررسی شود. اگر فرض بر حجاب‌گریزی باشد، اعتبار و ارزش رعایت حجاب به‌دلیل عقلانیت و پیامد فرهنگ و تربیت فردی است. اگر فرض بر گزاره اول باشد، عدم رعایت حجاب خلاف طبع بوده است. این موضوع در حالی است که در ایران تاکنون حجاب‌گرایی فرض شده و مبنای سیاست‌گذاری بر این اساس انجام گرفته است.
 
محجبه‌های جوان؛ مرکز ثقل مواجهه با بدپوشش‌ها
در مسأله حجاب، حاکمیت با گروه‌های مختلفی روبه‌روست؛ افرادی که صرفا بدپوشش هستند، افرادی که به بدپوششی کمک می‌کنند (مانند تولیدکنندگان البسه نامناسب) و در نهایت افرادی که بی‌حجابی عامدانه را تبلیغ می‌کنند (مانند متعرضان به محجبه‌ها و افراد تبانی‌کننده با عوامل بیگانه). ولی به نظر می‌رسد که محجبه‌ها باید مرکز ثقل این مواجهه قرار بگیرند. یک فرد محجبه و عفیف وظایف بزرگی بر عهده دارد و باید الگوی مناسبی برای دیگران باشد تا آنها نیز از این هدیه الهی بهره‌مند شوند. به هر حال در مقابله با بی‌حجابی، به جای برخورد با بی‌حجابان عادی، باید این پندار که بی‌حجابان در غلبه کمی و کیفی هستند، تضعیف شود. در این راه می‌توان از ظرفیت محجبه‌ها استفاده کرد. با وجود این‌که این موضوع مورد توجه قرار گرفته، اما اجرای آن ناشیانه بوده است؛ چراکه بیشتر این افراد بانوان میانسال بوده، در حالی که بهتر است از جوانان و دانشجویان در این امر استفاده شود. با این حال باید توجه داشت که اعتدال در رفتار با بدحجابی باید رعایت شود؛ زیرا افراط در آن موجب تنش و اضطراب و منجر به عادی‌شدن بدپوششی در جامعه می‌شود. این مسأله نیازمند نهاد ستادی و نظارتی فراقوه‌ای است که منحصرا به مسأله حجاب نپردازد. می‌توان این نهاد را در قالب ستاد مبارزه با مفاسد فرهنگی ــ اجتماعی تشکیل داد. 

ارتقای صنعت مد در موضوع حجاب اسلامی
به نظر می‌رسد باید اقداماتی در جهت کاهش پوشیدنی‌های ناسالم یا نامناسب و افزایش پوشیدنی‌های سالم و مناسب، البته با کیفیت و قیمتی مناسب برای کاهش زمینه‌های فساد و بدپوششی انجام شود. بر همین اساس باید طراحان لباس در یک زیست بوم ایرانی ــ اسلامی تربیت شوند و طرح درس‌ها و نظام آموزشی خیلی قدیمی، چه در طراحی لباس و چه در طراحی پارچه ارتقا پیدا کند. مسئولان این صنعت و این حوزه باید تدابیر لازم را برای پوشش مناسب با قیمت مناسب در اختیار جامعه قرار دهند و نیاز‌های اقتصادی تولیدکنندگان نیز تامین شود. از سویی دیگر تسهیل تشکیل خانواده، تقویت روابط خانوادگی و افزایش اشتغال مناسب می‌تواند در کاهش زمینه‌های بدپوششی نیز موثر باشد. با این حال باید جایگاه حجاب به‌درستی در کشور تبیین و مشخص شود. در برخورد با پدیده بدحجابی باید مشکل فرهنگی و سیاسی آن، از یکدیگر تمایز پیدا کند و متناسب با خاستگاه‌‏های آن به برخوردی سنجیده و برنامه‏ریزی‌شده پرداخت. در برخورد با بی‌حجابان باید دقت کرد تعلیم، موعظه و دعوت به خیر، مقدم بر امر به معروف و نهی از منکر است که در این مسیر نهاد‌های آموزشی اهمیت بالایی دارند.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...